Sayfa 192/472 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon
Arama sonucu : 3774 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

Alıntı Originally Posted by M3RT85 Yazıyı Oku
    Şaka yapıyorsunuz değil mi? Bütün gelişmiş ekonomiler bu tür rasyolar ile projeksiyon yapıyor ve hepsi zırva öyle mi... Yapmayın lütfen!
    bu tür projeksiyonlar halk yığınlarını pasifize etmek ve emeklilik yaşını ve primlerini işçiler aleyhine değiştirmenin altyapısı olarak kullanılıyor.

emeklilik konusu: işin temelinde hükümetlerin emeklilikte geri ödenmek üzere işçiden sıfır faizle 25-30 yıllığına borç alması yatmaktadır. bize taksit taksit geri ödenen para devletin bizden daha önce borç aldığı paradır. kesin gerçek budur.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Bu gelecek nesil çalışacak prim ödeyecek bakacak lafı safsatadır. Artık endüstri tamamen otomasyona dönüyor. Yazılımcılar bile yapay zeka ne zaman bizim işimizi yapacak diye bekliyor. Yani çalışmasalar da sistem dönecektir tabiki sistemi düzgün kuracak yerlerde. Yeni açılacak işlerde hizmet sektörü , garsonluk motor kurye gibi olur. Zaten çoktan ilerledi bu trend.

3.  Alıntı Originally Posted by ninel_dlv Yazıyı Oku
    Bu gelecek nesil çalışacak prim ödeyecek bakacak lafı safsatadır. Artık endüstri tamamen otomasyona dönüyor. Yazılımcılar bile yapay zeka ne zaman bizim işimizi yapacak diye bekliyor. Yani çalışmasalar da sistem dönecektir tabiki sistemi düzgün kuracak yerlerde. Yeni açılacak işlerde hizmet sektörü , garsonluk motor kurye gibi olur. Zaten çoktan ilerledi bu trend.
    Gelecek nesil çalışacak prim ödeyecek bakacak.

Otomasyon ile ne alakası var robotlar mi ödeyecek? Motor kuryeler mi hem kendine bakacak aile kuracak çoluk çocuk yapacak hem emekliye maaş ödeyecek? Öyle bir dünya var mı varsa gidek orada yaşayak...

Gerçek şu ki emekli orduları zengin olmadan yaşlı olan bir toplumda hayatta kalmaya çalışacaklar. Kuş kadar emekli maaşı kimseye yetmeyecek. Genç nesil ya ülkeyi terk edecek ya kayıt dışı ya da memur olacak memurlar da zaten eyt ile aynı kaptan yiyecek.

Kısa vadede karlı çıktık zannediyorsunuz ama çok zor günlere gidiyoruz.

Allah milletimizin yardımcısı olsun. Bunları yazıyorum düşünün hazırlıklı olun yatırımı akıllı yapın diye. Değilse eyt li olan kimseyi suçlamak aklıma bile gelmez. Bana çıksa ben de faydalanır idim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Herkes oturmuş,25-30 sene Devlete prim ödemiş,emekli olmaya çalışanları eleştiriyor..Hiç kimse de, 3 Sene Mecliste vekillik yapıp ömür boyu, Ballı Kaymaklı Maaş alanları , tüm ailesini milletin sırtında taşıtanları tartışmıyor..
    Sanki,Devletin sırtına onlar yük değil de, 4-5 bin TL emekli maaşı alanlar..

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku

Otomasyon ile ne alakası var robotlar mi ödeyecek? Motor kuryeler mi hem kendine bakacak aile kuracak çoluk çocuk yapacak hem emekliye maaş ödeyecek? Öyle bir dünya var mı varsa gidek orada yaşayak...

Gerçek şu ki emekli orduları zengin olmadan yaşlı olan bir toplumda hayatta kalmaya çalışacaklar. Kuş kadar emekli maaşı kimseye yetmeyecek. Genç nesil ya ülkeyi terk edecek ya kayıt dışı ya da memur olacak memurlar da zaten eyt ile aynı kaptan yiyecek.

Kısa vadede karlı çıktık zannediyorsunuz ama çok zor günlere gidiyoruz.

Allah milletimizin yardımcısı olsun. Bunları yazıyorum düşünün hazırlıklı olun yatırımı akıllı yapın diye. Değilse eyt li olan kimseyi suçlamak aklıma bile gelmez. Bana çıksa ben de faydalanır idim
    Evet robotlar çalışacak ödeyecek, Yapay zeka çalışacak ödeyecek .. Bunu herkes görüyor. Yeni nesil yaparsa garsonluk, motor kuryelik yapacak. Onu da yapmasa da olur.

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku

Öyle bir dünya var mı varsa gidek orada yaşayak...
    Gelişmiş ülkeler öyle . giden akın akın gidiyor zaten.

7.  Alıntı Originally Posted by ninel_dlv Yazıyı Oku
    Gelişmiş ülkeler öyle . giden akın akın gidiyor zaten.
    Heee ben haymanada yaşıyorum gelişmiş ülkeleri pek bilemiyorum üstad iyiymiş anlat baya heyecanlı oldu otomasyon falan dmei kod da yazıyorlardır databeyzler filan ooo mis gelişmiş ülke tabi biz de gelişecek hayırlısıynan.

Neyse ben bu başlığa doydum herkese selamlar tekrar hayırlı olsun benden paso sizlere iyi muhabbetler.

8. Bu nasıl bir hasettir ?

SM-P610 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 192/472 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •