Sayfa 304/610 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404 ... SonSon
Arama sonucu : 4878 madde; 2,425 - 2,432 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Azurit Yazıyı Oku
    Buradayım. Gerçekte benim hedefime ulaştığı için çıkabilirdim. Ancak GYO sezonu başlamak üzere ve OZKGY'nı prime rağmen beklentisi ve mevcut bilançosu ile hala sektörün en ucuzu gördüğümden tutuyorum.

Değerleme yapılırsa yeniden değerlemeden min %20 ilave kar gelebilir.

Son olarak bugün İş yatırım'ın devre kesen satışını, eğer başka bir niyet yoksa "tombul parmak" hatası olarak değerlendiriyorum.
    iş ve bank of un kim olduğu belli aslında

Alıntı Originally Posted by Azurit Yazıyı Oku
    Yeniden değerlemenin döviz varlıklarının toplam aktiflerin ya da net satış hasılatının %10'unu aşan şirketlere Haziran'da getirilen Tl kredi kullanma sınırına uyum sağlama amaçlı yapıldığını düşünüyorum. O nedenle 9 aylık bilançoya zorunlu olarak girecektir. Dün itibarıyla BDDK bu sınırı %5'e düşürdü. https://www.dunya.com/ekonomi/kredi-...-haberi-672422 Dolayısıyla ÖZKGY Tl kredi kullanmaya devam etmek istiyorsa -ki enflasyonun bu denli yüksek ve faizlerin bu denli düşük olduğu bir konjonktürde kim istemez?- 12 aylık bilanço için de yeniden değerleme yapıldığını izleyeceğiz.

Üstelik artık yeniden değerlemeler ister istemez -mecburiyetten- gerçeğe yakın değerlerden oluşacaktır.
    KAP banka kredisi duyurusu yeniden değerlemenin neden erken yapıldığı öngörümüzü doğruluyor.

Alınan kredi mevcut beklentileri pekiştiriyor.
    İşte Hendek! İşte Devekuşu!

3.  Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    uçuşlar nasıl dostum
    bu arada yatırım finansman emlak konut projelerinin net aktif değere yüzde 30 etkiyebileceğini söylemiş yüzde 50 den aşağı olmaz sn yatırım finansman ...
    uçuşlar güzel dostum.portföyümün bir kısmı thy de ve maliyetim 35 tl.şimdilerde emlak konut ilede ilgileniyorum.zira son ihaleler ile emlak konut merkez bankası ile yarışıyor.

Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    iş ve bank of un kim olduğu belli aslında
    info fiyatı yukarı sürmeye çalıştıkca patron iş den baskı kuruyor az önce patron hissenin önünü açıyor yazmıştım borsa böylesinede garip bir algı değilmi zaten...
    nasip....

5.  Alıntı Originally Posted by antepli Yazıyı Oku
    uçuşlar güzel dostum.portföyümün bir kısmı thy de ve maliyetim 35 tl.şimdilerde emlak konut ilede ilgileniyorum.zira son ihaleler ile emlak konut merkez bankası ile yarışıyor.
    demek emlak konutta senin bereketin var, hayırlı olsun .. bal alacak çiçeği bilirsin sen
    özak yıl sonu kar tahminini alalım duayen olarak senden o zaman ...

6.  Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    demek emlak konutta senin bereketin var, hayırlı olsun .. bal alacak çiçeği bilirsin sen
    özak yıl sonu kar tahminini alalım duayen olarak senden o zaman ...
    sayı linux,bundan sonra özakda kar tahmini yapmak abesle iştigal.zira her bilanço bir öncekinden güzel olacak.çünki giderler minumum,gelirler ise çok çeşitli.daha 2 yıl büyükyalı bereketi olur.otel 2023 de çok daha verimli olur.döviz varlıkları,kiralar v.b

https://haberortakoy.com/istanbulda-...iyatlari-uctu/

Patron bu işe de girsin.
    Zengin kesim için lüks markalı istirahatgah yapıp satsa, konuttan daha fazla kazanır....

8.  Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    uzun vadeli bakanlar için sorun yok , hatta özaksa koy sepete---bebek büyüyor için iyi bir altyapı ve temel oluşturabilir bu fiyatlar...
    alınan yeni 2 iş ve kredisi , yeni büyükyalı olacaktır. büyükyalıdan gelen çoğu kar olan satışlar ise bu projelere destek verecektir. 2. bir otel zamanı geldi diye de düşünmekteyim ..bunun da inşaatına 2023 eylül civarına başlanacaktır tahminen diyelim ...gelecek sene göktürk 2-3 , küçükçekmece bizimmahalle 1-2 ye para harcanacak, diğer elimizdeki arsalardan ise 1 ya da 2 tanesine satış durumuna göre start verilecektir. tabiii sürpriz ihale ve yerler alınıp başlanmazsa
    şöyle bir projeksiyon yaptığımda

2023'de büyükyalı + göktürk2 satışları
    2024 ilk 6 ay: Büyükyalı ve göktürk 2 satışları tamamlanır diye düşündüm.
    2024 ikinci 6ay satış olarak bilançoyu besleyecek bir proje var mı ? (EKGYO'dan büyükyalıda aldıkları geliyor aklıma? )

Küçükçekmece heralde 2025 ortasından sonra etkiler. Ivmeyi kaybetmemek için araya göktürk3 vs sıkıstırsa fena olmaz sanki

YTD

Sayfa 304/610 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •