Sayfa 42/902 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon
Arama sonucu : 7215 madde; 329 - 336 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    En son 24 Kasım tarihinde yayınlnamış SPK bülteni. Dün yayınlanmasını bekliyordum ancak yayınlanmadı. Bugün yayınlanma ihtimali var.

Tahta, diğer ekürilerden ayrışmış görünüyor. Bugün endekse korele daha az düşüş ile haftalık kapanış yaparsa olumlu. Takaslara iki gün sonra bakarız HSBC kime almış.
    Bugün gelir umarım halka arz onayımız da. Bugünkü haberler ve kapanışın güzelliği haftaya kaldığımız yerden devam diyor sanki. Keyifle bekleyeceğiz artık

2. Alfasin bu performansından sonra gesan şu an 400 TL olmalıydı ama hala sürünüyor. Evet Europower'ı bize yedirmezler. Elde var Gesan ama gesan da bu ara cidden saçmalıyor

3.  Alıntı Originally Posted by DrWho Yazıyı Oku
    Europower gemide açılan delik malesef sayın keko. İlgiyi oraya çekecektir.
    doğrudur çekecek ama öte yandan da europoweri alamayanlar gesana gelecek...europowerin değerinin artması dolaylı yönden bizi de iskontolu yapacak ve bizim de çıkmamızı sağlayacak...nasip diyorum artık...umarım patron buraya da güzel kaplar atar ve bizi destekler...vitrinde olan biziz...bunu temenni ediyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Serbest piyasaya ve devlet alım garantili işlerde Almanya'da güneş santralleri kurulması, ESCO projeleri geliştirilmesi ve enerji depolama çözümlerine entegrasyonunun yapılması

• Şirketin hali hazırdaki üretim gamı ve müteahhitlik hizmetlerine ilişkin Almanya ve Avrupa'daki operasyonlarının sürdürülmesi

arkadaşlar bu iki madde çok önemli..bu iki maddede gesanın kendisi işin içinde olacak..bir çok ihaleye girip iş yapacak..esco işleri ile de güzel yatırımlar yapacak..
    Peki bu haberin kapanisa yakin gelmesi normal mi ?

Her zaman oldugu gibi , zamanlamasi manidar
    Hayra yormak gerekirse, yatirimci uzulmesin, ustte kapatsin diye yapildi diye dusunelim
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

5.  Alıntı Originally Posted by DrWho Yazıyı Oku
    Alfasin bu performansından sonra gesan şu an 400 TL olmalıydı ama hala sürünüyor. Evet Europower'ı bize yedirmezler. Elde var Gesan ama gesan da bu ara cidden saçmalıyor
    kaplar işe yaramıyor algısı son zamanlarda yerleşti dostlar...artık ky da kap gelince satışa yöneliyor...bu psikolojiyi kırmak için şöyle esasından bir tavan yapmamız lazım...çaresi budur...şöyle güzel bir kap eşliğinde bir iki tane tavan yapabilirsek çok güzel çıkarız...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    Peki bu haberin kapanisa yakin gelmesi normal mi ?

Her zaman oldugu gibi , zamanlamasi manidar
    Hayra yormak gerekirse, yatirimci uzulmesin, ustte kapatsin diye yapildi diye dusunelim
    inan bilmiyorum...orayı hiç düşünmedim..nasıl bir etkisi olabilir ki ?? ben hiç bir sonuç çıkaramıyorum..

7. Demekki safralar tam dökulmemiş inanmayanlar baya var sırf kap için bile gelen var ...Zaten bu beklentilerde bugunden yarına olacak işler degil...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8. bu gün gelen kap ,aylardır konuştuğumuz beklentilerin bir özeti olmuş resmen...sunjunior ,esco yatırımları, depolama işleri, avrupaya açılma, avrupada ihalelere girme...beklentiler artık kap haberleri ile somut hale geliyor...bu güne kadar biz bunları anlatırken bazıları bizi hikaye anlatmak ile suçluyordu..ama görüldüğü bizim işkembeden uydurduğumuz hikayeler değilmiş..tam anlamı ile gerçeklermiş...bu kap haberi bunu da teyit etmiş oldu...

Sayfa 42/902 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •