Sayfa 812/993 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 6,489 - 6,496 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1. sn. canlı sizin site olayında niye belge sağlamaya çalışıyorsunuz ki..?
    mahkemeye veya savcılığa başvurduğunuzda şu delillerin toplanmasını istiyorum diye talep ettiğinizde
    ilgili makam onların celbini sağlamakla mükelleftir, kaldı ki kimse sahte evrak düzenlemeden
    sahte evrak düzenledi diye ceza almaz, koşullarının oluşması gerekir anlattığınızdan fazlası var gibi..

2. İşte herkese mavi boncuk dağıtmanın sonucu... Şimdi ayıkla pirincin taşını. Bu kaç oldu ? Oysa dosdoğru olun. Yalpalamayın. Bu bölücülerin bu asırlık partide ne işi var ? Bilerek mi yapılıyor bu işler diye düşünüyoruz.

https://twitter.com/ulketv/status/1612116154872483843

3.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    İnsanlar - benim partim şu ilkelere sahiptir ve asla taviz vermez. ben kendimi ancak burada ifade edebilirim - diyebilmelidir. Yoksa ; CHP , ATATÜRK ilkelerine mi , dini referanslara göre mi yönetecek diye ikilem olur.
    Bence siz CHP'yi tanimamissiniz.

Turkiye ne cektiyse " benim partim şu ilkelere sahiptir ve asla taviz vermez. ben kendimi ancak burada ifade edebilirim." dusuncesinden cekti.

Simdi bu MHP siyasi bir parti'mi yoksa bir cinayet sebekesi mi ?

Bunu bir ulkucu'ye sor bak sana neler anlatir, oysaki cikar sebekeleri kurmak, toplu adam darbetmek, kurt dusmanligi disinda hangi katkisi oldu Turk siyasi yasamina. Icerden mafya bozuntularini kurtarmak hangi etik ilke ile bagdasir.?

Daha ileri gidip desem ki, MHP mi HDP mi daha tehlikeli, simdi yariniz bana bu nasil soru diyecek, diger yarinizda beni kurtcu olmakla suclayacak. Aslinda HDP'yi PKK ile ozdeslestirmek 20 yillik bir AKP yalanidir. HDP %14 uzeri oy oranina sahip MHP'den cok daha etik bir partidir.

MHP'nin temel fikri kurt dusmanligi, HDP'nin ki ezilmisliktir.

Eger bu cografyada Kurtler, Aleviler zulum gormedi, ezilmedi diyorsaniz zaten dunyadan haberiniz yok demektir.

Eger bir ulus olarak, parlamentonuza MHP gibi bir orgutu katar siyasi parti derseniz, anti tez olarak HDP'yi siz kurmus olmuyormusunuz.?

O nedenle, eger bu soyguna dur diyecekseniz once siyasi partilerin birer cikar grubu oldugunu kabul edeceksiniz.

Bunlarin gecmis icraatlarina bakacaksiniz.

Kendinizde olmayan bazi nitelikleri onlarda aramayacaksiniz.

Bir de zahmet olacak ama CHP'yi, Menderes'i, Menderes'in iktidara geldigi 14 Mayis secimi ve sonuclarini iyi ogreneceksiniz.

Sevket Sureyya AYDEMIR'in, Menderes'in Drami adli eserini okuyacaksiniz.

Ki Turkiye'nin ne zamandan beri soyulmakta oldugu hakkinda bir bilginiz olsun.

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    sn. canlı sizin site olayında niye belge sağlamaya çalışıyorsunuz ki..?
    mahkemeye veya savcılığa başvurduğunuzda şu delillerin toplanmasını istiyorum diye talep ettiğinizde
    ilgili makam onların celbini sağlamakla mükelleftir, kaldı ki kimse sahte evrak düzenlemeden
    sahte evrak düzenledi diye ceza almaz, koşullarının oluşması gerekir anlattığınızdan fazlası var gibi..
    Çok uzun konu diye özet geçtim. Adamlar işin piri olmuş. Örnek ; ben dairemdeki merkezi yayın arızalı diye yönetime bildiriyorum. Bana '' Abi sen şu numaradan uyducuyu çağır, yapsın ücretini biz öderiz '' diyorlar. Çağırıyorum, 5 dk. da onarıyor. yönetimden alırız parayı diyerek gidiyor. Haliyle tüm kat maliklerinin hoşuna gidiyor. Amaaa bu işin bedeli 100 tl. iken adamlar aynı gün sanki 6 daire de onarım yapmış gibi göstererek ödeme yapıyorlar. Bunu uyducu dan çok sonra öğrendik.

Bu tip yolsuzlukları tespit etmenin yolu, gizlice ( adamları uyandırmadan suç üstü ) tespittir. Yoksa adamlar öğrenince bir süre ara veriyorlar veya şeytanın aklına gelmeyecek tedbir alıyorlar.

5. sn. tınaz , sürekli propaganda yapsanız da boş. Şahsen bana hitap etmiyorsunuz !! yaşayarak öğrendik biz. MHP hakkında önceki yazımı okumamışsınız. Beni kesseniz MHP ye , HDP ye oy vermem. İkisi de Türkiye partisi değil. Irkçılar. Ben Ulusal değerlere sahip, insan haklarına saygılı, önce kendi halkının menfaatleri kollayan, dünyayla yok yere kavga etmeyen lakin gerektiğinde aslan gibi savaşabilen siyesete oy veririm. Şu ana kadar böyle bir parti bulamadım ama en azından kötülerin içinden en az kötüsüne katlanacağım.

6.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Ben Ulusal değerlere sahip, insan haklarına saygılı, önce kendi halkının menfaatleri kollayan, dünyayla yok yere kavga etmeyen lakin gerektiğinde aslan gibi savaşabilen siyesete oy veririm.
    Bu ulusal deger nedir, sadece tek bir ornek verseniz.

Osmangazi köprüsünün garantisi 35 dolar gayme + KDV zam olmasa bile, nezaketlice yazayım sizler doğrusunu zaten biliyorsunuz, biz bu parayı si... pardon seve seve ödeyeceğiz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Çok uzun konu diye özet geçtim. Adamlar işin piri olmuş. Örnek ; ben dairemdeki merkezi yayın arızalı diye yönetime bildiriyorum. Bana '' Abi sen şu numaradan uyducuyu çağır, yapsın ücretini biz öderiz '' diyorlar. Çağırıyorum, 5 dk. da onarıyor. yönetimden alırız parayı diyerek gidiyor. Haliyle tüm kat maliklerinin hoşuna gidiyor. Amaaa bu işin bedeli 100 tl. iken adamlar aynı gün sanki 6 daire de onarım yapmış gibi göstererek ödeme yapıyorlar. Bunu uyducu dan çok sonra öğrendik.

Bu tip yolsuzlukları tespit etmenin yolu, gizlice ( adamları uyandırmadan suç üstü ) tespittir. Yoksa adamlar öğrenince bir süre ara veriyorlar veya şeytanın aklına gelmeyecek tedbir alıyorlar.
    ilgisi yok siz başkasının ofisinden gizlice veya hırsızlık suretiyle alınan belgeleri
    delil yaparak dava açabileceğinizi veya şikayette bulunulabileceğini mi zannediyorsunuz..?
    sizin anlattığınız olaylar sitede asansör tamirinde de çok olur lakin yolu belge araklamak değildir
    gidersiniz savcıya, tamirciyi de, yöneticiyi de çağırır site sakinleri de tamirata ilişkin şahitlik yapar
    tamirci yapılan işin nevini gösteren faturasını çıkarır, yönetim de nakden ödeme yaptıysa makbuzunu gösterir
    hiç bir tüzel kişilik ödemeyi elden yaptım ama fatura almadım veya gider makbuzu imzalatmadım diyemez..

Sayfa 812/993 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •