Dolar ...
Dolar ...
3 dalgasında trade edilmez be reis yani nerden alınır desem artık patlama riski var. 3,4910 son dip ve 2 noktası dedim işte oradan sonrası 3 dalgası şimdi nerden alınır desek 4 geri alım başlar yandım anam denmeye başlanır olmaz yani.
4 geri alım dalgasında ancak girilir şuan 3 hala bitmedi nerde biteceğide muamma.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Paramanya kardeşim artık yaşını bilmediğinden diyorum 11,07,2017 de sormuş
Alım yeri neresi olmalı ustadim.
Demiş verdiğim cevap yukarda ne demişim 4 geri alım noktasında girilir 3 dalgası bitmedi yani 3,62 civarında alım önermemişim yani ki ozaman ben 3,6860-3,6110 hareketini bekliyordum 3,6480-3,5190 hareketi geldi yok iyi analiz yapıyor yok kötü analiz yapıyor vs.vs. boş işler.
Misal şuan euusd 1,1570 deyken bizim usdtry neden %1 e yakın çat diye düşmüyor ?
usdtry 3,4910 dayken euusd 1,12den 1,14 e deli gibi artınca usdtry neden 3,52 yaptı anladınızmı mevzuyu ?
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Allah aşkına böyle cümleler kurma..
Bak tüylerim diken diken oluyor be ston..
Neden ha neden..hıııı işte bundan diye başlayan cümlelerden sonra düşmez düşmez denilen noktalardan aşşa düşen yuvarlanan o kadar çok şey gördüm ki..
2011 mayısında endeks 65 66 larda iken düşmüyor 60 ın altına işte neden ha neden bi sorun ..
çünkü bi zirve daha var..bla blaaa..
ların akabinde bi düştü 60 n altına
abovv
48..
o yüzden abi..
neden düşmüyor hııı..çünkkkküüü..
bunun altı olmuyor işteeee..
altı yokkkk
üstü yokkk
döndümü nasıl gördünüzzz..
türü tümceler beni geriyor be..
Yarın açılışda misal bi çakar yüzde 1..
abi 100M dolardan sat şu anda dolar 1 kuruşdan fazla düşer..
çok çok sığ..
Çok deel dolar ın son 6 aylık gevşemesinde neler denmiş..
dolar forumlarına bi bak
3.70 taban altı olmaazzz.
3.50 mi imkansız..4.50 bekliyorum
3.60 ın altına izin vermezler..
Stonhand hoş geldin.
Boşver, polemiğe girmene hiç gerek yok.
Emek veriyorsun.Bu saygı duyulması gereken bir durum.
Kendince analizini yap, isteyen takip eder, isteyen ters indikatör kullanır.
Yer İmleri