Originally Posted by nosfecagri Ankarada baklava hacibaba da yenir. Karakoy filan yanında nal toplar. Tek rakibi Antep baklavacilaridir bana göre. Ulan gurbetteyiz dedikçe forumda yemek muhabbeti iyi mi Fetö ayyuka çıktıktan sonra hacıbaba bozdu mu ne?! Fettuhi olduğunu öğrenince yemeği kesmiştim orada zaten..
Originally Posted by BaşKara Fetö ayyuka çıktıktan sonra hacıbaba bozdu mu ne?! Fettuhi olduğunu öğrenince yemeği kesmiştim orada zaten.. Oyle bir şey varsa da bilgim yok. Modern bir aile işletiyor pek o taraklarda bezi yok belki el değişmiştir? Bence baklavası inanılmaz. Bozmadı hatta net iyiye gidiyor. Öğlen 3 ten sonra baklava bulunmuyor idi.
Originally Posted by nosfecagri Oyle bir şey varsa da bilgim yok. Modern bir aile işletiyor pek o taraklarda bezi yok belki el değişmiştir? Bence baklavası inanılmaz. Bozmadı hatta net iyiye gidiyor. Öğlen 3 ten sonra baklava bulunmuyor idi. Sahibi soyadı baday idi 15 temmuzdan sonra firar etti diye biliyorum. Yanlış mı? Kayyum atanmamış mıydı? Karıştırıyor muyum acaba?
Originally Posted by BaşKara Sahibi soyadı baday idi 15 temmuzdan sonra firar etti diye biliyorum. Yanlış mı? Kayyum atanmamış mıydı? Karıştırıyor muyum acaba? Sahibi soyadı öyle ama öbür türlü bir vukuatını duymadım. Üşenmedim babamı aradım, işletiyor dediğim modern aile işletmecisi imiş, patronu tanımıyor imişiz. Yine de baklavası ateş ediyor o ayrı :D
Originally Posted by nosfecagri Oyle bir şey varsa da bilgim yok. Modern bir aile işletiyor pek o taraklarda bezi yok belki el değişmiştir? Bence baklavası inanılmaz. Bozmadı hatta net iyiye gidiyor. Öğlen 3 ten sonra baklava bulunmuyor idi. Klasik geleneksel baklavası en güzeldi, tartışmasız evet..
Originally Posted by nosfecagri Oyle bir şey varsa da bilgim yok. Modern bir aile işletiyor pek o taraklarda bezi yok belki el değişmiştir? Bence baklavası inanılmaz. Bozmadı hatta net iyiye gidiyor. Öğlen 3 ten sonra baklava bulunmuyor idi. Çok iddialı söylüyorum, Türkiye’nin en iyi baklavası. Antep’deki en bilindik baklavacılar dahil daha iyisini yapanı görmedim.
Forum Rules
Yer İmleri