Sayfa 477/609 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577 ... SonSon
Arama sonucu : 4872 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

Çok az mal vererek fiyatı aşağı çekmek isterler.30 lu seviye yakınına kadar aşağı yön devam edebilir.Orta uzun vade sorun yok.Hisse çok kısa, kısa
    vade için olağan düzeltmesini yapıyor.Panik yok.Sabır.

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

2. Sürpriz değil, bir gün yatırım holding tavana çekiliyor, bir gün sonra ilaç hissesi diplere gonderilmek isteniliyor. Istedikleri kadar derinlestirebilirler bu işlemleri. Amaç, tam kontrolü sağlamaktır elbette.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

3.  Alıntı Originally Posted by REK Yazıyı Oku
    Çok az mal vererek fiyatı aşağı çekmek isterler.30 lu seviye yakınına kadar aşağı yön devam edebilir.Orta uzun vade sorun yok.Hisse çok kısa, kısa
    vade için olağan düzeltmesini yapıyor.Panik yok.Sabır.

Evet , fakat sorun 33, 34 ten hisseye dalmış olan ky bu ky , simdi ya zararına satış yapacak bence yapmaz ya da gidecek alttan biraz daha alıp paçal yapacak , paçal yapınca hissenin gidişini zaten kesin durduracak .
    1 hafta önce satış alış pastasinda satıcıların yüzde 80 i toplu alıcıların yüzde 50 si toplu ne olur dediğimde aslında ky mal alıyor demek istemiştim ancak pek bi cevap alamadım . Esasen sormama da gerek yoktu görünce gereğini yapacaksin. Ya da bekleyeceksin trenin geri gelmesini . Bak şimdi devre kesti şelale düşüşü olacaktı neredeyse.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Evet , fakat sorun 33, 34 ten hisseye dalmış olan ky bu ky , simdi ya zararına satış yapacak bence yapmaz ya da gidecek alttan biraz daha alıp paçal yapacak , paçal yapınca hissenin gidişini zaten kesin durduracak .
    1 hafta önce satış alış pastasinda satıcıların yüzde 80 i toplu alıcıların yüzde 50 si toplu ne olur dediğimde aslında ky mal alıyor demek istemiştim ancak pek bi cevap alamadım . Esasen sormama da gerek yoktu görünce gereğini yapacaksin. Ya da bekleyeceksin trenin geri gelmesini . Bak şimdi devre kesti şelale düşüşü olacaktı neredeyse.
    Bu hissede maliyet düşürmek için paçal yapmak intihar benzeri bir şey olur. Evet beklentiler sıcak ve yakın, bu yüzden de kimsenin işine de karışılmaz.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

KY ın hisseye daldığı filan yok.Sedece kendi hakimiyetlerini vurgulamak için şov yapıyorlar.Spe...yüklü miktarda sattığı filan yok.Şu anda 1 milyon lot satış yaz anında alacaklardır.Hisse kısa, çok kısa vade için düzeltmesini yaptıktan sonra yoluna devam edecektir.Sabır istiyor.

Yatırım tavsiyesi degildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

6. Doğru evet ama millet bunu bilmiyor , tweeter maalesef goygoycu höstad larla dolu abuk sabuk konuşuyorlar , 100 tane hisseye çizgi çekmiş 5 tanesi çıksa bak nasıl bildim derdinde bunları dinleyenler bi düşünsün .
    Evet kimsenin isine karışmıyoruz haklisiniz .

7. Bu görüşe katılmıyorum , bayağı bi baktım twettir da bunu soran insan sayisi epey bi olmuş hepsinin dilinde ayni hikaye .
    Yani Rek in görüşüne katılmıyorum, ama umarım o haklıdır.

8.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bu görüşe katılmıyorum , bayağı bi baktım twettir da bunu soran insan sayisi epey bi olmuş hepsinin dilinde ayni hikaye .
    Yani Rek in görüşüne ama umarım o haklıdır.
    Benim emlakçı altıncı arkdaslarım da girmiş hisseye 15 yıldır bist anlatırım tek lot almadılar şimdi bana söylemeden girmişler.Ben saksı değilim ;)
    Şimdilik kazanıyorlar bakalım nolcak inş para kaybetmrzler.
    Ecilc de tahta sahibine sesleniyorum.Vermiyorum bir hisse bile boşuna ugrasıyorsun;)
    Ytd syg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
    "Memleketim varsa ben de varım."

Sayfa 477/609 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •