Sayfa 644/1002 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,145 - 5,152 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

Ancak bazi fonlarda garantinin 0.01 yada deniz in 0.01 gibi usd vadelisini de kullaniyor ama gidip halk banka dan 3.5tan da hesap acabilirler ama vardir bir dusunce .... cabuk islem yapmak yada hacim vb durumlari..

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Kendi kaynaklarını kullanmıyor, para yatıran müşterilerin paralarını ucuza kendi iştiraklerine kullandırıyor
    Halbuki piyasadaki en yüksek neresi ise oraya bağlamaya çalışmalı
    15milyon için günlükte bile şu anda 23-25 alınır
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Portfoy dagilim raporu

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    %16 dan bağlandığını nasıl gördünüz? Bu bilgi paylaşılmaz diye biliyorum.
    Paylaşırsanız sevinirim

3. Fon sepeti fonlarında şirketlerin kendi fonlarını alması belli bir yüzde ile sınırlanması gerek bence.
    GJB İnveo portföy birinci fon sepeti fonuna bakıyorum 12 fon almış içerisine hepsi kendi fonları el insaf yönetim ücreti içinde yönetim ücreti. Seçilen fonlar kendi kategorilerinde en çok kazanan olsalar helal olsun diyeceğim ama bunlar kazanç kapısına döndürmüş olayı. Seçilen 12 adet fonların içinde hsyf hariç izahnamesi uygun olanlarda da mutlaka inveo ile alakalı fonlar vardır.

Bu kadar olmasa da baktıklarımdan MJB'de bu anlayış var.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

AES olabilir mi

Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    doğalgaza güzel çakmışlar , brente de çaksalar da TCD trade etsek
    Sadece doğalgazla bağlantılı fon var mı?

5.  Alıntı Originally Posted by byroltr Yazıyı Oku
    Mert Yılmaz iyi mi o kadar? Bana nedensiz gıcık bir tip gibi geldi, pek dinlemem kendisini.Değer mi dinlemeye gerçekten.İnfo youtube da her hafta çıkıyor.
    valla tuncay turşucu'sundan tunç şatıroğlu'na devrim zelyut'a isim yapmışların hepsini yıllarca takip ettim, tahminlerinde %100 tutarlı olan sadece o var. nasdaq 17k'ya dayandığında burda artık temkinli olmak lazım diyen de, sp500 3500'e dayanınca artık alım yeri diyen de sadece oydu. bistin 2400 bandını aşıp çok yukarı gidebileceğini de ilk o söyledi. diğerleri trend ne tarafaysa oraya gidecek diyor onu tüpçü cafer abi de diyor o videoyu izlememe gerek yokki. tipine gelince ciddi bir duruşu var gayet düzgün adam ben severim öylesini, ben de üçkağıtçı gibi tipi olanı sevmem misal mete yüksel ama o da izledikçe ilgimi çekmeye başladı öngörüleri tutuyor. yani profesyonel yaşamda tipe bakmasak daha iyi sanki: )

6.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    AES olabilir mi
    sen foncusun ve AES in tamamının petrol olduğunu bilmemeni yadırgadım

Halil Rencber nasil
    adam excel i bile lisansli degil di ya o sekilde youtube de video yapti bu eleman haha

Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    valla tuncay turşucu'sundan tunç şatıroğlu'na devrim zelyut'a isim yapmışların hepsini yıllarca takip ettim, tahminlerinde %100 tutarlı olan sadece o var. nasdaq 17k'ya dayandığında burda artık temkinli olmak lazım diyen de, sp500 3500'e dayanınca artık alım yeri diyen de sadece oydu. diğerleri trend ne tarafaysa oraya gidecek diyor onu tüpçü cafer abi de diyor o videoyu izlememe gerek yokki. tipine gelince ciddi bir duruşu var gayet düzgün adam ben severim öylesini, ben de üçkağıtçı gibi tipi olanı sevmem misal mete yüksel ama o da izledikçe ilgimi çekmeye başladı öngörüleri tutuyor. yani profesyonel yaşamda tipe bakmasak daha iyi sanki: )

8.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    valla tuncay turşucu'sundan tunç şatıroğlu'na devrim zelyut'a isim yapmışların hepsini yıllarca takip ettim, tahminlerinde %100 tutarlı olan sadece o var. nasdaq 17k'ya dayandığında burda artık temkinli olmak lazım diyen de, sp500 3500'e dayanınca artık alım yeri diyen de sadece oydu. bistin 2400 bandını aşıp çok yukarı gidebileceğini de ilk o söyledi. diğerleri trend ne tarafaysa oraya gidecek diyor onu tüpçü cafer abi de diyor o videoyu izlememe gerek yokki. tipine gelince ciddi bir duruşu var gayet düzgün adam ben severim öylesini, ben de üçkağıtçı gibi tipi olanı sevmem misal mete yüksel ama o da izledikçe ilgimi çekmeye başladı öngörüleri tutuyor. yani profesyonel yaşamda tipe bakmasak daha iyi sanki: )
    bence sadece islam memişe inanmayın yemin ederim adam ideolojik takılıyor ,ama çıkarı gereği

Sayfa 644/1002 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •