Sayfa 251/651 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    3 YILLIK Halkbankası yatırımcısı olarak HATIRLATMA:

17 OCAK 2023 TARİHİNDE ABD ANAYASA MAHKEMESİ TARAFINDAN HALKBANKASI DAVASI TARTIŞMASI(GÖRÜŞMESİ YAPILACAK)
    KAYNAK DAHA ÖNCE PAYLAŞILDI.
    YTD
    bende 2,5 yıl bu hissenin kahrını çekmiş birisi olarak hatırlatayım;
    yılan hikayesine dönen bu davada ne sato ablalar gördük ne gey katipler gördük ne duruşmalar gördük
    bir sonuç çıkmadı daha yeni bankayı dinlemeye karar verdiler
    insanları burda 17 ocak miladmış gibi yönlendirme bir karar çıkacağı yok
    bu iş yılan hikayesine dönmüş durumda bugün dava düşse bile bankanın olumlu etkileneceğini düşünmüyorum
    mesele sadece dava değil defalarca açıkladık bu bankanın derhal borsadan atılması lazım yeri yok

Sayin Pozitif, yarin sabah nöbetçiyim okulda ama tam yatacakken sana yazayım dedim.
    Bak kardeşim-arkadaşım.SON KEZ yaziyorum ve artık bir de tersten oku belki faydasıni görürsün ne diyeyim.
    Ben 3 yıl once hisseye girdim diyorum ki yanliş zamanda girmişim.Sayın göçmende fi tarihinde girmiş şimdi belkide duvarları yıkıyor.
    Buraya kadar ANLADIN MI? AYNI DÜŞÜNCEDEMIYİZ.))
    Şimdi Ben OZAN VE GÖÇMEN DER Kİ; KEŞKE BUGÜN HİSSEDE OLSAYDIK AMA SON PİŞMANLIK NEYE YARAR,KADER KISMET...BURAYI DA ANLADIN MI SN.POZİTİF))) BEN HİSSEMLE NİKAH KIYDIM MEZARLIKTA AYRILACAĞIZ BUNU DA İSTERSEN BELLEĞİNE NOT ET OLUR MU?
    ŞİMDIK SANA GELİNCE ;KARDEŞ BU HİSSEYE 2,5 YIL ÖNCE GIRDIM DİYORSUN VE KÂR İLE AYRILDIĞINİ YANİ 13 TL DEN AYRILDIĞINI DA İFADE ETTIN.BEN VE DİĞER OKUYUCULAR SENİ TEBRİK ETTİK.PRİZMA HİSSESİNE DE GIRMİŞSİN.YAHU BİLLAHİ KENDİ ADIMA YAZIYORUM ELİMDE Kİ PARAMIN 50 KATI SANA NASİP OLSUN PRİZMA HİSSESINDE.AMA LÜTFEN İNANMADIĞIN HALKB HISSESİNDE BEN BİR YATORIMCIYIM.LÜTFEN BU HİSSENIN YAKASINDAN DÜŞERMİSIN?DÜŞMEDİĞİN İÇİN HAKKIMISANA HELAL ETMEDİM.EVET BİZ KÜÇÜK YATIRIMCILARI 3 SENEDİR UYAROYORSUN DA ARKADAŞ KABAK TADINI VERDİ AMA.BU HİSSEYİ ALIYOSAN,İNANIYOSAN BUYUR GEL ,BABAMIN HİSSESİ DEĞİL.İNANMIYOSAN DA ARKADAŞ İLLLAH ETTİRDİN YAHU GÖLGE ETME YETER..TAKINTILIK İYİ BİR ŞEY DEĞIL/ARAŞTIR İSTERSEN.ARTIK HANGİ DİLDE YAZAYIM BİLEMEDİM)))
    CAN YOU SPEAK ENGLISH? GOOD NIGHT.BYE BYE
    YTD

Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    o kadar paran varda ne burada tıkılıp kalmışın çık gez hayatını yaşa sağlığını koru
    burası adamı bitirir parasını koymaya yer bulamayan ne adamlar gördük ruh sağlıkları tehlikede
    Hayatimdan calanin adi var: Seyh. 2.8'den ulkeye dolar getirip de d.tunu kurtaran baska kim varmis sor bakalim. Kac sene herifin soktugunu cikarmaya ugrastim.

Ayrica ben o yazida abartiyorum bazi seyleri daha ballandirmak icin. Ama olay dogrudur ve 2 sonuc cikarilmasi lazim:

1) Amerika parasi olan herkezin pesine dusuyor artik dunyanin neresinde olursa olsun. Bankadaki Yatirim Okuzum "her hafta yuzlerce Rus hesap acmak icin basvuruyor, %99'unu reddediyoruz" diyor.

2) Herhangi bir bankaya ihtiyacim yokmus aslinda. Yallah kripto.

Prizman ne guzel gitmis, ikiye katlamis 2 haftada. Kazandin mi lem? Dikkat et o ponziler hep patlayacak vakti gelince.

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    HALKB günlük, şu an günlük zirvesinden 35 kademe altında, piyasa mallanmış görünüyor,
    Borsanin zero-sum oldugunu ozel odanda ogretmemisler herhlade de DIGER'den sonuc cikarmaya calismissin.

Hisse 250 kademe gitti, 40 kademe kazanmissin traderliginla, bravo. Onceden dedigim gibi "cin olmadan adam carpmaya kalkmayacaksin".

Acikcilar noldu, yok mu artik acik. Muahahahahaha. Yahu siz bu paralari nerden buluyorsunuz ben gercekten merak ediyorum.

6. Pozitif abi bu niye tavan olmuy
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Borsanin zero-sum oldugunu ozel odanda ogretmemisler herhlade de DIGER'den sonuc cikarmaya calismissin.

Hisse 250 kademe gitti, 40 kademe kazanmissin traderliginla, bravo. Onceden dedigim gibi "cin olmadan adam carpmaya kalkmayacaksin".

Acikcilar noldu, yok mu artik acik. Muahahahahaha. Yahu siz bu paralari nerden buluyorsunuz ben gercekten merak ediyorum.

666 ortak güncel derinlik atabilir misiniz ?

Sayfa 251/651 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •