-
GOH bende 20 gundur var mevduat karsiligi su anda %323.43
diger portfoyde 9 gundur var mk degeri %13.88-
bu degerlerde cuma verisi mevcut degil

Originally Posted by
nikrece
Getirisi böyle olunca. Kimse kimseyi yabana atmasın bizim millet işini biliyor.
-
Dostum pazar gunu ne verisi...

Originally Posted by
melihsah
Tefas verileri yine güncellememiş sanırım. Ya da ben göremiyorum.
-
Ziraat hisse fonlari banka uygulama da
Strategy portfoy web sitesinde
banka para piyasalari gene banka uygulama larinda guncel oluyor
ancak ziraat bu imkani verirse her fondan birer adet talep edicem pazartesi erken gorebilmek icin

Originally Posted by
emregunes
Güncellenmedi. Pazartesi sabah güncelleme yaparlar zahmet olmazsa.
Bu teknoloji döneminde bu tarz gecikmeleri anlamak da zor.
Piyasa cuma akşam kapandı. Bir kaç saat içinde güncelleme yapmaları lazım bana göre
-

Originally Posted by
servetbey
GOH bende 20 gundur var mevduat karsiligi su anda %323.43
diger portfoyde 9 gundur var mk degeri %13.88-
bu degerlerde cuma verisi mevcut degil
GOH güzel gidiyor hiç tahmin etmezdim, ben de 5-6 aydır var ama portföye göre oranı çok düşük, bir de arada al sat yaptım, bu çıkıştan doğru düzgün faydalanamadım, buna rağmen ikiye katladı, ne yapalım hiç yoktan iyidir diyorum.
-
Elimdekilerden KUB, IJT, GZY, GZL den hiç memnun değilim mesela, içlerinde yabancı hisseler çoğunlukta olduğu için sanırım, böyle fonlardan bir an önce çıkmak mı gerekiyor, yoksa bu kadar beklemişken satmak hata mı olur acaba.
-
Dostum kap tan portfoy dagilimlarini incele bakalim icine sinen ler ile devam edersin..

Originally Posted by
ersunan
Elimdekilerden KUB, IJT, GZY, GZL den hiç memnun değilim mesela, içlerinde yabancı hisseler çoğunlukta olduğu için sanırım, böyle fonlardan bir an önce çıkmak mı gerekiyor, yoksa bu kadar beklemişken satmak hata mı olur acaba.
-

Originally Posted by
servetbey
Dostum kap tan portfoy dagilimlarini incele bakalim icine sinen ler ile devam edersin..
Yani inceliyorum ama yabancı tarafına pek aklım ermiyor, bundan sonra yükseliş olur mu olmaz mı kestiremiyorum, bir yandan da satsam ne alayım diyorum, ya riske girip bist fonlarını arttıracağım ya da değişkenlerde yerimde sayacağım.
-

Originally Posted by
ersunan
Yani inceliyorum ama yabancı tarafına pek aklım ermiyor, bundan sonra yükseliş olur mu olmaz mı kestiremiyorum, bir yandan da satsam ne alayım diyorum, ya riske girip bist fonlarını arttıracağım ya da değişkenlerde yerimde sayacağım.
Terste kalmışsınız anladığım kadarıyla. Yabancı hisse senetleri artık buralardan tepki verebilir diyor bir çok uzman.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri