Sayfa 879/1011 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 7,025 - 7,032 arası.

Konu: Viop XLVI

1. Böyle bir haber gördüm, bence zor ama dogrulugu varsa piyasa en az 3 gün tavan tavan gider.

Türkiye, bu hafta başlarında Moskova, Ankara ve Şam'ın yer aldığı üçlü görüşmelerin ardından Suriye'nin kuzeyinden askerlerini tamamen çekmeyi kabul etti.
    Al Watan

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bu maddeler gizliyse, maden çıkarmakla ilgili olduğu nereden biliyoruz?
    gizli olduklarını sağır inönü anlamamış, gelip burada ona buna gazeteci damadına anlatmış..

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku

Sana şöyle bol para yiyen 3 4 tane çocuk lazımmış.

Hala çok geç değil tabi benimkiler gelir bayramlarda ellerinden öper sıkıntı olmaz aklında olsun
    Güzel yazmışsın.

Alıntıladığım konuda da hiç pişmanlığım yok, Bill Gates ve Amazoncu beni haklı çıkardı.

Bana göre benim çocuğun iman sahibi olmama ihtimali vardı, düşünüyorum o konuda da haklıyım.

Kuran'da hatırladığım kadarı ile bir yerde iman sahibi olarak ölmek en büyük başarıdır diyor, eskiden çok saçma gelirdi, son dakikada ayağının kaymaması mümkün değil, karşı tarafın da eli armut toplamıyor. Yani aklı başında insanın iman sahibi olması gerçekten zor. Bir yerde de kanıt gösteririz ama o zaman şartlar değişir diyor zaten.

Bunun dışında işini iyi yapmak, sabır etmek ve hakikati savunmak da önerilen yollar ki bana pek uymuyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Türkiye girdiği hicbir yerden çıkmaz. Zaten misak i milli sınırı fırsatını yakalamisiz bu hükümete rağmen olmaz o iş.
     Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Böyle bir haber gördüm, bence zor ama dogrulugu varsa piyasa en az 3 gün tavan tavan gider.

Türkiye, bu hafta başlarında Moskova, Ankara ve Şam'ın yer aldığı üçlü görüşmelerin ardından Suriye'nin kuzeyinden askerlerini tamamen çekmeyi kabul etti.
    Al Watan
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Zamanında Kenan Işık bir programa konuk olmuştu, İbrahim Tatlıses'den "Saçlarını yol getir" istedi, bir de eşlik etti. İçimden yanlış yaptın diye geçirdim, neyse haber gelmiş geçen, kendisine içten şifa diliyorum.

https://www.cumhuriyet.com.tr/yasam/...ikladi-2015744
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Türkiye girdiği hicbir yerden çıkmaz. Zaten misak i milli sınırı fırsatını yakalamisiz bu hükümete rağmen olmaz o iş.

suriye'de sana tahsis edilen yerden bir devlet zoruyla değil şeriatçı bir örgütün alt tarafı youtube açıklamasıyla karakol ve tabutları gece gece kaçırmışsın, hala girdiği yerden çıkmaz diyorsun..?

7. Fettoş ( feto da neyse) ve avanesinin tabiki de bu hükümetin o zamanki zirvaliklaridir. Bir de Kobani (ayn el Arap ) kurtarılması için kuzey ırak yardımları geçirilmesi tiyatrosu da var ki onu da pas geçmeyelim. Daha öncesinde de gelirsek balyoz davalarının bugünkü çok lafı dönen mavi vatan kavramının önüne geçmek için yapıldığı gerzekliği de var. Senaryolar senaryolar... Herhalde hükümet biraz akillanmistir da ona göre mevzileniyordur. Şu akçeli işler epey can sıkıcı ama Tsk girdiği yerden çıkmaz.
    Bu sadece bize özgü birşey değil. Dünya da sınırlardan memnun olmayan bir sürü ülke var. Her ülke ona göre pozisyon alıyor.
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    suriye'de sana tahsis edilen yerden bir devlet zoruyla değil şeriatçı bir örgütün alt tarafı youtube açıklamasıyla karakol ve tabutları gece gece kaçırmışsın, hala girdiği yerden çıkmaz diyorsun..?

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    gizli olduklarını sağır inönü anlamamış, gelip burada ona buna gazeteci damadına anlatmış..
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 879/1011 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •