3.58'e gevşer.
3.58'e gevşer.
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Merhaba xauusd icin dusuncelerinizi.ogrenebilirmiyiz sayin stonhand
SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolardaki hedeflerim:
bu sene sonu: 4,5 TL
2018 sonu: 5,75 TL
2019 sonu:7-7,5 TL
Euusd açtığı gibi kapatacak galiba %0,00 nedir ya hani bokunu çıkardılar bugün resmen mübarek günlük iğneyi at bugün net kayıp gün bildiğimiz düz çizgi günü cidden rezalet be.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Cümleten günaydınlar benim kafa gene euroda şimdilik gelecek yapısını kafamda oluşturuyorum
1 saatlik yapı için olası aşağı düşen kanal. Dün kanalın direnç bölgeleri oluşturuldu ve 8 ve daha fazla temas sağlandı bugün şu aşağıları test etmeye başlarsak yapı tertemiz oluşacak inşallah.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Sepet kur supdem destek testi + saatlik kanal desteği ve yukarda hayvan gibi açılan yükseliş marjı yani 3,64 de kanalın tepesini gören sepet kur şimdi 3,61 deyken yukarda deli gibi yükseliş marjı açıldı. Bunu in çıklarla yapabiliyorlar ama yatayda yapması mükemmel.
Yer İmleri