Sayfa 271/651 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon
Arama sonucu : 5205 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

1.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    ulen kahırlı bir girdin kağıda .. kağıt da millete
    maliyetim 150 Tl
    250 UZERİNE GELMEDEN TEK LOT SATMAM

2.  Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku
    maliyetim 150 Tl
    250 UZERİNE GELMEDEN TEK LOT SATMAM
    Nominalin altına gelmedikçe de tek lot almam

3. KAP: [HALKB ] İSTANBUL TAKAS VE SAKLAMA BANKASI A.Ş. Temerrüt İşlemi

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1089496
    Dosyalar:

Temerrüt İşlemi 2022-12-23
    Dil Seçimi
    Dil seçimi
    Türkçe
    İngilizce
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi 23/12/2022
    Bildirim İçeriği
    İşlem Türü Temerrüt İşleminin Tamamlanması (Completion of Default Transaction)
    İlgili Pazar Takasbank Ödünç Pay Piyasası
    Takas Tarihi 2022-12-23
    Açıklamalar
    Açıklama HALKB.TE sırasındaki temerrüt işlemi 23/12/2022 tarihinde tamamlanmıştır.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4.  Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku
    Nominalin altına gelmedikçe de tek lot almam
    Sıkma canını şu son açıklanan tahsisli tamamlansın görürsün o zaman nominali. Bak yazdıklarımı da sabah oku
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Kararı TVF verecek. Tabii yeni tahsisli için başvuru tarihi baz fiyatının belirlenmesinde 1 numaralı faktördür. Tahminimce bedelli değil de tahsisli yaparlar %90 olasılıkla.

Eski dost TRENDHOUND nasılsın. Dedim ki eskilerden TH var acaba hala hayatta mı yaşıyorsun. (MALUM VİRÜS OLAYLARI) gerçi sen sağlığına dikkat eden birisin ama yaş itibari ile açıkçası biraz şüphelendim. Hangi hisselere bakıyorsun diye baktım yine hatalı işlem yapmışsın sen satmışsın hisse yine gitmiş.

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    İSCTR'NİN geçen perşembe 10.98 den başlayan düşüşüne katkım oldu, beni mazur görün
    ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
    MUTLULUĞUN SIRRI ÖZGÜRLÜKTÜR. ÖZGÜRLÜĞÜN SIRRI CESARETTİR/EN ACIMASIZ HAYVAN İNSANDIR.

7.  Alıntı Originally Posted by kaynakç Yazıyı Oku
    Eski dost TRENDHOUND nasılsın. Dedim ki eskilerden TH var acaba hala hayatta mı yaşıyorsun. (MALUM VİRÜS OLAYLARI) gerçi sen sağlığına dikkat eden birisin ama yaş itibari ile açıkçası biraz şüphelendim. Hangi hisselere bakıyorsun diye baktım yine hatalı işlem yapmışsın sen satmışsın hisse yine gitmiş.
    Kaynakça kardeşim selamlar. Şeytanıma şükürler olsun sağlığım yerinde, bomba gibiyim. Bildiğin gibi Hz. Muhammed'in şeytanı Müslüman idi, benim şeytanım ise müşrik. Kafir olduğum için de beni mükemmel şekilde koruyor ve o yüzden şeytanıma şükrediyorum!!!

Hatalı işlem yaptığımı söylüyorsun ama mevcut konjonktürün çok farklı olduğundan bihaber gördüm seni. Zaman "Al ve Tut" zamanı değildir, "mütemadiyen treyd etmek, yani sürekli al-sat yapmak" zamanıdır. 35 yılık borsacıyım, böyle bir borsa ortamına ilk defa şahit oluyorum. Banka hisselerinde ortalama günlük marj %4 olduğu için harika treyding fırsatları ortaya çıktı çünkü volatilite anormal yükselmiş durumda. Bu fırsatı değerlendirmemek aptallık olurdu. Günde bir kaç kez doldur-boşalt yaptığım günler çok oluyor bu aralar. BİST'TEKİ günlük hacmin 5 katına çıkıp 150 milyar TL ye dayanmış olmasında benim yaptığım türden işlemlerin katkısı çok büyük. Asla kredili işlem yapmıyorum, sadece günlük marjlara oynuyorum. Zaman zaman harika arbitraj firsatları da çıkmıyor değil. Yukarıda bahsi geçen İSCTR 10.98 satıştan sonra emin ol 80 kere işlem yapmışımdır İSCTR'de.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

8. Mütemadiyen treyding yapmaya çok uygun olan mevcut konjonktürün de bir ömrü var doğal olarak, elbette bir süre sonra sona erecektir. Ondan sonra ya dar bir kanal içinde yataya saracağız ya da mevcut boğa piyasası yerini ayı piyasasına bırakacak. Bu senaryonun gerçekleşmek üzere olduğuna kanaat getirdiğimiz zaman, park moduna geçip (yani tüm hisseleri elden çıkarıp ful nakde dönüp) sağlam bir limana demir atmak gerekir, örneğin eurobondlara veya ALTIN'a eldeki tüm nakdi geçici olarak park etmek gibi.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

Sayfa 271/651 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •