Sayfa 664/1002 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,305 - 5,312 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    sizin onguruleri takip edecegim
    Benden ziyade, mal ve hizmet ihrac eden hisselere pek yakın durmamak gerekiyor gibi.
    ABD . AB için, resesyon dedikleri şeyin, 2 tık ötesi stagflasyon gibi duruyor.

Bugunki getiriyi iyi bekliyorum

3.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    rpd'deki zayıf gidişatla ilgili fikri olan varmı? bist %3-4 yapıyor. bizimki 0.30 0.40'larda. bende yok da anne babama aldırdım yan çizmeye başladı mikrop: )
    Sadece RPD değil genelde çok agresif olmayan değişken fonlar epeyce short yapmış gibiler.Bunun adına sanırım risk yönetimi değiller.Ben de mevduat yatırımcısı olan kardeşlerime almıştım sene başında.Bendeki değişkenler de benzer durumda ama çok da garipseyemiyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    rpd'deki zayıf gidişatla ilgili fikri olan varmı? bist %3-4 yapıyor. bizimki 0.30 0.40'larda. bende yok da anne babama aldırdım yan çizmeye başladı mikrop: )
    ben de temkinli olmak için hisse yoğunlar yerine bunda ağırlığı arttırmıştım, son günlerde bakıyorum da endekse göre getirisi çok düşük kalıyor, içinde bu kadar hisse oranı varken nasıl oluyor anlayamadım, düşüşlerde de az götürüsü olacak herhalde.

5.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    ben de temkinli olmak için hisse yoğunlar yerine bunda ağırlığı arttırmıştım, son günlerde bakıyorum da endekse göre getirisi çok düşük kalıyor, içinde bu kadar hisse oranı varken nasıl oluyor anlayamadım, düşüşlerde de az götürüsü olacak herhalde.
    Bugün bir kısım satış verdim yanlız t+2 de hesaba geçiyor ilginç. İlave olarak yaklaşık 10 k stopaj ödeyeceğim. Sanırım borsadaki ağırlığımı arttıracağım bu para ile. Her düşüş alım fırsatı olacak bir süre daha . Ytd

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Bugün bir kısım satış verdim yanlız t+2 de hesaba geçiyor ilginç. İlave olarak yaklaşık 10 k stopaj ödeyeceğim. Sanırım borsadaki ağırlığımı arttıracağım bu para ile. Her düşüş alım fırsatı olacak bir süre daha . Ytd

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İçinde hisse senedi olduğu için t+2 oluyor herhalde, tabi temkinli olmak riski azaltmak için almıştık ama borsada böyle bir yükseliş olacağını tahmin edemezdik. Bir düzeltme olursa hisse yoğunları arttırayım diyorum ama öyle bir şey olmuyor, olacak gibi yapıyorlar bakıyorsun öğlene kadar eksi akşam artı kapatabiliyor alırken terste kalıyorsun. Gözü karartıp girmek tek çare herhalde o da ben de yok.

7.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    İçinde hisse senedi olduğu için t+2 oluyor herhalde, tabi temkinli olmak riski azaltmak için almıştık ama borsada böyle bir yükseliş olacağını tahmin edemezdik. Bir düzeltme olursa hisse yoğunları arttırayım diyorum ama öyle bir şey olmuyor, olacak gibi yapıyorlar bakıyorsun öğlene kadar eksi akşam artı kapatabiliyor alırken terste kalıyorsun. Gözü karartıp girmek tek çare herhalde o da ben de yok.
    Normalde bende de yok çalışma hayatının sonlarında sayılırım Eyt liyiz. Borsada aksiyon almak biraz daha kolay ve hızlı, yıllardır bu işteyiz o yüzden dedim . Yoksa riski azaltmak lazım emeklilik yaklaştıkça

adrenalinsiz olmuyor be.
    SASA 113 Alış yazdım

Sayfa 664/1002 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •