Genarellerin alkış olayı düşündürürücü,ne yaparsa yapsın kaybedeceğini biliyor,çünkü işin ucunda kesin yargılanmak var,bunun için her kozları deneyecek tek adamlık yetkisini sonuna kadar kullanacak,bana göre sonu hüsranlan bitecek,zaten tabanıda kalmadı,bu öyle geçmiş gibi olmaz,20 sene önce kimse atemelerden borç. ödemiyordu,sadece nakit para çekiyordu,şu anda ülkenin %70 kısımı borç içinde yüzüyor,içeriye para girişi yok,borcu borçlan çeviriyor iktidar,herşey gizli saklı vs neyse,ben fazla endişeli değilim su akar yolunu bulur.
Bu yönde dış basında endişeli
The Economist'ten 'Erdoğan'ın İmparatorluğu' özel sayısı: Türkiye diktatörlüğün eşiğinde!
"İktidardaki üçüncü on yılına girmeye hazırlanırken Erdoğan, dev sarayında oturup, ona hatalı olduğunu söylemekten korkanlara emirler yağdırıyor"
https://t24.com.tr/haber/the-economi...iginde,1086511
Akp gittiğinde enflasyon düşecek mi? Olurda para değer kaybederse borsa çökecek mi?Şirketlerin TL bilançosu bozulacak mı?Şirketlerin yatırımları duracak mı?Şirketler 10 liraya sattığı malı 5 liraya satacak mı?Ev araba fiyatları inecek mi?Yapılan zamlar geri alınacak mı?Hiç sanmam.Akp nin Nas sistemi ülke de enflasyonu uçurdu.Ülke olarak alışıkmıyız alışığız.Uzun vade yine borsa ihya edecek.Al satcılar arkasından bakacak.Yok elimde şu fiyatdan şu kadar vardı diye hayıflanacak.Yok kara paraymış yok ak paraymış diye kendini tatmin etmeye çalışacak.Sıfır atılmamış hali ile endeks 550.000 lerde yine gider oralara yine sıfırlar atılır.Boşuna dert tasa etmeyin.Uzun vadede doğru hissedeysen akp gitse ne fark eder chp gelse ne fark eder.Günlükçüysen zaten siyasetin zifirinde boğulmaya ağlamaya domates biber hesabı yapmaya emekli maaşından dem vurmaya mahkumsun.Borsayla siyaseti aynı kefeye koyarsan her zaman çarpılan sen olursun.Bu kadar basit aslında.Geçen sene Moratoryum diyenler mi ararsın crash diyenler mi ararsın dolar 30 lira 50 lira diyenler mi ararsın bu borsa yabancı gelmeden gitmez diyenler mi ararsın.Ne oldu.Sonuç ortada.Geçen zaman kaçan fırsat geri gelmez.Kendimi bildim bileli bu ülkenin siyaseti beş para etmez.Mustafa Kemal Atatürk hariç.O yüzden siyasete değil şirketlere odaklanın.Tabi kazanmak istiyorsanız.
Davetlisiniz.![]()
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
AKP'li olmak bu gerek,gözler körelmiş,duyma yetisini kaybetmiş,cehaletin önde gideni,halk ne yaşıyor bilmiyor,kafa o kadar kalınki eğitim sistemi bu kadar,ikna etmen olanaksız,bu ülkede %10 cıvarındalar Menderesten beri,işte zat böylelerine güveniyor,onun aydın bilgili kişilerlen işi olmaz,sadece bunları kullanır,onların profu bile ne demişti,tabiki gerçek profsa,bu ülkeye aydın bilgili insan gerekli değil cahil insan gerekli demişti daha kolay ikna olması için,alın size örnek ağağıda
Genç kızla tartışan AKP'li, muhabirimizi de kafa atmakla tehdit edince az kalsın dayak yiyecekti!
https://m.youtube.com/watch?v=v8r79UhjyGQ
Yer İmleri