Sayfa 508/990 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 4,057 - 4,064 arası.

Konu: Viop XLVII

1. RTE en güçlü olduğu dönemde %50 civarında aldı. ne USD ne faiz ne enflasyon böyle değildi. Halkın yaşam kalitesi şuan çok kötü. RTE tekrar kazanır diyenlerin şunu yaptı bunu yaptı şunu bunu yapacak argümanı olmalı. Ben çorap koysalar ona veririm tuzluk olsa da veririm. Bugünden daha iyi olacağı kesin.

2. Aramızda bankacı var mı şu yeni konut kampanyasındaki hane gelirinin %40 u şartı nasıl hesaplanıyor açıklayabilir mi ister buradan ister özelden

Ahalinin böyle sorunu yok.
    Varsa da sorunu yaratan o değil diyorlar..
    Belki de muhalefet bile reisi aday gösterip süpriz yapabilir...
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    RTE en güçlü olduğu dönemde %50 civarında aldı. ne USD ne faiz ne enflasyon böyle değildi. Halkın yaşam kalitesi şuan çok kötü. RTE tekrar kazanır diyenlerin şunu yaptı bunu yaptı şunu bunu yapacak argümanı olmalı. Ben çorap koysalar ona veririm tuzluk olsa da veririm. Bugünden daha iyi olacağı kesin.
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4. 10 Mart'ta kararname çıkacakmış, bence o tarihe kadar piyasa döviz konusunda rahat olur, seçim takvimi başladıktan sonra stres artar.

Muhalefet de 10 Mart'dan önce aday açıklamaz gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

İki kararname çıkar o gün.
    Birincisi seçimler tez zamanda ola
    İkincisi rakibimizi de biz belirledik.
    Ys k beyi onaylar iki adayı.
    Düğün dernek kurula..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6. Sayın kerem siz dedigimi hiç anlamamissiniz. Ben size devam eder zaten demedim. Tersine biden gekdiginden beri ve yıllardır böyle hamlelerle yapılacak olan yapıldı dedim. Ama son economist haberi ile yeni operasyon başlayacak beklentisi yersiz demek istedim. Enflasyon düşmüş hali yüzde 65.usd 18.7.ň

Bu arada economist kapağı inceleyenlere çok takılmayın. Sene başı sallayan çok oluyor, falcı misali yıl sonu nereden ne kadar baglarlarsa o kadar tutturdum diye iddaa ediyorlar.

7. Kazanacak ortak aday bulunamaz ise bir ihtimal çoklu aday ile gidip 2.tura bırakabilirler. Erdoğan 1.turda %45 altı kalır ise 2. turda muhalefetten kim 2.tura kalmış ise o cumhurbaşkanlığı seçimini alır diye düşünüyorum.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

HDP, kapatma davasının seçim sonrasına bırakılması için AYM'ye başvurdu.................

geçen pazartesi başvuru yapmıştı.....gözden kaçtı bu haber.....

Sayfa 508/990 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •