Alfasin bu performansından sonra gesan şu an 400 TL olmalıydı ama hala sürünüyor. Evet Europower'ı bize yedirmezler. Elde var Gesan ama gesan da bu ara cidden saçmalıyor
doğrudur çekecek ama öte yandan da europoweri alamayanlar gesana gelecek...europowerin değerinin artması dolaylı yönden bizi de iskontolu yapacak ve bizim de çıkmamızı sağlayacak...nasip diyorum artık...umarım patron buraya da güzel kaplar atar ve bizi destekler...vitrinde olan biziz...bunu temenni ediyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Demekki safralar tam dökulmemiş inanmayanlar baya var sırf kap için bile gelen var ...Zaten bu beklentilerde bugunden yarına olacak işler degil...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
bu gün gelen kap ,aylardır konuştuğumuz beklentilerin bir özeti olmuş resmen...sunjunior ,esco yatırımları, depolama işleri, avrupaya açılma, avrupada ihalelere girme...beklentiler artık kap haberleri ile somut hale geliyor...bu güne kadar biz bunları anlatırken bazıları bizi hikaye anlatmak ile suçluyordu..ama görüldüğü bizim işkembeden uydurduğumuz hikayeler değilmiş..tam anlamı ile gerçeklermiş...bu kap haberi bunu da teyit etmiş oldu...
Yer İmleri