Sayfa 221/501 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321 ... SonSon
Arama sonucu : 4006 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. FARUK55 seni tebrik ediyorum.Hedeflerinden şaşma.Gelelim Ayhanborsa81 e , Ayhan bey sizi takip eden biriyim. Belli ediyorsunuz .Kuş kadar beyni olan bile anlar.Demek istediğim o ki sizi karşılamaya gelemedim ama , sizi yolcu etmeye geleceğim.Hep beraber kazanalım. Ayrıca sizi takip etmeye devam edeceğim. Kalın sağlıcakla.2018 kasım a sağmıyız ölümüyüz.Galip bey istesin vangd yı iki defa 10 tl yapar ,Ytd.Örnek çok ytd

2.  Alıntı Originally Posted by AYHANBORSA81 Yazıyı Oku
    Sende vakit bol borsa aya dogru giderken bu leş kagitta aylardir beklemişsin yerinde saymişsin galiba 2 sene daha bekler 090 dan satarsin işte ne guzel
    Sıkıntı yok ayhan 31 abi ben başka yerden kazanıyorum... 😂😂😂😂

3.  Alıntı Originally Posted by utkual2010 Yazıyı Oku
    FARUK55 seni tebrik ediyorum.Hedeflerinden şaşma.Gelelim Ayhanborsa81 e , Ayhan bey sizi takip eden biriyim. Belli ediyorsunuz .Kuş kadar beyni olan bile anlar.Demek istediğim o ki sizi karşılamaya gelemedim ama , sizi yolcu etmeye geleceğim.Hep beraber kazanalım. Ayrıca sizi takip etmeye devam edeceğim. Kalın sağlıcakla.2018 kasım a sağmıyız ölümüyüz.Galip bey istesin vangd yı iki defa 10 tl yapar ,Ytd.Örnek çok ytd
    Utkual bu sayfa seni anlayacak ama biraz geç olacak sıkıntı yok...😂😂😂
    Bekleme ve sabırla ilgili sıkıntı yok ama birileri çok acele ediyor... acele etmeyin kardeşim endeks aya gitsin vangd düşsün. Tahtayı sizin gibi çalallara emanet eden galip başkan düşünsün... benim zararım var dahada olabilir. Ben hazırım hadi bakalım... çekin aşağıya basın .... bedelli yapın .... arsa aldım .... buradayım .... ayhan31 sende işine bak... 0.90 gelsin alıcıyım.... sıkıntı yok .... 👍👍👍

4. Ben hep Vangd yım.Bir yere gideceğim Yok, işlerim yoğunluğu nedeni ile yazamıyorum. Kafamı kaşıyacak vaktim Yok.Vangd hissedarı ortağı olduğum içinde aslında yazmaya da gerek Yok.Vangd uzunnnn süredir sevdalısı olarak ,Galip bey den plaket bile bekliyorum. Ve hep dediğim gibi Başkan, kızı ve ben kalayım, zarar eden ben olayım.Eminim ki çok ama çok kazanacağım .Ytd

5. Utkual da sahneye çıktığına göre hareket yakın .... kafamı bozmayın. 3 e kadar bütün kademeyi kaldırırım. İşinize bakın .... fazla bulaşmadım.... tahtayı 3 e çekerim 😂😂😂

6. Ayhan31 işine bak .... kafamı bozma... biliyoruz kardeşim... ne olacağını... bak 2 daireyi yakarım... 0.90 a ah keşke gelse.... galip reisle beni görüştürmeyin... 😂😂😂😂utkual 2014 de 1 den 8 hareketinde buradaydı. Geldiğine göre sıkıştın ....yaktırmayın bana 2 daireyi.... yaktıracaksanız... gene sıkıntı yokkkj.... 😏😊😏

7. Herkes birbirine laf yetiştiriyor ama sonuç ortada

8.  Alıntı Originally Posted by faruk55 Yazıyı Oku
    Utkual da sahneye çıktığına göre hareket yakın .... kafamı bozmayın. 3 e kadar bütün kademeyi kaldırırım. İşinize bakın .... fazla bulaşmadım.... tahtayı 3 e çekerim 😂😂😂
    2,03 e kadarmi ???

Sayfa 221/501 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •