Sayfa 6/207 İlkİlk ... 456781656106 ... SonSon
Arama sonucu : 1650 madde; 41 - 48 arası.

Konu: SAHOL - Sabancı Holding

1. Başka açıdan bakarsan 8 TL den 45 TL ye çıkmış.
    5,5 kat. Yetmez mi? Ev de alır araba da.
    Bundan sonrası uzatma. 15 dolar

Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Başka açıdan bakarsan 8 TL den 45 TL ye çıkmış.
    5,5 kat. Yetmez mi? Ev de alır araba da.
    Bundan sonrası uzatma. 15 dolar
    mayıs 2021 da 8 tl den aldıysanız iyi. mayıs 2013 de 10 tl den almışsanız kötü. ort. dolar bazında bakarsanız, son 4 sene için iyi, daha öncesi için çok kötü. asıl hedef, her sene temettüsü ile ev, araba almak olmalı.

42.82 kırılırsa 42 48 oldukça güçlü bir destek.. iyi kapanış için 43.60 ve üzeri güzel olur..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

42.50 seviyesinde kapandı ..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

5. Biz şansımızı fazla zorlamadan kazanmayı bırakıp elimizdekini korumaya bakalım.

Dedim mi? Dedim.

seçim tarihinin öne alınması ile ilgili haberler var..

5091.68 endeks için önemli bir destek.. umarım çalışır..

Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Biz şansımızı fazla zorlamadan kazanmayı bırakıp elimizdekini korumaya bakalım.

Dedim mi? Dedim.
    Biz dedik (yazdık), değerli forumdaşlar bir şey söylemediler, sanırım durumun gereğini yaptılar!

Günlerden beri bu başlıkta yazılanlarının tonuna bakıp gelmekte olan pekala görülebilirdi. Kısacası birçoğuna malum oldu. Şelale düşüşleri herkes ikna olunca daha kolay oluyor

Bundan sonrası önemli. Onun da nasıl olacağını biliyoruz. Roller coaster. Hızla aşağı, kısa yukarı, tekrar hızlı aşağı, bazen uzun yukarı. Seçimlere kadar manzara hareketli veya başka bir ifadeyle ,bulanık.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

Sayfa 6/207 İlkİlk ... 456781656106 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •