Sayfa 502/990 İlkİlk ... 2402452492500501502503504512552602 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 4,009 - 4,016 arası.

Konu: Viop XLVII

Risk parametreleri güncellenmiş
    15 günde 1.. Standart..

TUPRAŞ, 8600 TL den, 9200e..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Havlama, insanların bağırmasına çok benzerdir. Burada consessus diye köpeğim vardı bir zamanlar ,Köpeğiniz kendini ifade etmeye çalışmaktadır ve hislerini anlatabileceği tek yol havlamaktır. Köpek havlaması farklı tonlarda olur ve her ne kadar bir kısmı daha tehditkar olsa da bir köpeğin havlamasına dikkat etmek daima önemlidir. Consessus burada çok havladığından komşular rahatsız oldu burada bende kuzuya rica ettim senin köyde boş yer vardır bir yere bağla arada yemeğini suyunu ver bak dedim oda bana birkaç kez bana yol bulmakta piyasada ışık oldun deyip kabul etti .Benim köpek consessus oraya gönderdikten sonra biraz uysallaşmıştı dün haber geldi , yine huysuzlaşmaya başlamış havlayıp insanlara rahatsızlık veriyormuş.Bizim çocuklardan birini gönderdim bir bakın gelin Kesintisiz hızlı yüksek, derin havlamalar yapıyormuş . Son olarak kesik havlama, çoğunlukla yaralı bir köpekten çıkar. İşin özü benim köpeğim consessus yaralı buradan gittiğinden beri ve beni unutamıyor buradaki abilerini unutamıyor teşhisdeki gibi haller sergiliyor Acil bakıma ihtiyaç duyuyor olabilir; ama unutmayın ki yaralı bir köpek aynı zamanda sakınan bir köpektir ve bu yüzden sizin endişenizi bir yardım çabası olarak değil, bir tehlike sinyali olarak görebilir.

hayırlı haftalar.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3. Gundiiii gelmiş hoş gelmiş Bu piyasa düşmez aga bundan sonra Long açan parayı ezer... Parayı arttızmaz katır katır katlar... İşaret fişeği için thanks...

gundwane gerçekten çok iyi tahminler yaptı. son tahminine de katılıyorum. bu kadar hazırlık sırf zirveyi bir daha yoklamak için olamaz. son 4 haftalık barlara dikkatli bakın.

ama sanal alemde anonim bir hesap üzerinden onay alıp yatırım yapmak da ne bileyim. en hafifinden çok garip. gundwane maksatlı yazıyor demiyorum. eminim çok düzgün birisidir.

piyasa çok kaotik. pazartesi sağlam bir fon satış yapsa herkes bugün yazılanları unutur.
    audentes Fortuna iuvat

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yeni forum bulmuş olabilir.
    Diğer köy pek aktif değil.

Kuzu kasım ortalarında seçim rallisi bitti hedef 1900 diye topic açmış!

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Geçen hafta söylemişltik. Yarın kuran yakma olayı olacakmış isveç te. Seçime kdr durmak yok yola devam. Herşey aqp kalması için.
    Milletin sinir uçları ile seçim kazanmak yaptıkları en iyi iş.
    Bu kervana economist dergisi de katılmış. Milletin sinir uçları ile ters tepki olayı, Türk insanını çok iyi tanıyorlar.

7. Yukarda yazdığım yazıyı neden yazdın bulut diyorlar ,
    insanlar önce adam olacak yüzüne söyleyemeceği şeyleri ,
    öbür köyden bana ,hisse net yönetimine, buradan 4-5 kişiyede daha var sallayıp hakaret ederse,
    bende karşıma çıkamayıp her yazdığında bize hakaret edeni köpek yerine koyarım yaşadığı durumu anlatmak için köpekten alıntı yaparım.Çünkü bunun gibiler bundan anlar .

Beni tanımadan arkamdan ileri geri konuşanlara kızmıyorum. Bilirsiniz; köpekler de tanımadıklarına havlarlar.

konuyu güzel bir sözle kapatalım.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bu çıkış bir başlangıç çıkışı..
    2003 de yabancı nasıl yüklenip 10.000 den 2013 not artışında 93.000 endeksine getirdilerse ise şimdide top yerli yatırımcılarda..
    Enflasyonist büyüme politikalarında aşırı gevşek para politikası olan ülkelerde borsalar düşmez düşemez..
    Ne zaman bu politikadan vazgeçilir o zaman..
    Bunun olması içinde bir likidite krizi gereklidir..
    Yani 2001 de yaşadığımız türden bir kriz..
    Bu krizi çıkan hükümet kendini imha eder..
    Şu an için ne AKP nede muhalefet böyle bişi yapamaz..

2000 3000 gibi rakamlar beklenler için tek seçenek savaş iç savaş swap ların kapanması ağır ambargo..Bu durumda da mevcut hükümet venezüella örneğini seçmek durumunda kalacaktır..Şu an arjantin modelindeyiz..

Bir arkadaş bunu 2 ay önce altın vuruş topiğinde paylaşmış 3 aşşa 5 yukarı bende buna benzer bir gelecek öngörüyorum borsa için önümüzdeki orta ve uzun vade de..
    Tek farkımız ben seçime kadar yükselişe devam diyorum.
    katılıyorum 9000 civarı endeks beklentisi 5500 üstü ilk al modunda

Sayfa 502/990 İlkİlk ... 2402452492500501502503504512552602 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •