Sayfa 155/503 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon
Arama sonucu : 4021 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: AKENR - Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    ben o kripto rallisini kaçırdım , bari bunu kaçırmayayım. ne olacaksa olsun

bak %6 kurtardık bile

flamanın sapı mapı 5.30destek derken 5.30 direnç diyenler türedi

bankof artık elindekini bitirdi mi , gorebiliyor musun
    biz bankof sıfırlayacak mı derken

cuma günü

bankof 4.1Milyon alış 3.5milyon satış yapmış, nette 600bine yakın , 5.19tl maliyetle

1.2 milyon da vakif/iş/yatfin/ziraat toplamış

efsane geri mi dönüyor?
    yoklama mı çekiyor? peşimden gelen var mı?

persembe sattı da onu mu geri aldı, göremedim

2. Bankof'un eline patladı o lotlar sanırım.. Muhtemelen yazılımın algoritmasından kaynaklı bir durum oldu... Normalde seansı pek takip etmem. Ama kısmet bu ya, her iki günde de tam olayın gerçekleştiği anlarda ekran başında idim..

Perşembe günü İşbank'tan 30 saniye içinde 5.10'dan 100bin - 100 bin yazılan lotlar TEB tarafından 100bin 100bin alındı. Toplam 1 milyon lot.

Cuma günü ise TEB bu lotları 5,32-5,31ve 5,30'dan 10bin- 10bin verdi iki-üç dakika içerisinde. 7500 pasif 2500 atkif şeklinde önce 800-900 bin civarını Bankoff aldı...Sonra araya diğer aracı kurumlarda girdi... O ana kadar -300bin'de olan Bankof bu otomatik alımlarla +600binin üzerine çıktı.. Ondan sonra bu lotları kusamadı...

Yoksa iştahı olduğunu zannetmiyorum. Belki 21'inde ceza bittikten sonra iştah şurubunu içer... Geçen seferki gibi..

3. Haftalar önce söylediğimi, yazdığımı (ve Enerji piyasasında gerçek-fiili yatırımcıların canlı canlı konuştuklarını) aklı başında borsa yatırımcıları da yeni yeni görüyor...

https://twitter.com/_bruglione_/stat...CG0-y8WLAZDlZg
    https://twitter.com/herhafta1hisse/s...CG0-y8WLAZDlZg

Enerji Depolama işi bazı hisseleri aşırı şişiriyor.. Ama beklenilenin gerçekleşmesi mümkün değil... O kadar başvuruya (100 bin MW'a yaklaştığı konuşuluyor) yeterli bir talep yok. Konuşulan-başvurulan rakamlar arz fazlasına yol açacak rakamlar.. Mümkün değil.. Sadece borsaya açık şirketlerin başvuruları 10 binlerce MW'a ulaştı. Dilin kemiği yok.. 300-500-1000'er başvuruyorlar...

Türkiye'nin pikte talebi 45000 MW civarı.. Geceleri 25000-30000 MW civarına düşüyor...

5000 MW Nükleer geliyor seneye.. Baz yük... 10000 lerce MW mevcut HES, 12000 MW RES, 9000 MW mevcut GES, binlerce MW çağrı mektubu verilmiş lisanssız GES, 3000 MW JES, 1000 MW BES var... Kömürleri, doğalgazları saymıyorum.

Peki koca koca firmalar, koca holdingler neden bu başvuruları yapıyor.. Çünkü lisanssızlardaki gibi birileri kapasiteleri paylaşmasın, yarın muhtemelen yapılacak olan KAPASİTE YARIŞMA/İHALE'lerinde biz de olalım, açıkta kalmayalım diye yapıyorlar...

Yani şişirilen koskoca bir balon var... Herkes dikkatli olsun...

Ben iyi niyetle sadece yorum yapıyorum...Lütfen yanlış anlamayın.. Hep olumlu yorumları, verilen gazları değil, bazen uyarıları da okumak faydalı olabilir.. Sonuçta Herkes kendi tercihini kendi yapar.. Yatırım Tavsiyesi Değildir...

4. Güzel olan balonda bizim yerimiz yok. Bizde sağlam 1.2GW kurulu kapasite var. Dolar kuru da yılı bu seviyelere yakın kapayacak görünüşe göre. Yılbaşından önce üç tavan, iki kiriş, beş kolon bekliyorum... :oleyo:
    Dil aslandır, yatar eşikte...

5. Hocam, bunların gerçtekten de bir önemi yok. Seans içinde olanlar filmin bir parçası. Kafa yormaya değmez...

Alıntı Originally Posted by anyoranza Yazıyı Oku
    Bankof'un eline patladı o lotlar sanırım.. Muhtemelen yazılımın algoritmasından kaynaklı bir durum oldu... Normalde seansı pek takip etmem. Ama kısmet bu ya, her iki günde de tam olayın gerçekleştiği anlarda ekran başında idim..

Perşembe günü İşbank'tan 30 saniye içinde 5.10'dan 100bin - 100 bin yazılan lotlar TEB tarafından 100bin 100bin alındı. Toplam 1 milyon lot.

Cuma günü ise TEB bu lotları 5,32-5,31ve 5,30'dan 10bin- 10bin verdi iki-üç dakika içerisinde. 7500 pasif 2500 atkif şeklinde önce 800-900 bin civarını Bankoff aldı...Sonra araya diğer aracı kurumlarda girdi... O ana kadar -300bin'de olan Bankof bu otomatik alımlarla +600binin üzerine çıktı.. Ondan sonra bu lotları kusamadı...

Yoksa iştahı olduğunu zannetmiyorum. Belki 21'inde ceza bittikten sonra iştah şurubunu içer... Geçen seferki gibi..

6. Birileri lisans alacak da Milyar Dolar verip 1 GW kapasite kuracak da 20-30 yıl bekleyip kar edecek de vs vs. Hiç mantıklı değil. Ölme eşeğim ölme...

Bu arada 1.2GW kurulu gücü olan Akenerji 210 Milyon Dolar. Daha önce de yazdım: Bir daha kimse bu hisseyi bu fiyattan göremeyecek hayatının sonuna kadar...

Alıntı Originally Posted by anyoranza Yazıyı Oku
    ..
    5000 MW Nükleer geliyor seneye.. Baz yük....
    5000'in hepsi seneye gelmese de peyderpey her sene 1200++ seklinde artarak gidecek

egemerin en buyuk kazanci dengesizliktendi

sağında gap , solunda akkuyu baz yük şeklinde calisirken egemer nereye kadar dayanabilir?

8.  Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    5000'in hepsi seneye gelmese de peyderpey her sene 1200++ seklinde artarak gidecek

egemerin en buyuk kazanci dengesizliktendi

sağında gap , solunda akkuyu baz yük şeklinde calisirken egemer nereye kadar dayanabilir?
    Temel verileri takip edip, hisse senedi seçmek geride kaldı. Artık Dr. Nebati var endeksim dümeninde

Sayfa 155/503 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •