Sayfa 25/417 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon
Arama sonucu : 3335 madde; 193 - 200 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

1. Valla ben bekleyemedim elimde sembolik adet bırakarak 39' dan verdim... İnşallah sizler daha çok kazanırsınız...
    Kısmet uygun alım fırsatı bulursam tekrar aranıza katılabilirim...
    Bol kazançlar olsun...

2.  Alıntı Originally Posted by Ephesus Yazıyı Oku
    Valla ben bekleyemedim elimde sembolik adet bırakarak 39' dan verdim... İnşallah sizler daha çok kazanırsınız...
    Kısmet uygun alım fırsatı bulursam tekrar aranıza katılabilirim...
    Bol kazançlar olsun...
    Hayirli olsun, hayrini gorun..

3. Giden hisse gider arkadaşlar herhangi bir arkadaşın yorumu üzerinden alıp satmamanizi tavsiye ederim. Elbette değerli hocalarin görüşleri önemli Dudu hocam gibi.oda kendi fikrini beyan ediyor şirket alaninda bildiğim kadarıyla istisna ve geleceği parlak bir şirket ancak her çıkışın bir inişi de vardır ister düzeltme ister başka birşey yarın 35 e yada 30 gelse satarmisiniz belki de 30 dan 60, 60 dan 100 kere gidecek ya da tam tersi Onun için son kararı siz verin.düşerse de kararı kendiniz vermiş olursunuz.

4. Son 5 yilda halka arz olmuş tek düzgün dik duran ker cebe yakışir tahminler olmuyor surara gitcek buraya gitcek kazanmanin azi cohu yok kaybetmekden se ker edip satmak daha iyidir kimse üst sınırı bilemez

5. Ben sokedeyim bati soke cimonta evimin yakininda fabrika ilave fabrika yapiyo üc misli uretim artcak nezaman kazanilir tabiki bilanca ker göstermeye baslayinca simdi zarar acikliyo bundan cikdim simdi gitmemiş hisselerde sozde poltk cümonta fabrilalarina kimyasa vercekti katki icin zorunlu falan deniliyodu fıs cikti

6. Arkadasin dedigi gibi 8 den 39 gidermi gitmezmi muhamma.aradaki marş az deil ..

cok değişik bi kağıt

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by falcon1845 Yazıyı Oku
    Boş kademelere Satabilirsen...

E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aldigim gibi satacagim artik, kucuk kucuk yemleye, yemleye..
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 25/417 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •