Sayfa 357/413 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407 ... SonSon
Arama sonucu : 3298 madde; 2,849 - 2,856 arası.

Konu: BRYAT - Borusan Yatırım ve Pazarlama

1.  Alıntı Originally Posted by kagula27 Yazıyı Oku
    Karanlık odada patron malı yabancıya,yabancıda piyasaya verdi.Sonra haberler üst üste geldi.Ama şu bedelsiz hareketine katılamayıp bir de üstüne geri gelmek çok can sıkıcı.

2.  Alıntı Originally Posted by kagula27 Yazıyı Oku
    Karanlık odada patron malı yabancıya,yabancıda piyasaya verdi.Sonra haberler üst üste geldi.Ama şu bedelsiz hareketine katılamayıp bir de üstüne geri gelmek çok can sıkıcı.

3. Dolaylı olarak bu malı karşılayanlarında vardır bir bildiği diye umut ediyorum.Yoksa işimiz zor kv

4.  Alıntı Originally Posted by kagula27 Yazıyı Oku
    Dolaylı olarak bu malı karşılayanlarında vardır bir bildiği diye umut ediyorum.Yoksa işimiz zor kv
    işimiz zor değil sn kagula27, özsermayemiz.10 milyarı bulacak belki karımız da milyarı geçecek...
    buna karşın sermayemiz 28 mil. katlanarak devam eden bir özsermaye var orta yerde ... filmin sonunu merak ediyorum kendi adıma beklemeye değer buluyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    işimiz zor değil sn kagula27, özsermayemiz.10 milyarı bulacak belki karımız da milyarı geçecek...
    buna karşın sermayemiz 28 mil. katlanarak devam eden bir özsermaye var orta yerde ... filmin sonunu merak ediyorum kendi adıma beklemeye değer buluyorum.
    Kesinlikle hemfikiriz sn.foton.Bedelsiz grubunda egeen ile birlikte en kıymetli olanı.Bfren gibi haber gönderseydi şimdi 1700-2000 civarlarındaydık.Sadece can sıkıcı kv.Ov ve uv kesinlikle üzmez diye düşünüyorum.Hatta bu kadar olumsuz kap bile gelecek olanın habercisi bence.Elimde bfren de var.PD-dd 112 iken bunda sadece 3,66

6. Sağlam bir vergi cezası mı geliyor.Başka bir halt mı var anlamadım

7.  Alıntı Originally Posted by kagula27 Yazıyı Oku
    Sağlam bir vergi cezası mı geliyor.Başka bir halt mı var anlamadım
    Bu nedir arkadaş şirket batmış gibi satılıyor.

8. Hiç değilse, bu gün tavan yapsaydın.

Sayfa 357/413 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •