Sayfa 275/479 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375 ... SonSon
Arama sonucu : 3829 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: CEMTS - Cemtaş Çelik Makina

1.  Alıntı Originally Posted by yolcuuu Yazıyı Oku
    Cemtaş da bu hafta 65 hareketi olabilir diyor Tuncay Turşucu hoca... cemtaş ın finansal verilerine göre ucuz oldugunu,tek sorunun demir çelik sektöründeki zayıf dönemden kaynaklandığını söylüyor.....ki ona ragmen kar marjini da artırdı ama bakalım 4.ceyrek bilanço daha bir belirleyici olacak hedefe gidilecek zamanın uzun mu kısa mı olacagini
    Aslında seneyi daha yukarılardan kapatmasını beklerdik ama buralara da gitse razı olacak duruma geldik, primlenmeyi yeni seneye bıraktı galiba.

İyi haftalar herkese.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Cemtas sürdürülebilirlik raporunda, satışların %94 otomotiv,%5 yenileneb. enerji ve %1 savunma sanayi sektörlerine yapıldığını, yen. enerji sektöründeki müşteri sayısı ve satış miktarlarında artış beklendiği, sektöre hitap eden ürün gamının çeşitlendirilmesinin hedeflendiğini belirtmekteymiş.

3. ...tasarımı ve pilot ölçekli çelik üretim sistemine entegrasyonu projesi de tamamlanmış, neticesinde toplam üretim miktarında %50 artış, enerji tüketiminde %35 azalış beklenmektedir... Diyor...bizim 2022 bilanço yukselisi sebebi bunlar demekki devam etsinler inşallah daha yüksek verime...

4.  Alıntı Originally Posted by yolcuuu Yazıyı Oku
    ...tasarımı ve pilot ölçekli çelik üretim sistemine entegrasyonu projesi de tamamlanmış, neticesinde toplam üretim miktarında %50 artış, enerji tüketiminde %35 azalış beklenmektedir... Diyor...bizim 2022 bilanço yukselisi sebebi bunlar demekki devam etsinler inşallah daha yüksek verime...
    2023'de GES devreye girdiğinde enerji maliyetleri de ortadan kalkınca bilançoların çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by habala Yazıyı Oku

Kırılım güzel oldu, kapanış da güzel olursa iyi, buralardan kapatsın yeter.

T.Turşucuya helal olsun,,65 görecek dedi,gördü,,nokta atışı yaptı.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

8. Sabah Parsn ile kafa kafaya gelmiştik ki tekrar 10 lira fark attı bize, ha gayret.
    Şimdi Parsn tavanı gördü, bizimki de seneyi 70 lerde karşılasa keşke.
    Son düzenleme : bawer; 27-12-2022 saat: 14:57.

Sayfa 275/479 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •