Sayfa 848/993 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 6,777 - 6,784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Alt mahkeme küçük mahkeme üst yargının AYM dahil kararını uygulamak zorunda mı zorunda. Ne dedi ben tanımıyorum bu kararı. Ne yapabildik.
    ayasofya tan bir manic depresif bir ruh hali içindesin
    istanbul seçimi nasıl alındıysa öyle kazanılırdan, alsak da vermezlere evrildin kısa sürede..

2. Sosyalizm,ekonomi,yoksulluk,işçi ve emekçi söylemler önümüzdeki seçimin söylemleri olacak gözüküyor.

Bugün bu konuda ilk seçim şarkısı gelmiş.
    İlk hamle ve asıl konuşulması gereken gerçek problem konusunda doğru tespit.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Seçim tarihinin öne çekilmesi için oluşturulan kamu oyuna bakılırsa AKP aynı anda birçok tuşa basarak düşüş trendinden tepki verdiği sonucu çıkarabiliriz.EYT asgari ücrete inanılmaz artış, taban emekli maaşlarının beklentilerin üzerinde yükseltilmesi , Marketlerin (solcuların deyimiyle Burjuva sınıfının) el birliği ile hükümete marketler üzerinden destek atması, Rusyanın Botaşın borçlarını ötelemesi ,Araplardan nakit ihtiyacı için birkaç milyar harçlık atılması , Halkbanka savunma hakkı tanınması vb...Tüm bu denkleme bakılırsa ne USA ne Russia ne de içerideki büyük abiler iktidarın değişmesini istemiyor...Sadece hayat pahallılığından bunalan Halk bir değişim istiyor ve bunlarında kendi içlerinde sağcı, solcu,islamcı kemalist ,kürt , sunni-alevi vs...şeklinde bölünmüş...TR siyasetinin bu hale gelmesinin arka planında Halkı en küçük atomuna kadar ayrıştıran ve yöneten zihniyeti Muhalefetin bertaraf etmek yerine İktidarın politikalarına uyumlu bir yoldan gitmesi....

4.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    TR siyasetinin bu hale gelmesinin arka planında Halkı en küçük atomuna kadar ayrıştıran ve yöneten zihniyeti Muhalefetin bertaraf etmek yerine İktidarın politikalarına uyumlu bir yoldan gitmesi....
    Yaniliyorsunuz.

Halkin bizzat kendisinin bu zihniyeti bertaraf etmesi gerekiyor.

Inancim o ki, bu millet bu defa bunu basaracak.

O nedenle ben HDP'nin tarihi gorevini yapacagini dusunuyorum.

Eger yapmazsa, zaten konusulacak bi devlet filan kalmayacak.

5.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    ayasofya tan bir manic depresif bir ruh hali içindesin
    istanbul seçimi nasıl alındıysa öyle kazanılırdan, alsak da vermezlere evrildin kısa sürede..
    Bakiyorum kendi ruh halini ona da teshis koymussun.

6. son 3 senedir oturdugum sitede secimli genel kurul toplantisi temmuzda kimsenin olmadigi tarihte yapildi.bu yuzden secilen yonetim uc kagitci , seffaf olmayan birileri idi.

bu sene ocak ayina zamlar geldikten sonra sadece aidat konusunun gorusulecegi bir genel kurul duzenlediler.

bugun 2. toplanti yapildi.( gecen hafta ilk toplantida yeterli cogunluk olmadigindan )

toplantinin tek gundem maddesi aidat ve butce gorusulmesi idi..

konustular konustular.en son gorusu veya istegi olan var mi diye site avukati ve divan baskani sordugunda el kaldirip bugunku gundem maddesine secimli genel kurulun mayis ayinda yapilmasinin oylanmasini talep ettim.

yonetici sok oldu ahaha.

oylamaya gecildi herkes el kaldirdi.gundeme madde eklendi.ardindan toplanti icin oylama yapildi o da kabul gordu.

sayemde koca sitenin yonetimi duzgun kisilere gececek mayis ayinda.

7.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    son 3 senedir oturdugum sitede secimli genel kurul toplantisi temmuzda kimsenin olmadigi tarihte yapildi.bu yuzden secilen yonetim uc kagitci , seffaf olmayan birileri idi.

bu sene ocak ayina zamlar geldikten sonra sadece aidat konusunun gorusulecegi bir genel kurul duzenlediler.

bugun 2. toplanti yapildi.( gecen hafta ilk toplantida yeterli cogunluk olmadigindan )

toplantinin tek gundem maddesi aidat ve butce gorusulmesi idi..

konustular konustular.en son gorusu veya istegi olan var mi diye site avukati ve divan baskani sordugunda el kaldirip bugunku gundem maddesine secimli genel kurulun mayis ayinda yapilmasinin oylanmasini talep ettim.

yonetici sok oldu ahaha.

oylamaya gecildi herkes el kaldirdi.gundeme madde eklendi.ardindan toplanti icin oylama yapildi o da kabul gordu.

sayemde koca sitenin yonetimi duzgun kisilere gececek mayis ayinda.
    Aynı dert bizde de var. 6 yıldır seçim görmüyoruz. Kafasına göre harcama aidat belirleyen biri var. Para toplamış defalarca onu bilenlerin ölmesini bekliyor adam da ölmedi gitti. Sitede 8-10 tane ev sahibi var. Üçü yönetici ve avanesi. Ev sahipleri emlakçı da kimse telefonu vermiyor. Bekliyoruz çaresiz.

8.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bakiyorum kendi ruh halini ona da teshis koymussun.
    zoruna mı gitti sana da koyarım..?

Sayfa 848/993 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •