Sayfa 120/257 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220 ... SonSon
Arama sonucu : 2050 madde; 953 - 960 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    kücük yatırımcınında uyandı bir kısmı dökemiyorlar tahtadan allem edip kallem ediyorlar istedikleri lotu toplayamıyor babalar...
    Ortak en son Gesan 260ken bu tarz muhabbetler dönüyordu sonra 190a düştük ;) dibi var mı bu hissenin beyler maliyet nerden azaltmak mantiklidir

2.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Ortak en son Gesan 260ken bu tarz muhabbetler dönüyordu sonra 190a düştük ;) dibi var mı bu hissenin beyler maliyet nerden azaltmak mantiklidir
    bende yok ama biraz daha asaşı salarsa maliyet yaparım sektörün en ucuzu bu gibi şuan fk olarak yeni fabrika acılısınada çok zaman yok ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. Gesan kontr, ne kadar artarsa bu da o kadar düşüyor +4 ken - 4, +6 iken - 6. Valla ben küçük küçük alıyorum, sonumuz hayrola

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    bende yok ama biraz daha asaşı salarsa maliyet yaparım sektörün en ucuzu bu gibi şuan fk olarak yeni fabrika acılısınada çok zaman yok ...
    Anladım hayirlisi

5.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Gesan 19'a da düşebilir, 5'e de düşebilir, 3 e de düşebilir. Bir taahhüt şirketi, bir proje şirketi. Yarını belli değil.

Alfas'ın bu tarz şirketlerle uzaktan yakından alakası yok.
    Alfas üretim şirketi. Artık şu şirketlerle Alfas'ı karşılaştırmayı bırakın.

Dünyadaki tüm hisselerin dibi sıfırdır. Oraya kadar inebilir. Gazprom hissesi geçen sene 0,015$ a kadar indi sonrada Londra tahtası kapandı.
    Alfas'ta da dip yok, hiç bir hisse de dip yok.

6.  Alıntı Originally Posted by Rj16 Yazıyı Oku
    Gesan 19'a da düşebilir, 5'e de düşebilir, 3 e de düşebilir. Bir taahhüt şirketi, bir proje şirketi. Yarını belli değil.

Alfas'ın bu tarz şirketlerle uzaktan yakından alakası yok.
    Alfas üretim şirketi. Artık şu şirketlerle Alfas'ı karşılaştırmayı bırakın.

Dünyadaki tüm hisselerin dibi sıfırdır. Oraya kadar inebilir. Gazprom hissesi geçen sene 0,015$ a kadar indi sonrada Londra tahtası kapandı.
    Alfas'ta da dip yok, hiç bir hisse de dip yok.
    Jeneratör gibisiniz çok aydinlandim teşekkür ederim

7. Yeni fabrika ne zaman açacak bilen var mı

8. Şubat olması lazım

Sayfa 120/257 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •