Sayfa 479/1011 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579979 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 3,825 - 3,832 arası.

Konu: Viop XLVI

tevekkeli boşa dememişler "lafla peynir gemisi yürümez."

çok iyi maliyet seviyelerinden geçiyor olabiliriz. bir de bakmışız 2024 olmuş secbulun dediği gibi lozanın gizli maddeleri bile çoktaaan açıklanmış ama sadece konuşmuşuz. elde var sıfır

bireysel fikrim özellikle enerji ve kağıt sektörleri yıllarca yatırım yapsa dahi ülkede dışa bağımlılığı kapatamaz. demirler zaten ortada. sevin onları

ama öyle kademelere bam bam vurarak ayının eniğini sevdiği gibi değil. okşayarak hepsinden azar azar falan

neyse çenem açıldı
    audentes Fortuna iuvat

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    [/B]

Bankalardan 12-15 milyar dolar arası çıkış olduğu söyleniyor bu paranın büyük bir bölümü adına varlık fonumu dersin, Türk ekonomi bankası mı dersin, badem spor mu dersin , hükümetin kurduğu sistemmi dersin ( çinde bulunan kamu tahtalarına yapılan müdahale gibi düşün ) bu oluşturulan sistemin içinde bunlar var benim şahsi düşüncem
    ..
    varlık fonunun perakende mal aldığını sanmıyorum, aldığı krdma gibi blok işlerdir.. ben takasları izlerim, yabancı takasından gelen satışlar 2-3 aracı kurumdan gelir, alanlar 30-40 aracı kurum, varlık fonunun bütün bu aracı kurumlarda hesabı mı var, ve bu kadar aracı kurumdan varlık fonunun hangi kağıtları alıp sattığı hiç sızmıyor ?? öyle saçma şey olmaz.. tek ihtimal var, belki garanti bbva bi hesap vardır, onu vf fonluyordur bi şekilde- mümkün ama küçük ihtimal

keşke varlık fonu almış olsun.. <2 f/k, <0.3 f/dd ile banka hissesi aldıysa, orta/uzun vade büyük kar yazacağı muhakkak

3. yahu millet idealdata son zamanlarda iyice bozdu mu bir tek bana mı gıcıklık yapıyor bunlar?

eskiden viop alım satımında arada bir bağlantı kopsa da iyi kötü işini yapıyordu, viop teminatlarını karşılayamaz hale gelince varant alım satıma geçtim heriflerin programı kafasına göre bazen alıyor bazen almıyor. 2 haftadır trend alarmını kullanarak bist100 5200'ü yukarı geçince şu kadar alım varantı al, 5100 altına düşerse onu sat yerine şu kadar satım varantı al şeklinde basit bir işlemi yapamıyor. telefonla arıyorsun çalışanlar bizim programımız emri yolluyor halkyatırım işini düzgün yapmıyorsa biz napalım diyor, devlet dairesimi bu yav?: ) program aboneliği satışından para kazanan benmiyim sanki?

halkyatırıma zaten telefonla ulaşsan bile verdikleri cevap aynı, beyefendi kaydınız alındıysa ve bir çözüm çıkarsa arkadaşlar size dönüş yapar. 2 hafta oldu ne arayan var ne soran. yahu bu durumda idealdata olarak halkyatırımın gerekirse müdürüne kadar çıkıp konuşması gereken sen değilmisin iş ortağı olarak?

işin kötü tarafı patronla da görüştürmüyorlar veya belkide patronun da umrunda değil en kötüsü, dertli adam bize uzak kalsın modunda. yahu senin platform olarak 3 işin var; hisse alıp satmak, viop alıp satmak, varant alıp satmak, şirketin üçte biri stop etmiş vaziyette şu an, bu işten ekmek yiyen adamsan geceleri nasıl rahat uyuyorsun?

alternatif yol, yöntem, program vs. önerebilecek olan hayır duamı alır valla, bu kadar umursamazlık olmaz yav.

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ne demiştim sana lemür, bu herif üçkağıtçılıkta master degree sahibidir..
    al işte, rıza efendi yüzde 16 daha hisse satıcam piyasaya diyor, zaten yüzde 56 halka açıkken

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1088011

ve bu açıklamayı cuma günü seans açıkken saat 16.42 itibariyle yollamış
    direkt taban olmuş tabii
    evet kemal reis haklı çıktın adam yatırımcı düşmanı... lakin ben bu kağıdın seneye 30 olacağı kanısındayım 8 tl alti ise bedava.. ama yapılan şey terbiyesizlik

5. Ekonomi friends Arjantin kupayı alacak sanırım... feci istekliler

Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    Ekonomi friends Arjantin kupayı alacak sanırım... feci istekliler
    Dakika 54 : Fransa’nın tek bir şutu yok.
    Tarihteki en rezil finalist olabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    yahu millet idealdata son zamanlarda iyice bozdu mu bir tek bana mı gıcıklık yapıyor bunlar?

eskiden viop alım satımında arada bir bağlantı kopsa da iyi kötü işini yapıyordu, viop teminatlarını karşılayamaz hale gelince varant alım satıma geçtim heriflerin programı kafasına göre bazen alıyor bazen almıyor. 2 haftadır trend alarmını kullanarak bist100 5200'ü yukarı geçince şu kadar alım varantı al, 5100 altına düşerse onu sat yerine şu kadar satım varantı al şeklinde basit bir işlemi yapamıyor. telefonla arıyorsun çalışanlar bizim programımız emri yolluyor halkyatırım işini düzgün yapmıyorsa biz napalım diyor, devlet dairesimi bu yav?: ) program aboneliği satışından para kazanan benmiyim sanki?

halkyatırıma zaten telefonla ulaşsan bile verdikleri cevap aynı, beyefendi kaydınız alındıysa ve bir çözüm çıkarsa arkadaşlar size dönüş yapar. 2 hafta oldu ne arayan var ne soran. yahu bu durumda idealdata olarak halkyatırımın gerekirse müdürüne kadar çıkıp konuşması gereken sen değilmisin iş ortağı olarak?

işin kötü tarafı patronla da görüştürmüyorlar veya belkide patronun da umrunda değil en kötüsü, dertli adam bize uzak kalsın modunda. yahu senin platform olarak 3 işin var; hisse alıp satmak, viop alıp satmak, varant alıp satmak, şirketin üçte biri stop etmiş vaziyette şu an, bu işten ekmek yiyen adamsan geceleri nasıl rahat uyuyorsun?

alternatif yol, yöntem, program vs. önerebilecek olan hayır duamı alır valla, bu kadar umursamazlık olmaz yav.
    İdealde cok ciddi sıkıntılar mevcut şu sıra. Matriks daha stabil.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Gelir İdaresi Başkanlığı'nca geliştirilen elektronik tebligat uygulaması ile sadece posta masrafından 1,8 milyar TL tasarruf edildiğini duyurdu.

Sayfa 479/1011 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •