Sayfa 154/903 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon
Arama sonucu : 7219 madde; 1,225 - 1,232 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Bugün pert, hayır yok, ekranı kapatmak en iyisi

2.  Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Ömür kardeşim tam bir yeni küçük yatırımcı profili çiziyor.Aslında ben onun full gesana girdim 296 dan kardeşime de aldırdım sözlerinden sonra 300 ü hemen kıramayacağımıza kesin olarak ikna olmuştum ama gesana şimdilik alternatif bulamadığımdan zaten maliyette düşük olduğundan ve uzun vade elimde tutmak istediğimden çıkış yapmadım. Hisse hakkında birkaç senaryom var ama burada yazmayacağım.
    290'dan demiştim ve hemen ertesi gün kafa kafaya gelince sattım. Zira kağıdın volatilitesinden ürktüm. Haa bugün 278 civarı yine aldim,zira KAP bombardımanı devam edip nihayet bu hafta SPK bülteninde onay gelir diye umuyorum. Ben bu kısa süreli coşkudan yararlanip onu sakin limanlara taşiyacagim tekrar ama kendim uzun vadeci olmak istiuorum bu kağıtta.
    Ayrıca ben bugün kağıda direnç verecek bir esaslı KAP'in da geleceğine inaniyorum.

3. kekocan gesan sankı bana sellektor yapıyor gıbı..alfas şimdilik yeter bak hazır halka arzımız da yaklaşmış guvenlı lımana gel der gıbı,ben bunu bır düşüneyım en ıyısı..

gesan tahtacısıda hazırlığı o yonde yapıyor gıbı..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

4.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    kekocan gesan sankı bana sellektor yapıyor gıbı..alfas şimdilik yeter bak hazır halka arzımız da yaklaşmış guvenlı lımana gel der gıbı,ben bunu bır düşüneyım en ıyısı..
    sana yakışır dostum...lotun da şimdi benden fazla olmuştur...artık yeni reis sensin...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    sana yakışır dostum...lotun da şimdi benden fazla olmuştur...artık yeni reis sensin...
    yok dostum,,hama hama yetıştı kekoya ayıp olur dedı tahtacı
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

6.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    kekocan gesan sankı bana sellektor yapıyor gıbı..alfas şimdilik yeter bak hazır halka arzımız da yaklaşmış guvenlı lımana gel der gıbı,ben bunu bır düşüneyım en ıyısı..
    Alfas arzdan almıştım.150 den sonra da ekleme yaptım.Bugün bile çok az ekledim.Düşüş olsa da taban taban gerileme beklemiyorum.Uzun tutacağım ama yakında astor ve eupwr geliyor bir müddet pabucu dama atılabilir.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

7. Kalyon enerji halka açılmayı düşünüyor, bu çok şeyi değiştirir diye düşünüyorum ama öngöremiyorum 😂

8. Anlık pasta atabilecek var mı acaba?

Sayfa 154/903 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •