Originally Posted by ALPER Bugün mübarek gün. Pala sopa atmaz diye düşünüyorum. Ama en iyi bozkurt bilir. Kisa vadenin sorumlusu o Günaydın esnaf, hayırlı işler bol kazançlar olsun. Alper abi bugün kü senaryom şu şekilde, aşaya inince alıp yukarı gidince satmak
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Günaydın esnaf, hayırlı işler bol kazançlar olsun. Alper abi bugün kü senaryom şu şekilde, aşaya inince alıp yukarı gidince satmak Dün akşam pazarı olmayınca malsız kaldin di mi Şu cok güzel gelsene.
Originally Posted by ALPER Dün akşam pazarı olmayınca malsız kaldin di mi Şu cok güzel gelsene. Aynen üüüle, düşsede alsak modundayım, utanmasam yağmur duasına çıkıcam
Originally Posted by *Bozkurt Aynen üüüle, düşsede alsak modundayım, utanmasam yağmur duasına çıkıcam bist 100 gelecek hafta 4600 altını görecek. o zaman alırsın.
borsa çıkacaksa sasa ile gidecek gözüküyor. viop yapacağına sasa alınabilir.
Originally Posted by mustaf2231 borsa çıkacaksa sasa ile gidecek gözüküyor. viop yapacağına sasa alınabilir. Valla ben sahsen xeşek endeksine bakıyorum. Eregli ile tcell gitmeden endeks giderilemez bence.
roller coaster turumuza hoş geldiniz... midesi bulanan başı dönen lütfen binmesin...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by mustaf2231 bist 100 gelecek hafta 4600 altını görecek. o zaman alırsın. O zaman Beş sene sonra bist 30bin olur, hiç mal satılmaz diyim bende
Forum Rules
Yer İmleri