Sayfa 222/990 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: Viop XLVII

1. 6 iş gününde %16.94 düşüş !.
    açıklama isteyene deriz ki Açıklanacak bi tarafı yok.
    ama altı ayda 2500 den buraya kadar gelirken ses yoktru da düzeltme de miş yapmayalım demezler mi ?
    Bu düşüşe anlam verenlerde olacak verebilende vermiyende işi bilenlerdenbir östad varsa çıksın anlatsın biz de öğrenelim .....

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sasa nın patronu pıst 100 ipini çekti demiştim burada ozamandan beri dikiş tutmadı.
    sasa neden aşağı gelmiyor oradaki kredili işlem işi bitti.
    ama Ak kemal dün 6 şirket var yazmış devletin , ama şunu yazmıyor yatırım yapıp devletten teşvik alan her şirkette direk değil ama sistem olarak içindeler , tuprs yönetiminde ,sasa yönetiminde mevcutlar , ve teşvik alna diğer şirketlerde en azından çoğu resmi anlamda şirket haberlerini olumlu olumsuz hepsini bizden önce alıyorlar.kredili işlem 2021 de 21 milyar 2022 28 milyar bu paranın çoğu badem spor parası benim düşüncem. soralım 207 kişi var kaç kişi çıkacak kredili işlem , ekonomi bakanı çıkıp demedimi bizden yatırım yapacağız diye kredi çekenler başka yerlere yatırdı diye çıktı söyledi.Borsaya çağrılan yeni oyuncular madalyonun bu yüzünü görme fırsatı oldu.
    Abi güzel anlatıyorsun da kimse anlamaz, yeni gelenler hele hiç anlamaz. Şu başlıkta tam tepeden herkes uyardı herhalde, daha geliyorum oradan lönk buradan lönk. Nasip işte nasipte yoksa dayak bile yenmiyor deyip geçmek lazım, ben çok faydalanıyorum yazdıklarından selamlar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Yıllarca not tuttum.Tarihini yazdım.KAMUYA ACIK HIC BIR BILGI (aps,hacım,para çıkışı,takas vs...) işe yaramaz..

4. 6 olmasa anlatılırdı belki de... 6 işi çok bozmuş..

5. Kötü bir haber var gibi... Kol kesip dışarıda beklemek kalp sağlığı açısından daha iyi olacak gibim...

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    6 iş gününde %16.94 düşüş !.
    açıklama isteyene deriz ki Açıklanacak bi tarafı yok.
    ama altı ayda 2500 den buraya kadar gelirken ses yoktru da düzeltme de miş yapmayalım demezler mi ?
    Bu düşüşe anlam verenlerde olacak verebilende vermiyende işi bilenlerdenbir östad varsa çıksın anlatsın biz de öğrenelim .....

TheGreatReset TheGreatReset şu an forumda
    Yeni Üye

Duhul
    Feb 2017
    Gönderi
    151
    6 olmasa anlatılırdı belki de... 6 işi çok bozmuş..

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Kafayı yiyeceğim.. Koca koca analistler hala,para çıkışı yok,hacım az vs...diyorlar

Yıllarca borsadasınız

hala öğrenemediniz mi?
    Hocam Tuncay Turşucu'yu diyorsanız onda sat tuşu yok. Ölümüne polyanna gibi geliyor sanki bana
    Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!

8. Daha çok düşer mi sizce bu düşüşler nereye kadar devam edecek
     Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Piyasa yapicilar Grafik tasarimi yapiyorlar. Bu kadar dik bir yukselise %20 -25 civari duzeltme normaldir.

Boylece son aylarda kredici ve Viopcularin sismis cuzdanlarinada bir utu cekip duzeltirler.
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 222/990 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •