Sayfa 809/993 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 6,465 - 6,472 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1. Konya'da okumuş millî görüşçüler CHP yada kılıçtaroğluna oy verecek kadar bu işin bilincinde. Daha eniştem bir kez dahi CHP yada Kılıçdaroğlu'nu eleştirmedi. Ama okumuşluk seviyesi zeka seviyesi düşünce durum farklı olabilir buna göre aday belirlemek gerekir.

Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Sizin yaşadığınız çevrede konuşulması çok muhtemel bir konuyu sormak isterim. SerokAhmet ve Bebecan sizce gerçekten bağımsız parti liderleri midir ? İnsanlar bunlar hakkında ne düşünüyor ? Yani AKP den gerçekten kopmuşlar mıdır yada öyle mi inandırılıyoruz ?
    Bence EVET koptular ; fakat Merkez sağın Kadroları ve tabanı hep aynıdır CHP gibi partilere oy çıkar mı?...Çevremde AKP ye oy vermeyeceğim benim şimdi ki partim iyiparti veya bebecan vb söylemler çok duyuyorum...

3. Milleti uyandirmada sokak roportajlari cok etkili oluyor .

Bunu hisseden AKP'li yurttas, bu roportajlari onlemeye calisiyor.

Hic yetkisi yokken, youtube'culari bulunduklari noktadan kovuyor.

Bunu goren diger vatandaslar da bu AKP'liyi kovuyor.

Bu cekimler yakinda ciddi kavgalara donusur.

4. Bilerek yada bilmeyerek AKP ye hizmet ediyorsunuz. Babacan Davutoğlu Temel Karamollaoglu Meral Akşener gibi siyasiler akp den MHP den oy alabilecek partiler hatta bunların yerini alabilecek partiler. Ben nasıl ki Kılıçtaroğlunu fedakar uyumlu biri olarak görüyorsam sizde onları öyle görün. Bu adamlar taşın altına elini koymuş birleşmiş dertlenmiş bizde aynı şekilde birleşelim yoksa bir araya gelmediğimiz sürece daha çok akp bu ülkeyi yönetir. İmamoğlu vakasında bile adamlar millet ittifakı arasında nifak sokmak için öyle bir algı yapıyor ki bunu bile göremiyorsunuz.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Konya'da okumuş millî görüşçüler CHP yada kılıçtaroğluna oy verecek kadar bu işin bilincinde. Daha eniştem bir kez dahi CHP yada Kılıçdaroğlu'nu eleştirmedi. Ama okumuşluk seviyesi zeka seviyesi düşünce durum farklı olabilir buna göre aday belirlemek gerekir.
    daha adaylık açıklanmadı, açıklansın kılıçdaroğlu'nun torunun 10 aylıkken nasıl ssk'lı yapıldığı
    eşinin her hafta niye 8 çift ayakkabı aldığından tut ta çocuklarının plazalardaki dairelerinin resimleri
    bay kemal'in kandil ziyaretinde pkk'lılarla nasıl rakı içip çifte telli oynadığı daha basına yansımadı..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bilerek yada bilmeyerek AKP ye hizmet ediyorsunuz. Babacan Davutoğlu Temel Karamollaoglu Meral Akşener gibi siyasiler akp den MHP den oy alabilecek partiler hatta bunların yerini alabilecek partiler. Ben nasıl ki Kılıçtaroğlunu fedakar uyumlu biri olarak görüyorsam sizde onları öyle görün. Bu adamlar taşın altına elini koymuş birleşmiş dertlenmiş bizde aynı şekilde birleşelim yoksa bir araya gelmediğimiz sürece daha çok akp bu ülkeyi yönetir. İmamoğlu vakasında bile adamlar millet ittifakı arasında nifak sokmak için öyle bir algı yapıyor ki bunu bile göremiyorsunuz.
    Aynen hocam, bunlar benim de ilk tercihim değil tabiki ama sonuçta karşı tarafın ısrarlı davetlerine karşı zor olanı seçip muhalefet tarafında mücadeleyi seçmişler. Bunu takdir etmek lazım en azından bence...
    Son düzenleme : turali; 09-01-2023 saat: 18:32.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    daha adaylık açıklanmadı, açıklansın kılıçdaroğlu'nun torunun 10 aylıkken nasıl ssk'lı yapıldığı
    eşinin her hafta niye 8 çift ayakkabı aldığından tut ta çocuklarının plazalardaki dairelerinin resimleri
    bay kemal'in kandil ziyaretinde pkk'lılarla nasıl rakı içip çifte telli oynadığı daha basına yansımadı..
    Bu toplum göbeğini kaşıyan tipten insanlarla doludur..Adamların alım gücünü sıfırladılar babasını bile tanımaz...Şu an yapacakları %50 memur ve emekliye vermek , zincir marketler fiyat indirim yarışına girmiş bunun seçime kadar devam ettirip milleti kısa vade de olsa rahatlatmaları lazım...Daha bu gün kısmı emeklilik bekleyen AKP li bunun olmayacağını anlayınca Benim adamım Akşener dir diyordu...

Bu söylemler normal zamanda prim yapar...Şimdi N.Ş.A da değiliz...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    TÜİK’te dört daire başkanı görevden alındı: Ölüm sessizliği sürüyor

TÜİK'te dört daire başkanı değiştirildi. Başkanı değişen dairelerden biri de 'ölüm ve ölüm nedeni' verilerini pandemi sırasında iki yıl açıklamayan Demografi İstatistikleri Dairesi oldu. Enflasyonu hesaplayan dairede de yaprak dökümü yaşanıyor.

https://www.sozcu.com.tr/2023/ekonom...ruyor-7550638/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 809/993 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •