Sayfa 163/990 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: Viop XLVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Gardaş akademik ünvanın falan yokmu senin. Ne bileyim dönemin profları gibi bilgilisin. Seni taktir ediyorum.
    Kişinin konuşmalarında zekası-derinliği ortaya çıkar.KaraKemal faydalanacagın birisidir.kişilerin mesajından kültür düzeyi ortaya çıkar

2.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    CHP NİN İKTİDAR YILLARI

*1923-1950 : Tek parti dönemi, CHP iktidarda.

*1961-1965 : İsmet İnönü başkanlığında 3 koalisyon hükümeti.

*1973-1974 : Bülent Ecevit başkanlığında CHP-MSP koalisyon hükümeti.

*1977-1978 : Bülent Ecevit başkanlığında iki küçük partiyle koalisyon

*1991 seçimi sonrası kurulan SHP-DYP koalisyonu, SHP-CHP birleşmesi sonrası CHP-DYP koalisyonu olarak devam etti.

Hepsi bu kadar!

Tek parti dönemini saymazsak, ki sayılması garip olur, CHP 1950 den buyana hiçbir zaman tek başına iktidar olamadı.

__________________________________________________ ______

Dikkat edersek,Bu şirket CHP nin koalisyon hükümetleri döneminde kurulmuş.

O zaman şöyle bilgi vereyim size RTE seçime gireceği ilk zamanlarda şuanda yanında olan mehmet cengiz kimin yanındamıştı , şimdi kimin yanında rize nin girişine kamyonları kim çekmiş ozamanlar .
    ha limak son 1.5 sene kendini geri çekti.

3. Katirciliktan bu safhaya gelmesi de taktire şayan. Sanırım kamyonları da Mesut Yılmaz hatırı için çekmişti.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    [/B]

O zaman şöyle bilgi vereyim size RTE seçime gireceği ilk zamanlarda şuanda yanında olan mehmet cengiz kimin yanındamıştı , şimdi kimin yanında rize nin girişine kamyonları kim çekmiş ozamanlar .
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

karanlık oda sonrası, BOFA 319 milyon
    YF..13 milyon artı kapatmışlar

5.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Telefona bi baktım daha günlerden salıymış oysa ben cuma sanıyordum. Pala iki günde bir haftalık sopa atınca demek ki.

Gundi abi alacağın olsun bu arada. Insan moral vermeye falan gelir. Şuraya bir iki tank gifi atar.
    Suyun içinde kaldık yetiş ya gundwane abi
    İşin şakası bi yana, sanki içime doğmuş gibi 4 ocakta yazdım. Gundi abi endekis düşer müşer adın kötü yola düşer deye
    Bizim millet suçu kendinde değil hep başkasında arar çünkü

https://www.hisse.net/topluluk/showt...01#post6261301

Gündi abi gelsin yazsın tank gifi atsın moral versin, hem zopa yiyoruz hemde ortalarda yok, bilemedi diye dışlıycak halimiz yok değilmi Alper abi, sanki biz hep biliyoruz, kimbilebilü ki geleceği. nasip nasip
    nasipte yoksa zopa bile yiyemen
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    [/B]

Bizde 1 söz vardır,Geç olur unutulur,pahalı olur unutulur,yanlış bir yapı olursa hayat boyu seninle yaşar.

Şirket ne yapmış,nasıl yapmış?
    Devlet işine geldiği şekilde şartname hazırlamış.
    YİD i burada anlatmam uzun sürer,anlatsamda burada ki çoğu kişi ya anlamaz ya da farklı yorumlar.
    Her olayı siyasete bulaştırmayınız.
    CHP döneminin şirketi ama ben böyle bakmam,yaptığı işe bakarım.

7. Vadeli hisselerin bir kısmı spotun altında kapanmış gibi, yarın sabah düşüş ile başlayabilir, sonrasına sonra bakacak muhtemelen.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Katirciliktan bu safhaya gelmesi de taktire şayan. Sanırım kamyonları da Mesut Yılmaz hatırı için çekmişti.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynen öyle Mesutun talimatı ile Rize ye sokmayacaklardı

Sayfa 163/990 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •