Sayfa 193/218 İlkİlk ... 93143183191192193194195203 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Bak Zimtufa nasil goruyor. Artikin "Topuklu Efe" baskandir. Ankat yapmis, acin bakin, sonucu gorun...
    topuklu efe kim be ya?
    meral mi?
    bence olamaz.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

2. Cumhurbaşkanı devletin başıdır.
    Milletçe arkasında durulur.
    İster sevin, ister sevmeyin.
    Bu Necdet Sezer Beyefendi zamanında da böyleydi şimdi de böyle olmalı.
    Şaka yapmıyorum bu devlet geleneğidir.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

3.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    topuklu efe kim be ya?
    meral mi?
    bence olamaz.
    Oldu bile...

Mustafa Sönmez @mustfsnmz
    ·
    6d

İsmail'e, alçak ve ******** demek Meral Akşener in harcı , hiç şaşırmadım .
    Cesur siyasetçi ,doğruya doğru
    Bak bu da Sosyalist Zimtufa...Ne yazmis...
    Ismail Kahraman, "Meral Kilicdaroglu" sozunu; planlayarak ve bu sozun kisa surede yayilabilecegi kesin olan ortamda, bilerek soyluyor. Zemanlama ise Maltepe mitinginden bir gun sonra.

"Topuklu Efe" golluk pasi aliyor ve topu doksana asiyor.

Siyaset boyle yapiliyor abi. Yogusam "kafasini kuma gommus adama" ne soylersen soyle, laf annatamazsin. Gormez, duymaz, cunkum kafasi kumun icinde.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,929
     Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    valla savaş çıksa cumhurbaşkanımız kim olursa olsun birdir.
    arkasında savaşacağız.
    bu Anadolu-Türk geleneğidir.
    iç politika falan feşmekan ayrıntıdır.
    siyasi de olsa, olmasa da bence değişmez.
    hani dün sn Nuri bir video paylaşmıştı... bogaziçili bir profun darbe ile ilgili analizi... muhteşemdi gerçekten ve eğer bir proje var ise Anadolu Türk geleneğinde olan küçük olsun benim olsun ve Beylikler geleneği maazAllah geri gelebilir...

5. Lem Uyvar dondum, yazdiklarima baktim. Bak ben 15 temmuz gecesi bu vetandasla yazisiyodum. Hatta cafede de bahsettim, yazdigim mesajlari alintilayanlar olmustu.

ANADOLU AJANSI @anadoluajansi
    ·
    13d

'Analizi Harbiyeli'ye 4 kez müebbet hapis cezası
    http://aa.com.tr/tr/gunun-basliklari...i/859012?amp=1

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında sözde "Kırşehir Sıkıyönetim Komutanı" olarak görevlendirilen eski Albay Ömer Kulaç, 4 kez müebbet ve 12,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
    Silivriyi boylarsin didim buna. Beni blokladi. Oncesinde de aylarca twitter uzerinden mesajlasma var. Benim yazdigim mesajlarin incelemeden gecmemesi mumkun degil. Mesajlari inceleyen herhalde demistir ki, ulla memlekette ne delianlilar var.

Yaaa biz darbeden sonra fetocu dusmani olmadik. 17-25 aralikta da Onder Aytac'a yazdigim twitler var. Aynen Silivriyi boylarsiniz deye yazmisim.
    Senin 2014 oncesi bir kanitin var mi?

Siz o zemanlar Fetonun zicsa, pohunu yerdiniz...

6. Bunu yapanlar hesabini verecek.

Tsk'yi zayiflatan, kuculten kim olursa olsun vatan hainidir...

7. artık eski enerjim kalmadı yazmaya, konuşmaya.

ama milletimiz gün geçtikçe fikren birbirinden uzaklaşıyor.

nasıl bir ortak ülkü bulacağız da yeniden bir araya geleceğiz cidden merak ediyorum.

8. Tuncer Şengöz @TuncerSengoz
    ·
    15d

Anıtkabir'de Kurtuluş Savaşı Müzesinde Kurtuluş Savaşımızı resmeden tablolar var. Bakın bakalım bu tablolarda Yunan ordusu nasıl resmedilmiş
    Tuncer Şengöz @TuncerSengoz
    ·
    15d

Ülkemizi işgal etmiş bir yabancı ordu bile bu tablolarda aşağılanmaz, sahneler Türk ordusunun cephe gerisinden resmedilir.
    Tuncer Şengöz @TuncerSengoz
    ·
    12d

On yıllardır bunca İstiklal Savaşı tablosu çizildi. Bir tanesinde "merhamet dilenen Yunan askeri" kompozisyonu gördünüz mü?

........................

Sayfa 193/218 İlkİlk ... 93143183191192193194195203 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •