Yarýn bademlerin bir elinde su bir elinde hortum yoksabelirlediðim tahtalarda kademeli alýma baþlayacaðým.
kolay gelsin![]()
Yarýn bademlerin bir elinde su bir elinde hortum yoksabelirlediðim tahtalarda kademeli alýma baþlayacaðým.
kolay gelsin![]()
Yeni gelenler paralý deðil 60-70 bin lira ile geliyor dediler. Gün içi 50 bin lirayý 250 bin lira gibi kulkanýp bir kaç sefer döndürünce 1 milyonluk hacim olabiliyor. Terste kalýnca 50 bin bir anda 40 -30 -20 diye azalýp sýfýrlanýyor diye düþünüyorum.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Sabah ne dedik hastaneye ziyaret edip çiçek gönderen ayný demiþtik.
YF kapanýþta alým yapmýþ , geçen twete atýp yükün altýna girdim deyip ertesi gün satan kurum.
ne zaman topun altýna giriyor sistem devre kestirip kredili iþlemde yakalananlarý ameliyat ederken .
kimler kimlerle diyelim.![]()
SN. MEDWÝG, nefsi müdafa neden suç sayýlýyor..ilk taþý atan haksýzdýr..durup dururken size biri sataþsa, siz cevap verseniz nefsi mudafa olmaz mý?
Adam ben yokken bile gýyabýmda hakaret etmiþ.Ben de karþýlýk verdim.ÞÝMDÝ ikimize ayný ceza verilse adalet olur mu?
bu herif bu saygýsýzlýðý sokakta bana yapamaz..ama burada ergen gibi laflar eder.Karþýsýndakini yaþýna baþýna bakmadan,büyük küçük bilmeden....mecburen bu adamlarýn seviyesine iniyoruz.
not; o adama cevap verdiðim mesajým silinmiþ.. onun için yazdým.
Yýllar süren ayý piyasasý nasýl olmazmýþ.
2000 yýlýna girerken 41 olan XU100/altýngrtl oraný 21 yýl sonra 2.02 gördü. (güncel 4.19)
hahahahaha
2018 de 7.72 idi..
hahahaha
![]()
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
YF zaten iþ bankasýnýn iþtiraki. oralardan bir þey çýkmaz.
ayný kiþi olmasa bile beraber hareket eden 5-6 fon veya gruptur. birbirlerinin elini bilirler. biraz daha silkesinler bakalým.
dönüþ iþareti þimdilik yok gibi.
audentes Fortuna iuvat
Yer Ýmleri