Sayfa 24/79 İlkİlk ... 1422232425263474 ... SonSon
Arama sonucu : 625 madde; 185 - 192 arası.

Konu: SDTTR - SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri A.Ş

1. Diğer kademesi mala yüklenmiş ,, pek hoş bir durum değil ,, yarından ıtıbarende kademelı satışa geçılebılır aslında !! Ben muhtemelen 1/3 ünü yarın veririm ,,doymayı da bılmek gerek !! Belkı 200 tl de gelecek kısada bılemeyiz,, kısa vade de güzel prım yaptı , dönüşe yakalanmak güzel olmaz !!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2. Sayın kwon
    Güney Kore'nin 5.nesil uçak projesinde yer alan tek Türk firması
    Bu uçaklar seri üretime geçerse hisseye nasıl yansır

3.  Alıntı Originally Posted by kralkobra Yazıyı Oku
    Sayın kwon
    Güney Kore'nin 5.nesil uçak projesinde yer alan tek Türk firması
    Bu uçaklar seri üretime geçerse hisseye nasıl yansır
    Dostum bu fıyatlar pahalı değil, yıl sonu bılanço ıle çok daha ucuzlar!!

Şirket asıl karı son çeyrek açıklıyor zaten ,, zamanla hisse fiyatı katlayacaktır zaten !!

Ancak şuan bır rallı var rallinin nerede bıteceğı ve dönüşün nasıl olacağı önemli !!

Ben kısa vade takıldığım için kademeli satar geçerim !!

Borsada fırsatlar bıtmez !!

Eldekini korumakta önemli !!

Bugünden yarına kendısıni ona katlayacağını düşünmekte hayalcılık olur !! Kısada malı dağıtıp tekrar toplamak isteyeceklerdir!!

Yanılabilirizde herkesin riskı farklı ,, herkes kendi değerlendırmesını yapmalı !!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

4. Sayın kwon ben fiyat vermek istemiyorum ama böyle bir teknolojik hisse borsada yok
    Ürettiği ürünlerin bazılarını dünyada 2,3 ülke
    Dışında üretebilen yok
    Çok stratejik bir firma
    Ytd

5. Bugün döner ,yarın döner ,3 gün sonra döner ,tabanlara yakalanırsınız ,yok efendim şu fiyata yükselecek hedef şu gibi diyenlere itibar etmeyiniz.
    Satacak olan da satsın ,sattığında da ben sattım ,artık çok riskli dikkat edin gibi yönlendirici cümleler de kurmasın.Sdttr den para kazanarak satacak sonuçta herkes yediği ekmeğe ihanet etmesin.Sonuçta bu sdttr de bir gün yükselişini sonlandıracak ve bir düşüş yaşayacak.Ama daha sonra amma kısa vadede amma uzun vadede yine yükselecek.

Mesela diyelim ki kontrolmatik.Kontrolmatik 2 yıl önce 7 tlden halka arz olduğunda 21 tlye kadar tavan tavan gitti ve sonra taban oldu ve 16-17 tllerde 2 ay durdu .Şimdi o gün çıkan birisi çıkıp uyarsaydı ''Arkadaşlar bu tavan tavanlardan sonra dikkat edin elinizde kalır ,artık kontrolmatik çok riskli ,ben sattım .'' .Bunu da ky örnek alıp satsa ne olurdu?İşte o kontrolmatik 2-3 ay sonra 16-17 tlden bir ralli yaşadı ve 118 tlye yükseldi.İşte o gün 21 tlde tavanlardan dolayı uyaran kişiye uyup malını satan kontrolmatikçiler tam 6 -7 kat kazancı kaybetmişlerdi.Hatta 2 yıl daha kontrolmatiği tutsalardı 200 kat kazancı kaybettiler.

işte bu yüzden burada 3-5 tavan kazanıp milleti ''Arkadaşlar bu tavanlardan sonra tabanlar gelir.Ben yarın ,pazartesi,salı tüyerim .'' diyen borsa çakallarını dinlemeyin.Onlar kumarcı takımıdır.Aklınızı başınıza alın ve bu tür borsa lağım farelerine kulaklarınızı tıkayın.Bunların gözleri sizlerin cebinde.Bu tür borsa farelerine karşı dikkatli olunçKendi kararınızı kendiniz verin ve borsada finansal okuryazarlığınızı arttırınız.
    Son düzenleme : Space Defence; 20-01-2023 saat: 09:11.

6. ''Borsaya açılma nedenlerimizin başında yurdışı ihalelerde tanınırlığımızı artırıp ihale kazanma şansımızı artırmak gelitor.Çünkü yurtdışındaki firmalar karşıdaki şirketlerin borsaya açık ,kendi devleti tarafından sıkıca takip ediliyor mu ,şeffaf mı olduğuna bakıyorlar güvenirlik açısından.'' diyor SDTTR nin sahibi.

Buradan sonra tahmin edilemeyen işler alabilecek bir sdttr var karşımızda.Piyasa denen bir gerçek var.Aselsan ı saymazsak 30 yıl sonra borsaya gerçek anlamda ilk defa alanında tek bir uzay ve savunma sanayii şirketi borsaya girdi.Bir balıkçı,küçücük gyo ve bir sürü muadili olan şirketlerin dahi halka arzlarda 2 ayda 10-20 kat yükseldiğine şahit olduğumuz şu dönemde sdttr nin 2 ay gibi kısa bir zamanda kaç kat yükseleceğine piyasa karar verecektir.

Şu an bugün 110.20 tavan kapatırsak sdttr halka arzına göre daha 4 kat dahi yükselmemiş olacak.Sdttr fiyatı 128 olduğunda dahi anca 4 kat yükselmiş olacak.

Burada bilgi paylaşın ,heyecan paylaşın ,sevinç ve hüzün paylaşın .Ama ben sattım ,artık riskli deyip başkalarının kararlarını etkileyecek paylaşımlar yapmayın.Yapan lağım farelerine de gülün geçin .Sattıysan bereketini gör ama burada algı yapma.

Şimdi bu lağım fareleri diyelim ki bugün sdttr taban yapmadı diyorlar ki ben bugün satmadım pazartesi satacağım.Pazartesi taban yapmazsa ''Ben bugün de satmadım salı satacağım.'' .Salı taban yapmazsa çıkar ''Ben yarın çarşamba günü satacağım ,mal azaltacağım.'' .İşte bunun gibi sürer durar bu durum .Yani sizlerin panik ortamda ,tedirgin halde kalmanızı sağlarlar.Amaçları ,gözleri sizlerin ceplerindekidir.Bunu da sözüm ona sizlerin para kazanmanız için yapmaktadırlar.

7. arkadaşlar kımseye sat demıyorum ..herkesın kendı kararı..ben kısadakı kazancımı yeterlı goruyorum ve satacam dıyorum ..burada var uç beş kısı zaten..herkesın ıradesı var...belkı 300 olur..sızın bıleceğınız ış..

8. alfastada çok gaz verenler oldu 1000 tl olacak dıye ..340 lardan verdık malı,,230 ları gordu hısse ,,satan satar alan alır herkesın kendı kararı..

Sayfa 24/79 İlkİlk ... 1422232425263474 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •