Artan

9,58 9.99 18:10
170,60 9.99 18:10
98,65 9.98 18:10
14.982,50 9.98 18:10
11,47 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

5,76 -10 18:10
86,55 -9.98 18:10
41,70 -9.97 18:10
202,40 -9.96 18:10
11,06 -9.93 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.748.277.611,74 18:10
7.212.815.331,85 18:10
6.770.818.765,25 18:10
5.696.622.103,32 18:10
5.643.933.481,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7920 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XLVII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aman diyim abi, bende o yetenek yok, tutmaz zarara girersin. Biz günlükcü adamız kelebek misali
    Akşam pazarı olur mu olmaz mı onu bilsek yetiyor
    Bende de yok.
    Ama ben bu yılın dolar bazlı zirvesini
    görmüş olduğumuzu düşünüyorum.

imzada da yazdığı gibi
    herkes kendi cebinden zarar eder.
    bana uymayın derim, o ayrı.
    Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

2.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Bende de yok.
    Ama ben bu yılın dolar bazlı zirvesini
    görmüş olduğumuzu düşünüyorum.

imzada da yazdığı gibi
    herkes kendi cebinden zarar eder.
    bana uymayın derim, o ayrı.
    Sn. Engrandmaster,

Biraz destaylandırabilir misiniz? Neden USD bazlı daha fazla gitmez diyorsunuz? 15 - 22.5 sent aralığını çok sert kırdı, düzeltmesini de çok nizami yapıyor, dönerse daha yukarıyı hedeflememesi için temel / teknik düşüncelerinizi okumak isterim,

Ben bu sert düzeltmeyi bekliyordum ( görüştüğümüzde pisyedili abeyime de söyledim ) ancak sonrasında da rallinin devamını bekliyorum açıkçası. Şu veya bu sebeple sebep illa bulunur olduktan sonra, biz olmadan yazalım

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sn. Engrandmaster,

Biraz destaylandırabilir misiniz? Neden USD bazlı daha fazla gitmez diyorsunuz? 15 - 22.5 sent aralığını çok sert kırdı, düzeltmesini de çok nizami yapıyor, dönerse daha yukarıyı hedeflememesi için temel / teknik düşüncelerinizi okumak isterim,

Ben bu sert düzeltmeyi bekliyordum ( görüştüğümüzde pisyedili abeyime de söyledim ) ancak sonrasında da rallinin devamını bekliyorum açıkçası. Şu veya bu sebeple sebep illa bulunur olduktan sonra, biz olmadan yazalım
    Mesela şöyle bir senaryo olabilir.

İktidar değişir, döviz bir miktar daha yükselir ve sonra büyük bir yabancı girişi olur, kur aşağı borsa yukarı gider. Dolar bazlı 500 olur ama atıyorum 7.500 endekste 15 TL dolarla olur..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sn. Engrandmaster,

Adana da sofrada kebap yoksa ,
    Burun , eti koklayıp,mide ona rağmen hasret kaldıysa,
    Görüşmüş sayılmayız.
    Bir tek çay ile misafir ağırladığı bilse kayınbabam
    Beni Adana nın taaaa öbür ucuna kovalar .
    Yalnız bugün köyden gerçek siyaz buğdayı getirmiş ,aklıma ilk sen geldin dostum.Un formatında
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sn. Engrandmaster,

Sayın nosfeçağrı
    Burayı meşgul etmemek
    için Sayın Bozkurtun affına sığınarak
    az kullanılan onun dükkana yazdım.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...=36133&page=34
    Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız