Bizim insanımız ağlaklıyı kendini acındırmayı çok sever bayılır..
Çuval çuval para kazanan iş adamına git..Ehhhh geçen seneyi mumla arıyoruz yeğenim der..
Kimse ben pohh gibi kazandım demez..
Üsküdar meydanındaki o amca hariç..
80 lerde de vardı 90 larda da
5 sene önce de bu muhabbetler vardı..
Geçen sene de vardı..
Önümüzdeki sene de olacak..
Her sene sıfır araç satışları rekor kıracak ev satışları rekor kıracaz beyaz eşya mobilya..Elektronik satışlar cirolar patlayacak..
Tatil köyler full+full çekecek..(bu sene dolar biraz yükselince aralık ocakda falan turizm batar eder deniyordu...bende full çekeriz demiştim..yine bi ton laga luga edildi idi...güya kimse de gidecek para yoktu falan..) full çektik ağzına kadar dolu idi güney...adım atacak yer yoktu..
Onun için bırakın şu kahve deki pişpirikci dayı muhabbetleri allah aşkına..
Is bilenin kilic kusananin derler buyuklerimiz pompaci Gundi.
Cocuklarimi da yatirimci yapacagim.
En verimli insan kendine calisan insandir.
Kahrolsun Gidivanizm
Syg
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Dudu beyin yazdığı doğru, doğrudan sektörün içinden bilgi veriyorum, ilaç ve gıda sektöründe ücretler düşük, sirkülasyon yüksek. Gençler iş alanı geniş diye gıda ve kimya mühendisliği tercih ediyor ama ücretler hayal kırıklığı. Yabancı sermayeli şirketler de aynı.
Bugün özel okul istatistikleri vardı internette, öğrencilerin yüzde dokuzu özele yüzde doksan biri devlet okullarına gidiyormuş. Maddi gücü yeten çok büyük olasılıkla özeli seçiyor kabul etsek yani çocuğunu özel okula gönderen kafadan ilk yüzde onluk dilimdedir. Özel okulun da ucuzu var pahalısı var, gundwane beyin yazdığı önü lüks arabadan geçilmeyen özel okullar yüzde bir ikilik dilime hitap ediyor olsa gerek.
Ülkenin çoğu Bangladeş kıvamında ne yazık ki.
Yer İmleri