Sayfa 306/651 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 2,441 - 2,448 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

Eğitimcilkte 26.yılım.İçtenlikle yazıyorum; değişmeyince olmuyor,olmayınca da anlatmanın anlamı kalmıyor.Dediğim gibi ben dahil 8 yaşindan sonra reelde olsun -sanalda klavyede olsun özelliklerimiz nasıl şekillenmişse öyle devam ediyor.Hayata kaldığımız yerden devam diyelim.Kolay gelsin Sayın Berkimcans.YTD

2.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Kahırlı ters trader yapıyor ..9 lardan bana veriyor 12 lerden ben ona ..idare ediyoruz işte aldırma

girdi kağıda aq.du yine ))
    bir ebabil yatirimcisi olamadik, tokatlanmadan cikiyorum tahtadan bugun gomlek parasi cikmadi

daha once yazdigim gibi ABD bir cikari olmadikca kesinlikle Halkbank i affetmez
    Halkbank in mahkemesi ile OFAC in verecegi ceza arasinda bir sebep sonuc iliskisi yok
    Anladigim mahkeme ozellikle Fetullahcilari aklama icin PR calismasinda kullanilacakti
    Bu yuzden her kosulda Halkbank in bagimsiz ve ozgur Amerikan mahkemeleri onunde yargilanip hukum giydirilecegini dusunuyorum
    Sonra pazarlik masasina otururlar
    Ilk cezanin da dudak ucuklatan, tahta kapattiran, endeks cokturen cinsten olacagini dusunuyorum...

Bu ceza durumunda devlet bankalarinin tahtalari kapatilir
    Tahtasi acik kalan bankalar 2 taban yer, 3. den doner

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Eğitimcilkte 26.yılım.İçtenlikle yazıyorum; değişmeyince olmuyor,olmayınca da anlatmanın anlamı kalmıyor.Dediğim gibi ben dahil 8 yaşindan sonra reelde olsun -sanalda klavyede olsun özelliklerimiz nasıl şekillenmişse öyle devam ediyor.Hayata kaldığımız yerden devam diyelim.Kolay gelsin Sayın Berkimcans.YTD
    @ozannn teşekkür ediyorum size de kolay gelsin ve bol kazanç dilerim,

öğrenmeye yeniliğe açık olanlarda başarılı olma oranı yüksek sanki ama tabi ki herşeyi kendisinin daha iyi bildiğini düşünen, egosu yüksek psikolojiye sahip ve kendisini dünyanın merkezinde olduğunu sanan problemli/hastalıklı kişilik yapısına sahip bireylerde bu oran sıfıra yakın! bu tespitim genel bir tanı olup kimse üzerine alınmasın!!!

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Yazdigimda yanlis olan kisim hangisi? Sen de bir acayip ciktin ama neyse. Benim yazismalarima taraf olmaya kalkma koydugum herhangi bir veriyi duzeltmiyorsan. Bu 3. yaptigin.

5.  Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku
    bir ebabil yatirimcisi olamadik, tokatlanmadan cikiyorum tahtadan bugun gomlek parasi cikmadi

daha once yazdigim gibi ABD bir cikari olmadikca kesinlikle Halkbank i affetmez
    Halkbank in mahkemesi ile OFAC in verecegi ceza arasinda bir sebep sonuc iliskisi yok
    Anladigim mahkeme ozellikle Fetullahcilari aklama icin PR calismasinda kullanilacakti
    Bu yuzden her kosulda Halkbank in bagimsiz ve ozgur Amerikan mahkemeleri onunde yargilanip hukum giydirilecegini dusunuyorum
    Sonra pazarlik masasina otururlar
    Ilk cezanin da dudak ucuklatan, tahta kapattiran, endeks cokturen cinsten olacagini dusunuyorum...

Bu ceza durumunda devlet bankalarinin tahtalari kapatilir
    Tahtasi acik kalan bankalar 2 taban yer, 3. den doner
    Senaryoya devam edelim

Birileri Ey Amerika derken en onden AKP nin takunyali sermayesi satisa gecer
    Endeksi 3600 altina sarkitip KY yinin malini toplarlar
    AKP borsayi biz yukselttik, dis gucler cokertti magduruz der
    Arada firsat bu firsat dolari da salarlar, bugunku rakamlarla 35 ten doner

Olmadi degil hani eskiden

Oyle insanlar icindeyiz ki artik....

Arkadas kac kere aynisini yaziyor gecmiste hicbir anlam cikarilamayacak bir veriden. Kac kere tersi oluyor.

Dun de aynisini yaziyor yine ayni parametreler ile. Ama hisse inecegi yere tavan yapiyor.

Bundan ders almak yerine... bugun de durum ayni ve ayni yorumu yapiyor. [Hisse tavan olacak demiyorum, cikacaksa da dusecekse de o yazilandan alakasiz olacak]

Bunun bos birsey oldugunu belirtiyorum diye problemli ben oluyormusun, 10 kere yasamis ama hala kavrayamamis adam normal biri oluyor.

"Timarhanede bu hafta" diye programini da yapiyorlar.

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Oyle insanlar icindeyiz ki artik....

Arkadas kac kere aynisini yaziyor gecmiste hicbir anlam cikarilamayacak bir veriden. Kac kere tersi oluyor.

Dun de aynisini yaziyor yine ayni parametreler ile. Ama hisse inecegi yere tavan yapiyor.

Bundan ders almak yerine... bugun de durum ayni ve ayni yorumu yapiyor. [Hisse tavan olacak demiyorum, cikacaksa da dusecekse de o yazilandan alakasiz olacak]

Bunun bos birsey oldugunu belirtiyorum diye problemli ben oluyormusun, 10 kere yasamis ama hala kavrayamamis adam normal biri oluyor.

"Timarhanede bu hafta" diye programini da yapiyorlar.
    güzel bir tobo var hocam, çalışırsa 13,5-14 arasına gider. Diğer bankalar dönemedi bu durum aldatmasın, halk tek başına gidebilir.

Sayfa 306/651 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •