Sayfa 352/990 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Sayın onuncukoy secbul a takılmayın pek. Ne yaptığı belirsiz kendininde bildiğini sanmam. Her konuda uçuk şeyler yazarak dikkat çekme amaci olabilir.
    Geçen haftada çok yakisiksiz bir üslupla düşünce değil yalvarinca alacağız vs diyordu. Düşmesini beklemek başka bir olay herkesin düşüncesi başka olabilir. Ama terste olan olabileceğini düşünüp üsluba dikkat etmek en temel insani ozelliklerden biridir.
    Sağ ol birader.

2. Bist 5133 ve Viop 5770 ---- Karar noktası ya da çuvala doldurma noktası oldu...

3. trend varsa hiç birşeyin önemi yoktur bence .... mantığı kenara bırakırım şahsen .. geçmişte tespit edilen tekrarı beklenen şeyler gerçekleşmeyebilir . sebebi geçmişteki zaman diliminde grafiğin trendde olmayışından kaynaklanıyor olabilir (ona göre analiz edilmeli) .. trendi görebilmek için dolar bazlı grafik bile kullanmıyorum şahsen ... kullanana saygı duyarım ama bana uymuyor ..

şahsi fikrim geçen haftaki dip ihlal edilirse orta vade trendin bitişinden hafif bir kuşku duyabilrim ..: ) kısmet ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

4. 587 kapasın da işimize bakalim yahu

5.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    trend varsa hiç birşeyin önemi yoktur bence .... mantığı kenara bırakırım şahsen .. geçmişte tespit edilen tekrarı beklenen şeyler gerçekleşmeyebilir . sebebi geçmişteki zaman diliminde grafiğin trendde olmayışından kaynaklanıyor olabilir (ona göre analiz edilmeli) .. trendi görebilmek için dolar bazlı grafik bile kullanmıyorum şahsen ... kullanana saygı duyarım ama bana uymuyor ..

şahsi fikrim geçen haftaki dip ihlal edilirse orta vade trendin bitişinden hafif bir kuşku duyabilrim ..: ) kısmet ..
    Geçen haftaki dibin ihlal edildiği bir durum kuşku duymak için baya geç kalınmış bir durum olur, tası tarağı toplamak gerekir...

6. Kur Korumalı Mevduat hesabının 2022 ylında Türkiye’ye maliyeti 92.500.000.000 TL oldu.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Geçen haftaki dibin ihlal edildiği bir durum kuşku duymak için baya geç kalınmış bir durum olur, tası tarağı toplamak gerekir...
    vadeye, portfoye , maliyete, analize, beklentiye ... özetle kişye göre değişebilir bence sn. theosos ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

8. Endeks 5700, Tüpraş 540,
    Endeks 5100, Tüpraş 540

Sayfa 352/990 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •