''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
''Tek gerçek BeşiktAŞK''
bahriyeli çözmüş beni
yalnız atladığınız bir şey var arkadaşlar benim derdim bu hisseye yatırım yapanlarla değil
umarım herkesin gönlünce tavan tavan giderde yıllardır bekleyenler kazanır
lakin bu mendebura ve endeksin bu şişkin haline zerre güvenim yok
isterse fizana gitsin burdan 1 lot bile almam
ne zaman tıpış tıpış 3,5 a gelir ordan alırım
ha şunu da söyleyeyim bu güne kadar yapılanların asla telafisi olamaz
bu hisse yatırımcılarından özür dileyip herkesin zararını karşılayıp cehennemin dibine atılmalı
borsada yeri olmamalı
Öncelikle Sayın Soula ve Sayın Berkimcansa beyefendi duruşları ve kalender kişilikleri için ne denli teşekkür etsem azdır.Ben Halkbankası hissesinin sıradan küçük yatırımcısı olarak bu değerlendirmeyi yapmaya hakkım var diye düşünüyorum,sağolsunlar.
Daha önce,Medya holding ve Golds hisselerinde talihsiz günlerim oldu.Buna rağmen güçlü durmaya gayret ettim.Halkbankası hissesi ise ülkemin nadide hissesidir.
Halkbankasının tarihini googledan araştırabilir siniz? Kadere kısmete inanıyorsanız ben 3 yıl önce bu hisseyi aldım nasibimde bu varmış,başka bir kardeşim bugün aldı kısmetinde yarın ne olacak bilemeyiz derim..
Bu güne kadar zaman zaman moral verici düşünceleri için bazı yol arkadaşlarıma,kardeşlerime Allah razı olsun diliyorum.Benim 1 TL param varsa Rabbim önce sağlık sonra gönüllerinden ne geçiyorsa nasip eylesin.
YTD
Bu kadar güzel dileklere ancak amin denir. Herkes kazansın, sağlıklı ve mutlu yemeyi nasip etsin.
Sağlıcakla kalın.
M2101K6G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
''Tek gerçek BeşiktAŞK''
@ozannn kardeş, teşekkür ederim bu güzel dileklerine katılmamak mümkün değilben HALKB ları erken sattım artık alacağımı da düşünmüyorum, umarım sizler kazanırsınız! bende bir METAL mağduruyum
,ama ilginç olan o dönemde adı METYO idi yanlışlıkla METRO yerine tahtayı çizmiştim, başımda bekleyip de işinin başına git der gibi gözlerimin içine bakan o Müdürden oldu!
böyle bir yanlış yapma olasılığım aslında çok düşüktür,
Teşekkürler Sayin Mr.Sun, teşekkürler Sn.Berkimcans.İyi geceler diliyorum.Grşmk üzere.YTD
Millet nerdeyse reverans yaparak konuşuyor iltifatlar uçuşuyor
Bu topiğn ayarını bozan agha la benmişim demekki ..
Hep hergelelik
![]()
Yer İmleri