Sayfa 711/1002 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,681 - 5,688 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    bana da hiç güven vermedi hele bu son günlerdeki hareketlerden sonra, tekrar bir düşüş dalgası ihtimali görünüyor, testere piyasası diyorlar galiba alsan alınmıyor, satsan satılmıyor, mesela dün yine fonlarda terste kaldım, önce yükselişi görüp birer miktar satış verdim, sonra düşüşü görünce satışı iptal edip alış verdim ama endeksin kapanışı ortada, sonuçta yüksekten satacakken almış oldum, en iyisi bu ara fazla hareket etmemek.
    hocam siz alış veya satış girerken haber verin tersini yapalım

şaka bir yana sizinki birşeymi ben dün 4728'den bist fonlarımın %16'sını sattım. ama pişmanlık yok çünkü strayeji belli buralar yani 4500-5100 arası malı azaltmak gereken yerler. alım yapanın bariz yanlış stratejide olduğuna inanıyorum. bu benim fikrim. umarım bugün bari şansınız yolunda gider de orayı geçer.

2.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    hocam siz alış veya satış girerken haber verin tersini yapalım

şaka bir yana sizinki birşeymi ben dün 4728'den bist fonlarımın %16'sını sattım. ama pişmanlık yok çünkü strayeji belli buralar yani 4500-5100 arası malı azaltmak gereken yerler. alım yapanın bariz yanlış stratejide olduğuna inanıyorum. bu benim fikrim. umarım bugün bari şansınız yolunda gider de orayı geçer.
    benim tersimi yapan her zaman kazanıyordu zaten, daha önce de arkadaşlarla denedik, aldığımı sattılar, sattığımı aldılar defalarca kâr ettiler, şimdi de soruyorlar söylemiyorum.
    fonlardan yana sıkıntı yok aslında, banka fonu hariç hepsi hâla kârda, tabi kârların %15-20 kadarı eridi ama ne yapalım, o konuda hatalı davrandım, kaç kere çoğunu satayım dedim yapmadım, hisselerden yana sıkıntı var, onları da bekleyeceğim artık yapacak bir şey yok, 4500 seviyelerine inerse takviye yaparım en fazla.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    dun ogleden sonra icin T+2 olur isleme konur
    ve bu bugun ise T+1 (fiyat hesabi) olur yani bu sabah talep edilmis gibi davranir, cuma fiyati ile MAC T+2 (teslimat) oldugu icin size teslimat pazartesi ogleden sonra olur...
    Fonun ne olduğuna bakmamıştım. SATIŞ olunca valör t+2 .Doğrusu budur.

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    fonun ne olduğuna bakmamıştım. Satış olunca valör t+2 .doğrusu budur.
    kıe t
    eıc t1
    rpd t2
    hoy t3

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    benim tersimi yapan her zaman kazanıyordu zaten, daha önce de arkadaşlarla denedik, aldığımı sattılar, sattığımı aldılar defalarca kâr ettiler, şimdi de soruyorlar söylemiyorum.
    fonlardan yana sıkıntı yok aslında, banka fonu hariç hepsi hâla kârda, tabi kârların %15-20 kadarı eridi ama ne yapalım, o konuda hatalı davrandım, kaç kere çoğunu satayım dedim yapmadım, hisselerden yana sıkıntı var, onları da bekleyeceğim artık yapacak bir şey yok, 4500 seviyelerine inerse takviye yaparım en fazla.
    Seçime kadar çok yeni çakallıklarla kaşılaşacağımız belli oldu.
    Yapay zeka çıktı mertlik bozuldu.
    Birbirlerine kazık atan yapay, zekaların içinde ne yapabilirz ki.
    Ellerinde seyyar testereler, budayıp duruyorlar.
    Ortalık yerde dolaşmadan kıyıdan kıyıdan finish e varmak gerçekten zor görünüyor.
    Tek depar hakkımız var gibi geliyor bana.
    Sessiz sessiz kenarda yatıp son anda atlamak...
    Tabi bunu nasıl yaparız bilmiyorum.
    herkesin kendince bir stili vadır muhakkak.
    Bende GARAN ı takip ediyorum.
    İnşallah yanılmam.
    Borsanın yukarı gitmeden önce GARAN ı 20 nin altına düşüreceklerini tahmin ediyorum.
    Yukarı hareket 20 nin altından . 18 19 15 her neyse oradan yukarı dönerse,
    40 da yukarı geçerse. 40 tan sonra hertaraf mayın olur gibi hesap yapıyorum.
    bu kadar bilinmeyeni bir araya getirmek, bana bile ümit vermiyor.
    alamete bindik gidiyoruz bakalım.

Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    Ortalık yerde dolaşmadan kıyıdan kıyıdan finish e varmak gerçekten zor görünüyor.
    İnşallah yanılmam.
    Borsanın yukarı gitmeden önce GARAN ı 20 nin altına düşüreceklerini tahmin ediyorum.
    5500 seviyesinden çıkıp donmeyecek.cok kişi var .buda yeni para.girisi gerektirecek

7.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    İnşallah yanılmam.
    seçime kadar yükseliş olur bunlar düzeltme diyenler de var, seçime kadar testere piyasası devam eder diyenler de,
    geçen seneki gibi bir yükselişi görebilir miyiz bilmem ama seçimden önce ve seçimden sonra ne olacağını iyi tahmin edenlerin kazanacağı bir yıl olacak anlaşılan.
    elimdeki kârda olan fonların büyük miktarlarını satmayı düşünüyorum, zararda olduğum hisseler dışında da yeni alım, satım yapmam herhalde, olur da bist 4400 civarına veya altına inerse oralardan ekleme yaparım diye düşünüyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Benim tahminime göre Astorun halka arz hikayesi de etkili oldu.
    o kadar çok dillendirildi ki 12,5 fiyat çok ucuz 100 TL olur muhabbeti.
    Yatırdığının en fazla %2 sini alacağından
    Hisse senetleri teminatı olmayınca, fırsat bu fırsat hem kar realizasyonu hem de teminat hikayesi işi bozdu gibi.
    Du bakali p.tesi netleşir.
    Solakoğlu
    @solakogIu
    ·
    12 Oca
    #astor talep toplamadan geri dönecek nakitler muhtemelen Pazartesi günü hesaplara dönmüş olur. Çok büyük çıkışa sebep olduğu aşikar, umarım fazla tutarların piyasaya geri dönmesi de olumlu yansıyacaktır.

Sırada bekleyen büyük bir arz da yok.
    Benimi okuyor ne

Sayfa 711/1002 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •