Sayfa 890/1019 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 7,113 - 7,120 arası.

Konu: Viop XLV

1. geri sektörü bilmem su an büyükbaş hayvancılık yapan memnun ve oy tercihi değişmez.
    muhalefet secimi git gide zora sokuyor.
    3600
    eyt
    asgari ücretle zam.
    falan filan da geldiğinde ibre değişir.
    baştan söyleyeyim.
    chp ip ikili masayla samimi sekilde oynasa bundan iyiydi.
    davidof 1 puan oyu var turlu turlu huyu var.
    yahu ben bu adama neden katlaniyorum.

2. Sn Cauti
    Son kısmı bana mı diyorsun.
    Tam cözemedim
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    bence öyle değil...borsada parayı katlayan müzmin muhalif beyaz yakadan bile, dönüp oy veren çıkacak...bizim milletin cebine parayı koy, ruhunu bile satın alırsın..acı ama gereçek.

bu yüzden paraya olan muhabbetinizi azaltın diyorum...parayı çok arzularsan, para gelecek diye ruhunu bile satarsın işte.
    SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Muhalefet ne yapsın abi insan gibi parlementer sisteme dönüşü nasıl yapacaklarını açıkladılar, Demokrasi insan hakları adalet eğitim ekonomi vs ... anlatıyorlar. Ama millet nezaketten dürüstlükten sistemden anlamıyorsa zaten yapacak birşey yok. illa iyi muhalefet yapmak için RTE nin soylunun bahçelinin gibi bir üslup mu gerekiyor. öyle höt höt bağıran birilerini arıyorsak RTE zaten bu işi gayet iyi yapıyor ne gerek var başkasına.
    aynen, mevzu üzüm yemek değil zaten, muhalefet ağzıyla kuş tutsa gizli cumhurcular yine laf edecek
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Sn Cauti
    Son kısmı bana mı diyorsun.
    Tam cözemedim

yahu yapma be abi, sana niye diyeyim...sosyal zekam iyidir diyorum, az buçuk kim nedir anlayabiliyorum, özelden de konuşuyoruz, sana bunları yazmam için süzme salak olmam lazım..sence böyle bir ihtimal var mı...hızlı yazarken belki ifadeler muğlak olabiliyor...ama sorduğun iyi oldu, muğlak ifadeler için de kusura bakma.

twitter dan biliyorsun, yeni yetmelere akıl vermeye çaçışıyorum..parayı hayatınızın merkezine almayın, mütevazı yaşayın vs diyorum..biliyorsun bunları, zaten iyi de takip ediyorsun orada..misyonumu biliyorsun.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ülkenin sosyolojik gerçekleri bu şekilde, benim bir müdahalem ve dahlim yok. Sosyal zekam sıfır olabilir, bilmiyorum. Paraya tapsam TR kalırdım, TR deki para hiç bir yerde yok, para için gitmedim defalarca anlattım. Çocuğu bisikletle okula götürmek kaç para? Çocuğuna 3 dil öğretmek kaç para? Ben bunlar için gittim. Ama geri gelirim de düşüncesiyle gittim, çok iyi bir teklif aldım reddetmek istemedim.

Görüyorum ki kalanlar, kıyak emeklilik olsun, başka şeyler olsun, hallerinden memnun ve ülkeyi kötüye götürmekten utanmıyorlar.

Dilim döndüğünce uyarıyorum. Bu muhalefet seçilemez. Bunlara kendinizi düzeltin demezseniz, hiç bir şey değişmez.

Demeyecekseniz, demeyin. Bana da reisci şu bu demeyin. Bana göre de en has reisci sizsiniz.
    la havle...kardeşim seninle özelden kaç kez yazıştık...az çok biliyorum hangi motivasyonla gittiğini, hatta gitmeden önce bana bile fikrimi sormuştun çok zeki olunca kafada 50 tilki dolaşıyor işte, ama kuyruklar karışıyor bazen...kardeş samimi önerim, IQ çok iyi olabilir, ama EQ için bir şeyler yap, biraz geliştir o tarafını.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    umut sarı nerede yazıyor paylaşırmısın bi siteleri vardı kayboldu gitti
    Mehmet Mustafa Gürban
    @2727mmg2727

https://twitter.com/2727mmg2727

7. Yanı ihtimal vermedim tabii

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    yahu yapma be abi, sana niye diyeyim...sosyal zekam iyidir diyorum, az buçuk kim nedir anlayabiliyorum, özelden de konuşuyoruz, sana bunları yazmam için süzme salak olmam lazım..sence böyle bir ihtimal var mı...hızlı yazarken belki ifadeler muğlak olabiliyor...ama sorduğun iyi oldu, muğlak ifadeler için de kusura bakma.

8.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Bugün akşam seansinda umarım fiskirtirsin pala
    5500 adet üstünde bank of Amerika short jetonu açmış

TEB yatırım gün içi yanlış al sat yapmışki totelde 8 bin jeton almış ama maliyeti 5650 civarı yani aldığı lotları 100 puan yukardan almış gibi olmuş
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 890/1019 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •