Sayfa 671/1011 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 5,361 - 5,368 arası.

Konu: Viop XLVI

1. Oyakc topıgınde bırı cevap yazdı da size
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

2.  Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    Oyakc topıgınde bırı cevap yazdı da size
    Hey Allah im yaa
    Beni bir de bursa görse çarmıha gerecek demek ki.

Bu arada son günlerde çenem çok düştü aylakliktan. Rahatsiz ettiğim tüm okuyuculardan özür dilerim. Burdaki ortamı seviyorum. Laf yetistirmeden duramıyorum.

Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    Oyakc topıgınde bırı cevap yazdı da size
    Gördüm
    Alper sayfayı meşgul ediyomuş
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ediyorum abi. Ereğli ismen oyakc aselsan devam. Onlar yedek hesapta, uzun vade. 1 bilemedin 2 ay
    Asil hesapta 9 tanecik kozaa kaldı. Ne var ne yok bosalttim. 17.59 da.
    Eregl haftaya guzel bir hareket yapar umarim. Bende sıkı takip etmeye calisiyorum. Tavhl de şık hareketlere gebe bence ama çin covid vs tedirgin ediyor beni biraz onda .. ayrıca endeks tam bekledigim faza gecemedi sp500 onu açık hedef baya yukarilar tahminim ama korelasyonumuz kalmadi hatta ters korelasyon bile olabilir buda ayri bir tedirgin edici unsur Kismet

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bence elon musk piyasanın dengesini bozdu, teslayı icat etmiycekti, her şey elenktürüklü olur artık. Yakında telekomcu İnternetcininde işi sakat uzaydan bağlanırız artık. Bitcoincilerinde ocağına incir ağacı diken musk tu, bu musk varya bu musk ameriganın pimini çeken adam olarak literatüre girecek bence
    Beyin implantı projesi var. Short tuşunu herkesin bilgisayarından söktürecek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Turkcell, Global Tower
    Hektaş, Ferbis Tarım

isimli iştiraklerini halka arz edeceklermiş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Turkcell, Global Tower
    Hektaş, Ferbis Tarım

isimli iştiraklerini halka arz edeceklermiş.
    Genel Bilgi
    2006 yılında %100 Turkcell iştiraki olarak kurulan Global Tower, Türkiye nin ilk bağımsız kule şirketidir. 2006 yılında sektöre kule hizmetleri sunarak giren Global Tower bugün, GSM ve sabit hat operatörleri, TV ve radyo kanalları, servis sağlayıcılar gibi müşterilerinin saha ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Portföyündeki servis noktalarının bir kısmı kuleli olup diğerleri bina üstü veya bina içi sistemlerdir. Bu sahalara ek olarak mobil kuleyle de hizmet sunmaktadır.

Global Tower iş ortaklarıyla birlikte müşterilerine hızlı ve kaliteli çözümler sağlamaktadır. Türkiye de yapılandırılan farklı bölgelerde, çözüm ortakları ile kiralama ve bakım süreçleri yönetilmektedir. Bu yapı sayesinde çözüm ortaklarının en uzak mesafedeki sahayla arasında 90 km den daha az bir mesafe bulunmaktadır.

Çorlu ve Ankara daki Uydu Yer İstasyonları üzerinden müşterilerine uçtan uca kapalı devre uydu hizmeti sağlanmaktadır. 2000 in üzerinde müşteri lokasyonunda sistem birincil hat ve yedekleme için kullanılmakta olup, Turkcell Grup firmalarına, kamu ve kurumsal müşterilere uydu hizmeti sunulmaktadır.

Vizyon
    Türkiye ve bölgenin lider teknoloji altyapı operatörü olmak

http://www.globaltower.com.tr/genel-bilgi/

245.343.444 tl .sermayeli-KULE HİZMET ve İŞLETMECİLİK.

8.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    Eregl haftaya guzel bir hareket yapar umarim. Bende sıkı takip etmeye calisiyorum. Tavhl de şık hareketlere gebe bence ama çin covid vs tedirgin ediyor beni biraz onda .. ayrıca endeks tam bekledigim faza gecemedi sp500 onu açık hedef baya yukarilar tahminim ama korelasyonumuz kalmadi hatta ters korelasyon bile olabilir buda ayri bir tedirgin edici unsur Kismet
    Ereğli tam eşek yahu. Hem de şeddeli eşşek. Şöyle 50 lere doğru bir yardirsa süper olacak da. Hiç istifini bozmuyor.
    Bence s&p ile ters korelasyon sadece s&p düşerken olur. Onlar sikilastiriyor bizse ölümüne parasal genişleme yapıyoruz. Duvara toslayana kadar devamke. Bence.

Sayfa 671/1011 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •