Arama sonucu : 8084 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XLVI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Yanlış

1999 baharında kimse zirve DEMİYORDU..
    Tam tersine Terör başı yakalanmış idi..
    Teröre akacak para artık ekonomiye akacak deniyordu..
    Herkes çok iyimser idi..
    Hemen herkes borsada yükseliş bekliyordu..

Doğru..

Şu an bazı hisselerde balon fiyat yok..
    Ama bazılarında var..
    Ama kimse ilgilenmiyor bu 2 sinin arasındaki fark ile..
    Hatta balon hisseler daha fazla talep görüyor..
    apo şubat ortası yakalandı, ve ralli başladı, 3 ay sonra bazıları -yeter bu kadar deyip kar almaya başladı.. bahsettiklerim, senin gibi aldım 50 lot unuttum" tarzı küçük oyuncular değil, tahta yapan yüklü krediye girebilen oyuncular, yani senin bilmen mümkün değil zaten bu kar realize edenleri.. tabii, sattılar ama sonra tekrar girdiler mala, açık yapmaya kalkan anahtarı bıraktı

bizim burdaki bugünün viopçularına benzer bi arkadaş vardı, küçük kademeye büyük kaldıraçla oynamaya bayılan bi arkadaş, kendisi eylül-ekim aylarında nettur tahtasında 1450- 1550 aralığında bütün sermayesini kaybetmişti.. yani bu yüzde 6-7 marj içinde mal alıp aşağı vermek yada açığa satıp yukarda kapatmak suretiyle sıfırladı.. oysa hiç işi bilmeyen en andavallı tip bile alıp tuttuğu az bi hisse pozisyonuyla ocak zirvesi itibariyle araba parası kazanmıştı

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    apo şubat ortası yakalandı, ve ralli başladı, 3 ay sonra bazıları -yeter bu kadar deyip kar almaya başladı.. bahsettiklerim, senin gibi aldım 50 lot unuttum" tarzı küçük oyuncular değil, tahta yapan yüklü krediye girebilen oyuncular, yani senin bilmen mümkün değil zaten bu kar realize edenleri.. tabii, sattılar ama sonra tekrar girdiler mala, açık yapmaya kalkan anahtarı bıraktı

bizim burdaki bugünün viopçularına benzer bi arkadaş vardı, küçük kademeye büyük kaldıraçla oynamaya bayılan bi arkadaş, kendisi eylül-ekim aylarında nettur tahtasında 1450- 1550 aralığında bütün sermayesini kaybetmişti.. yani bu yüzde 6-7 marj içinde mal alıp aşağı vermek yada açığa satıp yukarda kapatmak suretiyle sıfırladı.. oysa hiç işi bilmeyen en andavallı tip bile alıp tuttuğu az bi hisse pozisyonuyla ocak zirvesi itibariyle araba parası kazanmıştı
    Tam tersine büyük oyuncular mallanmaya başlamış idi 1999 baharında..
    Arkadaş doğru yazmış..
    APO yakalanmış doğan basını AB AB AB diye slogana tıyo en geç 2005 de üyeyiz diyordu..
    Bir çok şirketin PD şerefiyesi bile etmez up up up modunda idi herkes..
    Deprem biraz keyif kaçırdı ama dip malda oldukları için V şeklinde indik çıktık
    Beton cuları tavan serilerine kaldırdılar..
    2. depremi zaten umursamadık bile..

2000 nisan ayında tamam bu kadar dediler..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •