Sayfa 330/990 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: Viop XLVII

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Aselsan roketsan havelsan dururken ankalar yerinde sayarken bayraktarın uçması tuhaf gelmiyor mu size
    Kim ne derse desin bayraktar Türk silahlı kuvetlerin vurucu ve imha edici gücü olmuştur.....Terörü bitme noktasına getirmiştir.....Bunu görmeyenler itibarsızlaştırma yarışına girmiş...Bunları yutmuyor artık bu millet.....

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Sn, Kerem bey,
    Sektor ihakkinda bilgisi ilan biri olarak soyluyorum. Soylediginizin hemen hemen hic birisi dogru degil diyebilirim.... Keske Baykar benzeri daha onlarca yerli sirketimiz olsaydi. Varsin devletin tesvik, destek ve hibeleri ile beslenmis olsun.

Muhalefet bu sacma cikislarla sadece baltayi kendi ayagina vuruyor. Sacmalayacaklarina en azindan sussunlar daha fazla oy alirlar.
    Zamanla göreceğiz...
    Muhalefetin çıkışı doğru , bildikleri sıradan halkın bildikleri olmasa gerek!
    Zamanı gelince BAYKAR'da hesaba çekilmeli...
    Ne açıdan ...?
    MALİ..... konu hep para..para..para... Bunların dini imanı PARA.. TAnrıları da PARA olsa gerek!!

Konunun AHLAKİ ZAAFİYETİ de var..
    Damadını ,devlet adına tüm imkanlarıyla desteklemek..

İnönü,Ecevit veya başkası bunu yapar mıydı??

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Aselsan roketsan havelsan dururken ankalar yerinde sayarken bayraktarın uçması tuhaf gelmiyor mu size
    Sn Ayhan bey,
    TUSAS'in Urettigi ANKA ve Aksungur ihalari hem fiyat-teknoloji kistasi hemde muharabe alaninda Baykarin ihalari kadar basarili degiller. Suriye ve Libya operasyonlarinda hem TB2 hemde Anka yi aktif kullandik. TB2 yi daha cok ve daha derin operasyonlarda kulkanmamiza ragmen daha cok Anka kaybettik. Ustelik Anka birim maliyetide daha yuksek.

Biz diplomatik iliskilerimizi devreye sokarak ancak 3 ulkeye sinirli sayida Anka satabilmisken Baykarin satis sozlesmesi yapmis oldugu ulke sayisi 27 yi buldu. Baykar ABD, Israel ve Cin gibi onde siha/iha uretici ulkelerinde taktik iha sinifi pazarini elinden aldi. Bu sektorde kriterler bellidir. Fiyat-Teknoloji-Savas deneyimi.

Aslinda butun ozel ve kamu savunma sirketlerimiz cok basarilidir. Her birisi kendi segmentinde adeta tarih yaziyor desek abartmis sayilmayiz diye dusunuyorum.

Kendimi eski jenerasyondan kabul etmeliyim..
    Burada BAYKAR'I...AKP'yi savunan nesille aramızda ,1 nesil fark var..
    Onlar en az15 sene önümüzdeler..

AHLAKİ NORMLARI..Farklı..!
    Bizim namussuzluk,ahlaksızlık saydığımız
    devleti soyma, vergi kaçırma,kendi ailesine devlet çıkarlarını sonsuza kadar açma, liyakatsiz ,yeteneksiz kişilere devlet kadrolarının verilmesini kabullenmişler ve normal kabul ediyorlar..

Her gün onlarca insanı öldüren Katil PUTİN'le dostluk yapılmasını uygun buluyorlar..
    Neredeyse haklı bulacaklar..

Ben onları anlamıyorum..Onlar da beni..
    Zaman değişti,insanlar değişti..

Biz değişmedik..!!!

Çok az liyakatlı insan oldu bu ülkede
    Eskiden beri onlarda vasat insanlara boyun eğmedi. Yurt dışına gitti..
    Bu ülkede kalanlar vasatizmin üyesi
    İşe yaramaz diplomalarına istihdam işi açtı devlet....
    Bir birimizi kandırmayalım...
    Çok akıllı adamı kaldıramaz zihniyetimiz..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Sn Ayhan bey,
    TUSAS'in Urettigi ANKA ve Aksungur ihalari hem fiyat-teknoloji kistasi hemde muharabe alaninda Baykarin ihalari kadar basarili degiller. Suriye ve Libya operasyonlarinda hem TB2 hemde Anka yi aktif kullandik. TB2 yi daha cok ve daha derin operasyonlarda kulkanmamiza ragmen daha cok Anka kaybettik. Ustelik Anka birim maliyetide daha yuksek.

Biz diplomatik iliskilerimizi devreye sokarak ancak 3 ulkeye sinirli sayida Anka satabilmisken Baykarin satis sozlesmesi yapmis oldugu ulke sayisi 27 yi buldu. Baykar ABD, Israel ve Cin gibi onde siha/iha uretici ulkelerinde taktik iha sinifi pazarini elinden aldi. Bu sektorde kriterler bellidir. Fiyat-Teknoloji-Savas deneyimi.

Aslinda butun ozel ve kamu savunma sirketlerimiz cok basarilidir. Her birisi kendi segmentinde adeta tarih yaziyor desek abartmis sayilmayiz diye dusunuyorum.
    Bu kdr satış ve ihravattan maliyeye ne kadar vrrgi ödemiş merak ettim.
    Ayrıca satışların çoğunu cb, o ülkelere hibelerle yaptığını bilmryen yoktur. Ukrayna örneği önümüzde.
    Başarılı mı elbette. Ama ekonomiye katkısı sıfır.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Susuzluk konusu önemli, uzak doğu vs ülkeler kurtcuk seri üretimi yapıyorlar, zamanla muhtemelen uzay beslenmesine geçeceğiz. Mesela 3 çeşit hap ile hiç yemeden yaşayabilme, tabii bu hapların maliyeti vs.
    Tıpkı 25 yıl öncesinin drone gelişimi gibi.
    Erken kalkan yol alır

Bir gün ŞARIK TARA(Enka)'nın annesi oğlum demiş..
    Ne iş yaparsan yap, sakın silah sanayiine bulaşma..
    İnsan öldüren işlerde elin,işin,olmasın..
    Kim yaparsa yapsın,kazansın,sen YAPMA!
    Hayatım boyunca bunu unutmadım demişti...Tara

Ölüp gideceğiz sonunda,
    Hesaba çekileceğimize inanıyorum..
    En az 3konuda kafam biraz rahat..
    Bu sorulardan geçerim..
    1- İçki,sigara gibi insanı öldüren ,hasta eden işlere bulaştın mı? Yatırım,hisse.. Hayır.
    2-Tefecilik ve Bankacılıkla ilgili kurucu,aracı,oldun mu? Hayır.. (Faiz alıp,verme işi nereye girer..Hesabını vereceğiz)
    3- İnsanların doğrudan öldüren silah imalatı işine girdin mi? Çalıştın mı? Ortak oldun mu? Sorumluluğun oldu mu? HAYIR..

Sayfa 330/990 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •