Sayfa 729/1044 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 5,825 - 5,832 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Selim...

Geçmiş yazılara göz atarken senin çağrın, ilgi alanıma girdiği için cevaplamadan geçmek istemedim...

Aşağıda tüm endekslerin XU100 'e göre durumlarını günlük, haftalık ve aylık olarak görebilirsin...

Grafik hakkında derin analiz yapmak isterdim ama vakit şu anda çok geç oldu. Yarın dükkanda olacağım için erken yatmam lâzım...

İstişare etmek isteyen olursa fırsat buldukça bilgi alış verişi yapabiliriz...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Yarın bilgisayarı yanıma alacağım. Fırsat buldukça analizler yapmaya çalışırım. Özellikle de hisselerin performansı ölçmek ile ilgi olanlardan...

Hissesinin durumunu öğrenmek isteyen (analiz değil, sadece hissenin toplu gösterimde performansını ölçeceğim) hisse veya endeks adı yazabilir..

Örnek:

- OYAKC gibi...

- XTAST gibi...

Uygun oldukça da analiz yapmaya çalışırım ama bu konuda söz veremem. Mâlum uzun süreli çalışamıyorum. Bu konuda anlayışınıza çok teşekkür ederim...

Yarın görüşmek üzere, hayırlı geceler...

3.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Yarın bilgisayarı yanıma alacağım. Fırsat buldukça analizler yapmaya çalışırım. Özellikle de hisselerin performansı ölçmek ile ilgi olanlardan...

Hissesinin durumunu öğrenmek isteyen (analiz değil, sadece hissenin toplu gösterimde performansını ölçeceğim) hisse veya endeks adı yazabilir..

Örnek:

- OYAKC gibi...

- XTAST gibi...

Uygun oldukça da analiz yapmaya çalışırım ama bu konuda söz veremem. Mâlum uzun süreli çalışamıyorum. Bu konuda anlayışınıza çok teşekkür ederim...

Yarın görüşmek üzere, hayırlı geceler...

Sayin T/A sizi gormek cok guzel.
    Hangi hisseyi isteyecegim malum.
    Pkart
    Yapabilirseniz memnun olurum.
    Hatta tahtayi da yorumlarsaniz cok sevinirim.

Alıntı Originally Posted by Kandirildim Yazıyı Oku
    Sayin T/A sizi gormek cok guzel.
    Hangi hisseyi isteyecegim malum.
    Pkart
    Yapabilirseniz memnun olurum.
    Hatta tahtayi da yorumlarsaniz cok sevinirim.
    Sayın Kandirildim, sizleri de görmek çok güzel...

PKART 'ı sizin için listeye ekleyeceğim ama yorumlama kısmına çok fazla girmek istemiyorum. Özellikle de elimde olan hisselere karşı yorum kısmını minimum seviyede tutacağım...

Son olaylar mâlumunuz, ne olduysa hep bu nedenlerden dolayı oldu...

NOT: PKART sayfasına da bundan böyle yazmayacağım. Fakat burada paylaşım yaparsam, arzu eden arkadaş oraya kopyalayabilir...

Hayırlı Haftalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...

Az gerilerde XKMYA sektöründen bahsedilmiş. O nedenle grafik eklemek gerekiyor...

Sektörü ve hisseleri yakından tanımıyorum. Sadece şu anki duruma göre tekniğine bakarak yorum yapabilirim...

Sektörde günlük bazda şu anda bir geri çekilme yaşanıyor fakat bu şu an içi henüz düzeltme boyutuna ulaşmış değil. 21 günlük ortalama olan 9.551 seviyesinin altında kalırsa düzeltme başlamış denebilir...

Asıl ciddi düzeltmeyi haftalık bazda 9.231 MOST seviyesinin altında kalmaya başlarsa yapabilir... Şu an için bir sorun yok...

Genel olarak şu an içerisinde bulunduğumuz aşırı BOĞA piyasası olduğundan ne söylense tam tersi olabiliyor...

Düzeltmeler kısa sürebiliyor. Yükselişler anormal devam ediyor...

Şu an sanırım birçok döngünün ortak noktasındayız. 20 yıllık, 50 yıllık ve 100 yıllık döngüler...

100 yıllık döngünün geçmişine baktığımız zaman ise yakın gelecek dünya açısından hiç de hoş günler olmayacaktır. O nedenle borsada kazanılan parayı bir an önce gerçek değerlere aktarmak gerekiyor...

Borsada kazandığımızı sanıyoruz. x5, x10 yaptık diyoruz ama bir de gerçeklere baktığımız zaman en kıytırık bir araba, en kötü ev bile x5 'den fazla prim yaptı...!

O nedenle "zamanlama her şeydir..."

8. Sayın T/A siz burda yazın ama yeter ki yazın saygılar...Hayırlı haftalar herkese

Sayfa 729/1044 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •