PETKM patlamalı ikindi vaktine müteakip
PETKM patlamalı ikindi vaktine müteakip
herkes asgari ücrettin % 50 artışının getireceği sıkıntıdan bahsediyor haklılarda, bir de diğer kesim var onlarada aynı oranda zam yapılmazsa ne olur acaba?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Gundi ile karakemal iyi borsacilar ama ben ekonomiyi anladıklarını düşünmüyorum. Zaten kara kemal ekonomi bilim bile değil dedi. Fazla söze gerek yok. Gundide sınırsız parasal genişleme olduğu sürece ortada problem olmayacağını düşünenlerden.
Al sat yapıyorum tutsam daha fazla kar ederdim.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ekonominin bilim olmadığını BENDE düşünüyorum..
Birşeyin bilim olması için o konuda herşeyin bilinmesi gerekir..
Bilinmeyen şeyler hesaplama hatasına yol açar çünkü..
Misal Ben 43 yaşıma geldi..
25 senedir ben taa üni den beri.. bildim bileli TR batar..
Ha bunu esnaf falan söylemez..
Anlı şanlı ekonomistler söyler..
Misal ben 15.000 maaşla çalışıyorum..
Ama altımda lüks araçlar gece hayatı şu bu..
Ekonomi kurallarına göre batarım demi.
Ama senin bilmediğin dedemden kalan birde tarla dan gelirim var..
Bitcoin den yüzde 500 kazandım
Yurtdışında ailem üzerine bir evim var 2500 dolar aylık kira gelirim var.
Biliyor musun..?
Bunları dinleyip de iş yapanlar sürünmekle meşgul oldular ..
Borsa da sattılar faiz de süründüler yatırım yapmadılar falan..
İşin ilginciii..
Misal A.Yeşilada Tüsiad ın ekonomistlerindendir..
Bu tüsiad her halükarda her ekonomik şartta deli karlar açıklayabilirken..
Yani A. Yeşiladanın sana bana söylediği şeyleri uygulamadıkları çok açık.
Ekonomi, dünyadaki üretim, dağıtım, tüketim süreçlerini ve bu süreçler içinde bireylerin, kurumların, toplumların davranışlarını inceleyen sosyal bilim dalıdır.Ekonomi nasıl bir bilim dalıdır?
Ekonomi, insanların sonsuz olan gereksinimlerini karşılamak için gerekli olan mal ve hizmetlerin üretiminde kullanılan ve dünyada kıt olarak bulunan emek, sermaye, doğal kaynaklar gibi üretim faktörlerinin, çeşitli seçenekler arasında nasıl kullanılacağına ilişkin insan davranışlarını inceleyen bir bilimdir.Ekonomi bilimi evrensel bir bilim midir?
Ekonomi pozitif bir bilimdir ama dayanağı insan olan her bilim gibi insanların davranışları, anlayışları ve yaklaşımlarından etkilenir. İnsan davranışları, anlayışları ve yaklaşımları ise toplumun geleneklerine göre biçimlenir.![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri