Originally Posted by
mehmetyun
kekom seviliyorsun... ama gerçekten yorum yazmak zor... mesala şuan kötü şeyler konuşmaya başlasan örnek ömür hemen seni afaroz edecek
o yüzden de pek fazla duygusala baglamamak lazım. sende bunu bir düşün
hatta şu ara teknosayı daha çok begeniyorum. neden diye sorarsan yenilenebilir enerjisi var üstüne birde e ticaret gibi büyük bir artısı var, ben teknosa magazalarını gezerken baya bir geliştiklerini gördüm..
hatta ürün bakarken google yazdım en ucuzu teknosa da çıkıyor

o zaman niye gesan abi
sen akıllı adamsın kimseye minnet borcun yok kimse içinde fikirlerini sabitleme neyse o

bam bam bam

artık forumda kötü bir algı yapanın karşısında ben değil ömür olacak..
en az benim kadar iyimser..belki de aşık olmuş bilemem...
ben de düşüncelerimi neyse onu söylüyorum...gerçekten de kimseye minnet borcum yok..zaten girdiğim hisselerin %90 ını ben bulup alıyorum..%10 unu da dostların ısrar ile incele bak demesi ile beğenip alıyorum...teknosa da çok iyi bir hissedir..biliyorsunuz bir geste en önemli iki faktör inverter ve paneldir..bu ikisi iyiyse yapacağınız geslerin kalitesi de iyi olur...sabancılar gurubundan kordsa amerikalı bir panel üreticisi ile anlaştı...teknosa da çinli bir firma ile inverter anlaşması yaptı...bu iki ürün de çok kaliteli...özelikle panel üreticisi olan toledo solarsın ürünü çok hafif ve çok verimli..kullanım alanı çok yüksek...
eğer ges panellerinin üretimi de teknosa bünyesinde olursa ??? teknosayı kimse tutamaz...yalnız gesanda da potansiyel çok yüksek...bunları zaten hep burada söyledik...sunjunior ve enerji depolamada potansiyel çok yüksek...zaten gesan almanyaya sunjunior odaklı girdiğini düşünüyorum..bana göre filim sunjuniorun başrolünde olacağı bir senaryoda gelişecek...
trafo üretiminin 4 kat artacak olması da çok muthiş...arzdan gelecek nakit ile şirketin sabit yatırımlar olan esco projelerine girip yıllık düzenli bir gelir getirecek olması ileride gesanı temettü özelliği olan bir hisseye de dönüştürecek...
kısacası biri renaldo bir diğeri de messidir...tabi biz yatırımcılar olarak belli bir kazanç sağladıktan sonra yeter diyebiliyoruz...artık kimin ne kadar kısmeti olur ve yeter deriz bilemeyiz..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri