Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4040 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarlarý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bu satýþlarýn sebebi acil nakit ihtiyacý veya hissenin yükselme ihtimalinden daha garantili ve yüksek kazanç vadeden baþka bir fýrsat çýkmýþ olmasý olabilir.

2020'de MG þahsýna ait hisseleri 7-10 TL aralýðýndan satmýþtý. O esnada tavan tavan gidiyordu ve satýþlarýn bitmesinden sonra birkaç gün içimde hisse 20 TL'yi aþmýþtý.

Hissenin fiyatýnýn düþeceðine dair bir bejlentiyle satýldýðýný sanmýyorum, ama her þey olabilir.

Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
    Hadi , kalan 2.8 milyon adet hisseyide ver.

Günde toplam 2.5 milyon adet ortalama hacim yapan tahtada 5.4 milyon adet hisseyi 1 ayda dahi yediremezsin. Nasýl yedirdin 2 günde? Ortada alýcý çekecek haber dahi Yokken.

Ocak 2 de 15,00 üzeri rakamdan iþlem göreceðimize inanýyorum
    SM-M315F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tüm yazdýklarým þahsi fikrimdir. Yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir.

2. Gebze teknik üniversitesi prof.dr. Iþýl Kurnaz

"kendi kendimize yetmek' þu an her ülke gibi Türkiye açýsýndan da çok kritik bir durum çünkü zaman gelecek taný kiti bulamayacaðýz, hatta yapmak için de ham maddeye ihtiyacýmýz olacak. Taný kiti açýsýndan, vaka sayýlarý arttýkça bütün dünyada bir ham madde sýkýntýsý baþlayacak. Dolayýsýyla biz bunu ne kadar yerli ve milli üretebilirsek, hatta ham maddesini kendimiz tedarik edip, yurt içi üretimini saðlayabilirsek, o kadar bu konuda kendi kendimize yetebileceðiz. Bu en az taný süresi kadar önemli. Kendi kendine yetebilme, çok yakýn bir vadede zaruri ihtiyaç olacak."
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

3.  Alýntý Originally Posted by Amateur Yazýyý Oku
    Bu satýþlarýn sebebi acil nakit ihtiyacý veya hissenin yükselme ihtimalinden daha garantili ve yüksek kazanç vadeden baþka bir fýrsat çýkmýþ olmasý olabilir.

2020'de MG þahsýna ait hisseleri 7-10 TL aralýðýndan satmýþtý. O esnada tavan tavan gidiyordu ve satýþlarýn bitmesinden sonra birkaç gün içimde hisse 20 TL'yi aþmýþtý.

Hissenin fiyatýnýn düþeceðine dair bir bejlentiyle satýldýðýný sanmýyorum, ama her þey olabilir.

Acil nakit ihtiyacý varsa, kasada zaten Dünya kadar para var

Prds arzindan gelen parada var.

A1 kapitali arzetsin acil bi yatýrým durumu varsa.

Hissenin yükselme ihtimalinden daha çok getirisi olan þey ne olabilir? Fabrikaya makine parkuru mu alýnacak?

Acil para ihtiyacý olduðunu düþünmüyorum. Albaraja hissesi satsýn oara lazýmsa.

Güler ve ýcg , tahsisli sermaye artýrýmý ile bizden 24,32 fiyatla aldýklarý hisseleri %30 kar ile borsada sattýlar. Gelen para ile belki A1 kapital hissesinin tahsisli sermaye artýþýna katýlýp, sonra da o payý yeniden birsada kar ile satmak olabilir olan. Þirketleri büyütmek için gerekli sermayeyi deðiþik metodlar ile saðlýyor patron.

Grup içi þirketler birbirine destek atýyor.

RTA bari þu Gebze üniversitesinin icad ettiði hammaddeyi üretmek için bi giriþimde bulunsun. 15 dakikalýk yol üzerinde bu üniversite. Ýmalat yapacak deðil üniversite, yatýrýmda yapamaz. Biri ile anlaþacaklar yani nihayetinde. Bizim ýcg gidip konuþsun . Kapsýnlar üretim hakkýný
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

4. Her zaman mevcut olandan fazlasýna ihtiyaç olur.

Güzel bir yükseliþ olacaktý, limon sýktýlar. Bundan sonrasý meçhul. Bakalým nereye gidecek???

Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
    Acil nakit ihtiyacý varsa, kasada zaten Dünya kadar para var

Tüm yazdýklarým þahsi fikrimdir. Yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir.

5.  Alýntý Originally Posted by Amateur Yazýyý Oku
    Her zaman mevcut olandan fazlasýna ihtiyaç olur.

Güzel bir yükseliþ olacaktý, limon sýktýlar. Bundan sonrasý meçhul. Bakalým nereye gidecek???

6,7,8,9,10,11,12,13,14 lira kademelerinde. Elime oara geçtikçe her yerden alýyorum. 16 lira oluncada 15 den alacaðým

Kumbara hissesi yaptým RTA yý. Biriktiriyorum hiç trade etmeden

Ýncelediði yerden kopsun. Düþer çýkar, sendeler, eninde sonunda herþey aslýna rücu eder.

Hissenin öyle yada böyle , üç vakte kadar eski zirvesi olan 28 liralara yükseleceðine inanýyorum.

Elimizde A1 kapital gibi altýn yumurtlayan bir kuðu var. Kasamizda bol nakit var. Kafasý finansa iyi çalýþan bir patronumuz var, arkamýzda güler yatýrým holding var. A1 life gibi her an icad yapacak bir ARGE birimimiz var

Ya nasip !

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •