Sayfa 176/990 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: Viop XLVII

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Bu başlığı şu anda 77 kişi okumaktadır. (15 üye ve 62 ziyaretçi) Lucky Player.

Lucky merhaba,benim çocukluk arkadaşımın adı,soyadı Cengiz HAN .(ciddiyim)
    Baba adı Mustafa,Anne adı Emine idi.(Babası Almancı idi)
    Cengiz Han'ın generali Subutay ile aramız çok iyiydi. O konuya sonra geleceğim, unutma, bu çok önemli. Cengiz Han ise, savaşa çıkmadığı nadir dönemlerinde pamuk gibi bir herifti. Mütevazi birisiydi, şakacıydı. Halkına üstünlük asla taslamazdı. Nice kereler gördüm, öyle halkın arasında oturur birlikte yemek yer, sohbet ederdi. Tavla da oynardık çoook. Hatta bütün komutanlar falan toplaşıp seyrederlerdi. Mars yapardım, koltuğunun altına tavlayı sıkıştırırdım, gıkı çıkmazdı. Tabii adabıyla yapardık, kalkıp bir de yanağından makas alırsan haddini aşıp, kellen oracıkta gider. Savaş zamanı ise tanıyamazdın ruh değiştirirdi adeta.

İlk 2 cümleyi hatırlat bana, onla ilgili açıklamalarım olacak.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2. Bu site iyi, geçen Bloomberg bu siteyi alacak vs deniyordu.

https://www.barrons.com/market-data/...uotes%2Cquotes

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    Cengiz Han'ın generali Subutay ile aramız çok iyiydi. O konuya sonra geleceğim, unutma, bu çok önemli. Cengiz Han ise, savaşa çıkmadığı nadir dönemlerinde pamuk gibi bir herifti. Mütevazi birisiydi, şakacıydı. Halkına üstünlük asla taslamazdı. Nice kereler gördüm, öyle halkın arasında oturur birlikte yemek yer, sohbet ederdi. Tavla da oynardık çoook. Hatta bütün komutanlar falan toplaşıp seyrederlerdi. Mars yapardım, koltuğunun altına tavlayı sıkıştırırdım, gıkı çıkmazdı. Tabii adabıyla yapardık, kalkıp bir de yanağından makas alırsan haddini aşıp, kellen oracıkta gider. Savaş zamanı ise tanıyamazdın ruh değiştirirdi adeta.

İlk 2 cümleyi hatırlat bana, onla ilgili açıklamalarım olacak.
    Bilmezmiyim bizim cengizi,ikizler burcu olduğu için çift karakterli idi.
    Tavlayı da iyi oynamazdı,hatırlıyorum sen hep 2 mars 2 düz yapar gönderirdin,fakat satranç ustasıydı....
    Subutay ile benim aram pek iyi sayılmazdı.

4. 566.191.416,59 Margin call.

Yavaştan son longcu aidatları.

5.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    566.191.416,59 Margin call.

Zarar da büyük bir kaç gündür.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    566.191.416,59 Margin call.

VİOP cuları SIĞIR gibi sağa sağa sütten kesecekler,buzağılar aç kalacak,memelekette SIĞIR kalmayacak.

YTD

7.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Âli Cengizle oynanmaz her oyun
    Evin konumu süpper....Maşallah...sağlıcakla oturun...

8. Göstere göstere shortçuya bu kadar para kazandırmazlar üstelik zarlar boğaların elindeyken. Bir battı-çıktı yapar yola devam deriz yakın zamanda. 4000 hayali falan kuran varsa bıraksın bu işi 100 liradan Thyao falan bekleyenler varmış sağda solda. Havaalanında bir simit 100 tl kalkan uçakları izlerken bir simit alırsınız en fazla 100 liraya

Sayfa 176/990 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •