Dolar ...
Dolar ...
3 dalgasında trade edilmez be reis yani nerden alınır desem artık patlama riski var. 3,4910 son dip ve 2 noktası dedim işte oradan sonrası 3 dalgası şimdi nerden alınır desek 4 geri alım başlar yandım anam denmeye başlanır olmaz yani.
4 geri alım dalgasında ancak girilir şuan 3 hala bitmedi nerde biteceğide muamma.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Bayramdan sonradir hep günlükteyim önce para bağlıydı.
127275 den ekleri koyduk onlar tamam bakalım
127300 de bir iki ek daha koydum bakalım onlar beklemede bunlar son maliyet olur bende artık.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Endeksdeki shortlarda mevzu şu beyler tepeyi arıyoruz sonra tekniğe göre
bu ilk dip yapacak yani sağlam bir düşüş dalgası
sonra geri alım son tepeyi yapacak orada bunu bir daha satanın yedi ceddini dediği zaman birileri 3 dalgası başlayacak ve büyük bir düşüş trendi işte orada, o dalgada doğru yönde oturan adam ihya oluyor.
Şuan aradığımız sadece tepe noktası aslında en zor noktadır. Sonrasında öyle bir anda düşüş beklemeyin düşse bile geri alacaklardır ki önümüzde harita ortaya çıksın ona göre bizde trade edelim.
Yer İmleri