Sayfa 710/1002 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,673 - 5,680 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

dun ogleden sonra icin T+2 olur isleme konur
    ve bu bugun ise T+1 (fiyat hesabi) olur yani bu sabah talep edilmis gibi davranir, cuma fiyati ile MAC T+2 (teslimat) oldugu icin size teslimat pazartesi ogleden sonra olur...
     Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Arkadaşlar dün saat 15.30 da verdiğim Mac fon..hangi fiyattan hesaplanıp hesabıma geçer tşkler
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

2.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Arkadaşlar dün saat 15.30 da verdiğim Mac fon..hangi fiyattan hesaplanıp hesabıma geçer tşkler
    Hiçbir zaman 15.30 gibi bir saatte emir vermeyin.
    Fonlar için emir 13-13,30(bazıları için 12.30) 'a en yakın zamanda hatta en son dakikalarda verilmeli.
    Zaten körlemesine emir veriyoruz, birde onu daha riskli hale getirmemeli.

Sorunuzun cevabı ne emri verdiğinize göre değişir.
    Al dediyseniz, bu geceki fiyattan(yani yarın sabah tefasta göreceğiniz fiyattan) alınır ve yarın 13.30 sonrası hesaba geçer
    Sat dediyseniz bu geceki fiyattan(yani yarın sabah tefasta göreceğiniz fiyattan) satılır ve pazartesi öğleden sonra hesaba geçer.

3. Bugün efsane bir gün oldu.
    Sabah +2, öğleye doğru -3, kapanış +5.

4. ABD'de enflasyon yavaşladı, faiz artış beklentisi gevşedi, yeni bir numara olmazsa doların gücü zayıflayacak, ons ve abd borsaları kıpırdayacak.

"ABDde merakla beklenen Aralık ayı enflasyonu yıllık yüzde 6,5 oldu. Bu, 1 yıldan uzun sürenin en düşük rakamı olarak kayda geçti. Gıda ve enerjiyi içermeyen çekirdek enflasyon da yıllık yüzde 5,7 ile bir yılın en düşük artışını kaydetti.

Yatırımcılar enflasyondaki yavaşlamayla Fedin faiz artış hızını da azaltacağını düşünüyor. "
    https://www.bloomberght.com/enflasyo...stirdi-2323189

5. Cevaplar içn tşkler sat emri vermiştim ...anlaşılmıştır .

ST1 fon yoneticisini twitter da su anda sohbet odasinda dinliyorum....

https://twitter.com/kartalavseren/st...Y2SDlqrZ94xSjA
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

7. yine de günlükte düşen bant aşılmadı dikkatinize. buralar çok tehlikeli. 5100 üstü kapanış olmadan ben kesinlikle alım emri girmezdim. yada 4500 altında fon alım fırsatı vermeli.

8.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    yine de günlükte düşen bant aşılmadı dikkatinize. buralar çok tehlikeli. 5100 üstü kapanış olmadan ben kesinlikle alım emri girmezdim. yada 4500 altında fon alım fırsatı vermeli.
    bana da hiç güven vermedi hele bu son günlerdeki hareketlerden sonra, tekrar bir düşüş dalgası ihtimali görünüyor, testere piyasası diyorlar galiba alsan alınmıyor, satsan satılmıyor, mesela dün yine fonlarda terste kaldım, önce yükselişi görüp birer miktar satış verdim, sonra düşüşü görünce satışı iptal edip alış verdim ama endeksin kapanışı ortada, sonuçta yüksekten satacakken almış oldum, en iyisi bu ara fazla hareket etmemek.

Sayfa 710/1002 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •